Προς το περιεχόμενο

dikasths32

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    32
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dikasths32

0

Φήμη

  1. live 7 ableton 7 (σπασμενο :-X) κατω δεξια εχει ενα παραθυρακι που εχει το σημα της emu. το παταω και εχει devide,sample rate,sync source, digital input status, kai s/pdif output format και κατω μια επιλογη soft limit..tool tils δεν ξερω τιποτα απο ολα αυτα.... :'(
  2. χαχα οχι μονο στην καρτα ειναι συνδεμενο. ναι ειναι ανοιχτω. emu 0404. ναι εχω ακουστικα οταν ηχογραφω. τι ειναι το feedback? sory αλα δεν ξερω πολλα.
  3. θελω να κανω καλητερη ηχογραφισει.ηχογραφω την φωνη μου αλα δεν ακουγετε οσο καλα θελω πρεπει να κατευασω τον ηχο των drums ktl.τι πρεπει να κανω...???
  4. το πρωτο κατεβαζω?και μετα τι κανω?ευχαριστω πολυ φιλε.
  5. δεν μπορω να κανω μια κυριλε ηχογραφισει αν βαλω στο τερμα την φωνη του μικροφωνου να ακουγετε καλητερα?η πρεπει να χαμηλοσε την μελωδια και τα beat?
  6. πως μπορω να ψαξω? μπορεις να μου πεις sait?ευχαριστω
  7. σε ολα πρεπει να πληρωσω δεν υπαρχη αλο sait?
  8. βιολια,πιανο,κιθαρες κτλ????και πως να περναω στο reason??
  9. εχω καρτα ηχου την emu 0404 και ηχογραφω στο live 7 ableton. Pρεπει να ρυθμισω κατι?
  10. 1.αν παρω καποιο midi keyboard μπορω να παιξω νοτες απο το reason σπασμενο. 2.θα μου κανει καθηστερηση? 3.πως συνδεω το midi keyboard στον pc και υστερα πως στο reason? σε ευχαριστω..
  11. γεια σας θελω να ρωτησω τι να παρω.midi keyboard παιζει στο reason 4(αντιγραμενο)η να παρω αρμονιο και να ηχογραφισω της νοτες????σας παρακλω απαντηστε ??? ??? ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου