Προς το περιεχόμενο

manos_evh

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    196
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από manos_evh

  1. Να ρωτήσω, δοκίμασες να χρησιμοποιήσεις το δικό του τροφοδοτικό (2A) σε άλλες πρίζες στο σπίτι? Εκτός σπιτιού σε κάποιο στούντιο πχ? Πάλι τα ίδια? Το άλλο τροφοδοτικό ( των 500m A) πάντως που ρωτάς δεν θα το χρησιμοποιούσα.. Σίγουρα θα λέει κάτι σχετικό και στο manual...
  2. Άλλη μια υποθετική αγγελία λοιπόν... 'Πωλούνται πειρατικά προγράμματα και δίνονται links για κατέβασμα ταινιών, γιατί... εσείς το ζητήσατε! Αφού υπάρχει κόσμος που θέλει να τα αγοράσει, εγώ θα τα διαθέσω. Α. Όσοι βιαστούν να κρίνουν και να κηρύξουν το λόγο του θεού ας κοιτάξουν πρώτα τη φωλίτσα τους και μετά να μας την πούνε. οκ? Μια ταινιούλα δεν κατεβάσατε ποτέ παράνομα? Ένα τόσο δα πειρατικό προγραμματάκι?? Έστω κανένα σκουπιδάκι στο δρόμο δεν πετάξατε ποτέ? και τώρα θα μας κρίνετε κιόλας?... ουστ ρε Ελληνάρες.. ' Και να πωλείται η ρεπλικα σαν αυθεντικη οκ, κουμπί αναφορας και τέλος. Μονο ομως που κυκλοφορει τετοια κιθαρα αυξάνονται οι πιθανότητες να την μεταπωλήσει κάποιος άλλος σαν αυθεντική. Ναι, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αγορές του κλπ, οποτε γιατι (όπως προαναφέρθηκε) απ τη στιγμη που πωλούνται στις αγγελιες κινεζικες Gibson (εστω και στα 300€, εστω και με σαφη αναφορα στο ότι δεν ειναι αυθεντικες) να μην αφήσουμε χυμα στις αγγελίες να δίνονται πειρατικα cubase και adobe premiere με αναφορα στο κείμενο της αγγελιας ότι είναι πειρατικο... αλλα τρέχει τέλεια!...
  3. Ρε παιδια να ρωτήσω κάτι? Έχω ένα replica Shure beta 58 με αλλαγμένο εσωτερικό όμως - δεν είμαι ακριβώς σίγουρος με τι ακριβώς, αλλά ηχογραφεί πολύ καλά και εξωτερικά δεν το καταλαβαίνεις καν ότι είναι ψεύτικο! Πόσο να το πουλήσω? Επίσης, έχω κινέζικα μαιμού NIKE AIR παπούτσια. Τους άλλαξα τα κορδόνια με τα αυθεντικά και ο τεχνικός μου επίσης βελτίωσε την αερόσολα σε σημείο να μην καταλαβαίνεις αν είναι ψεύτικη! Να, δείτε με και σε βίντεο να καρφώνω φορώντας τα! Πρέπει να τα δώσω όμως λόγω ανάγκης. Πόσο να τα πουλήσω λοιπόν? Εχω και κινέζικα ray ban με το σκελετό αλλαγμένο με τον αυθεντικό αν θέλει κανείς (μάλλον αυθεντικό-δεν θυμάμαι καλά, τρέχω πολύ αυτο τον καιρό, συγχωρήστε με). Βλέπεις μια χαρά πάντως και είναι και αρκετά ξεκούραστα στο μάτι συνήθως αρκεί να μην έχει πολύ ήλιο ή σύννεφα. Να τα δώσω στη μίση τιμή λογικά? Και μην μου πείτε για ρεπλικες και άλλες ιστορίες. Όλα στο ίδιο εργοστασιο φτιάχνονται, τους μάθαμε τώρα. Δεν φτάνει που είμαι τίμιος και λέω εξ αρχής ότι πουλάω ρεπλικα, αλλα ο Έλληνας.. τοσο καταλαβαινει... αχχχ Και τώρα η πραγματική ερώτηση: Αφού όλα τα παραπάνω είναι το λιγότερο εξωφρενικά, με ποια λογική όλα είναι καλά αν μιλάω για κινέζικη Gibson replica που γράφει ' Gibson' και 'made in the USA' μη ξεχωρίζοντας απ την αυθεντική και την δίνω και στις αγγελίες???
  4. Οι ήχοι που έχεις φτιάξει στην fender mustang floor πιθανότατα έχουν amp και cab simulator γι αυτο και σου ακούγονται καλά σε ακουστικά και σε studio monitor (και χάλια σε κανονικό ενισχυτή). Ξεκίνα φτιάχνοντας καινούριους ήχους χωρίς τους εξομοιωτές αυτούς λοιπόν, πειραματιζόμενος ακόμα και με τον mg30cfx σου και θα βρεις το δρόμο. Δεν έχει νόημα να ψάχνεις ενισχυτή κιθάρας που δεν 'χρωματίζει' τον ήχο αφού αυτή είναι μια απ τις βασικές δουλείες του! ;) Αν τώρα ντε και καλα δεν θες να το κάνεις αυτό εξέτασε την πιθανότητα να παίζεις κατευθείαν με το PA του μαγαζιού παρακάμτοντας τον ενισχυτή και την καμπίνα αφού ήδη υπάρχουν σε ψηφιακή μορφή στην πεταλιέρα σου, ή και όντως να πειραματιστείς με ενισχυτή πλήκτρων όπως λες. Το ζήτημα είναι να σου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα!
  5. Γεια χαρα. Μπορεις να τσεκάρεις και εδώ: https://greekluthiers.wordpress.com/catalogs/greekluthiers-thessaloniki-3/ Για τον Λαμπή που ρώτησες, το κινητό τηλ που φαίνεται (στο νούμερο 10) ισχύει κανονικά και μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του (η διεύθυνση Θ. Χαρίση 8 δεν ισχύει). Όντως κάνει εξαιρετική δουλειά.
  6. Παιδιά με καθε σεβασμό σε όσους δεν είδαν όλο το βίντεο αλλά το κρίνανε με βάση τον τίτλο, πιστευω οτι βιάστηκαν να βγάλουν συμπέρασμα. Δεν μιλάει για όοολη την pop(ular) music που υπαρχει στον κόσμο αλλα για κατι πιο συγκεκριμένο. Τα πολύ ωραία κομμάτια που ανεβήκανε παραπάνω δεν αποδεικνύουνε το λάθος του βίντεο, δεν μιλάει για αυτά. Δείτε και εδώ όποιος θέλει. (και πάλι, μην πιαστείτε απ' τον τίτλο και απ' το τι εννοεί 'pop' o καθένας μας, δώστε του μια ευκαιρία..)
  7. Έχω το συγκεκριμένο συνδυασμό σε μια les paul και είμαι υπερευχαριστημένος. Ειδικά για το είδος που αναφέρεις πιστεύω θα σε βολέψει πολύ.
  8. χμμμ..δεν ξερω γιατι είμαστε στην παιδική χαρά αλλά θα απαντήσω σοβαρά. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα των μηνυμάτων των αγγελιών? Στο παρελθόν έχει τύχει να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω και η επικοινωνία με αγοραστές - πωλητές είχε γίνει μέσω email. Από τότε βάζω και το email μου στην αγγελία καλού-κακού. edit: Μια μικρή διευκρίνιση, εννοώ ότι προτείνω να στέλνεις το email απευθείας απ το yahoo, gmail κλπ και όχι απ τη φόρμα στις αγγελίες.
  9. Αφού αποκλείεται η χρήση κανονικού ενισχυτή κιθάρας, ( αν και δεν θα πρεπε απ τη στιγμη που σε αυτη την περίπτωση, μεταξύ άλλων θετικών, έχεις και... latency 0ms! ) αυτό που θα πρότεινα είναι να δοκιμάσετε την m-audio του φίλου σου στον δικό σου υπολογιστή, εγκαθιστώντας πρώτα τη συγκεκριμένη έκδοση του guitar rig που χρησιμοποιεί, όπως και το συγκεκριμένο patch.
  10. χμμμ, αν το memtest δεν δειξει κατι με την RAM, και ελπίζοντας ότι δεν θες άλλη μητρική πχ, ίσως 'απλα' να φταίει κάποιο update των Win7 ή του driver της κάρτας γραφικών. Κάποιες μητρικές βγάζουν κωδικους με led ή νουμεράκια σε περίπτωση crash που καπως δείχνουν την αιτία του προβλήματος Να ρωτήσω, η BSOD συνέβη πότε ακριβώς? Εννοώ όταν ο υπολογιστής ήταν idle με screensaver, ήταν στο ιντερνετ,ή ίσως έπαιζε παιχνίδι? Επίσης όσες φορες συμβαίνει, είναι στην ίδια κατασταση ο υπολογιστης? Ακομα και στο ιδιο παιχνιδι?
  11. Σίγουρα +1 για το memtest. Απο εκει και περα, να ρωτήσω, έκανες κάποια πρόσφατη αλλαγή στο hardware (κυρίως) ή και στο software του υπολογιστή? Έγινε ισως κάποιο reset ( ή αλλαγή) στις ρυθμίσεις του BIOS? Ακόμα κ αν είσαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις του BIOS και απλά να δεις αν η ώρα και η ημερομηνία που έχει, είναι σωστές. Αν όχι, μπορεί να έγινε κάποιο reset χωρις να το καταλάβεις. Επίσης, είναι απενεργοποιημένες απ το BIOS οι εξτρα συσκευές - θύρες της μητρικής που δεν χρησιμοποίεις?
  12. Γεια χαρα! Είναι μήπως εύκολο να πεις τι θεμα προέκυψε για να σε καταλάβουμε περισσότερο? (προφανώς χωρίς λεπτομέρειες, ονόματα κλπ)
  13. manos_evh

    Sunday Hats - Everywhere I look

    Γεια χαρά και πάλι! Γράφω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θεμα. Ανοίγω λοιπόν το συγκεκριμένο clip μας και το youtube μου πετάει (πολιτικη μαλιστα) διαφήμιση πριν αρχίσει το βίντεο. Δεν θέλω φυσικά να το πάω στο γνωστό θέμα των ημερών ΝΑΙ ή οΧΙ, αλλά μπορεί το youtube έτσι 'χύμα' να βάζει ό,τι διαφήμιση θέλει (και να πληρώνεται γι αυτό) χωρίς να ρωτήσει κανέναν?? Όπως πχ... αυτον που ανεβασε το βιντεο και έχει τα δικαιώματά του?? Ρωτάω αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό ή είχε αντίστοιχη εμπειρία.
  14. manos_evh

    Sunday Hats - Everywhere I look

    Να στε καλά παιδιά που μπήκατε στον κόπο να ακούσετε - δείτε το κλιπ και να σχολιάσετε! Ευχαριστώ πολύ!
  15. manos_evh

    Sunday Hats - Everywhere I look

    Γεια χαρά σε όλους! 'Ενα νέο καλοκαιρινό κομμάτι απ την μπάντα μου Sunday Hats. Ο τίτλος, Everywhere I look! Οποιοδήποτε σχόλιο ευπρόσδεκτο!
  16. Για το richlite fingerboard τι γνωμη εχεις όμως? http://en.wikipedia.org/wiki/Richlite
  17. Δεν νομιζω να εχει προβλημα ο ενισχυτης. Απλα οι τεσσερεις διαφορετικοι ηχοι του (clean, crunch, metal, insane) εχουν επιπροσθετα καποια εφε απ το εργοστασιο. Για να ακουσεις τον ηχο της κιθαρας σου σκετο, γυρισε τα δυο ποτενσιομετρα των εφε τερμα αριστερα και κρατα πατημενο το κουμπι 'clean' για δυο δευτερολεπτα. Τσεκαρε και το manual. Αν δεν το εχεις ειναι εδω: http://line6.com/data/6/0a06434d8c33507efa29b63f4/application/pdf/Spider%20IV%2015%20Pilot%27s%20Guide%20-%20English%20(%20Rev%20F%20).pdf
  18. χμμ..μεγαλουτσικο θεμα ειναι το συγκεκριμενο, ασε που δε θελω να ξεκινησω κανενα πολεμο κιολας και κλειδωθει το thread, κριμα ειναι! :) για αρχη δωσε στο google 'differences between les paul and strat' και.. καλο διαβασμα! Οπως σου ειπα και πριν ομως, το καλυτερο ειναι την κιθαρα που θα αγορασεις να την δοκιμασεις και οχι να την παρεις επειδη καπου γραφει για 'slim profile' και 'hot pickups' και.. 'makes coffee too!..' πχ!
  19. Γεια χαρα και απο μενα! Την Sterling δεν την εχω δοκιμασει, αλλα εχω παιξει με πολλες ltd και μπορω να πω οτι ειναι αξιοπρεπεστατες κιθαρες για τα χρηματα τους. Αφου σε 'τραβαει' το Les Paul σχημα (το οποιο περα απο οπτικες διαφορες μετο strat σχημα πχ εχει φυσικα και πολλες διαφορες στην αισθηση που σου αφηνει η κιθαρα στο παιξιμο) μπορεις να δοκιμασεις διαφορες eclipse (τα ec μοντελα δηλαδη) σε πολλα καταστηματα και (εδω ειναι το κυριωτερο), να παρεις τελικα αυτη που θα σου 'κατσει' πιο καλα στο αυτι και στο χερι. Με λιγα λογια δηλαδη καλα τα reviews και τα βιντεακια αλλα ξεκινα να δοκιμαζεις οσο πιο πολλες κιθαρες μπορεις... Οταν θα την δοκιμαζεις στο καταστημα μην ξεχασεις να παιξεις και ορθιος για να δεις πώς ισορροπει.
  20. και με το παραπανω! Αντε βαλτε και το 5 minutes alone με close up στο σολο της κιθαρας τωρα!
  21. Μπραβο παιδια!!! τον εχω πολυ ψηλα τον Dimebag (μαζι με τον evh οπως φαινεται κ απ το ονομα...) οποτε το εκτιμισα το cover! Μπορεις να πεις λεπτομερειες για το set up της κιθαρας? οπως πχ μαγνητες πεταλια κλπ, πώς ηχογραφησες, ακομα και τι φακος ή καμερα χρησιμοποιηθηκε για αυτο το ευρυγωνιο effect σε καποια πλανα, πχ στο σολο της κιθαρας?
  22. Παιδια, πριν αρχισετε τα πειραματα και τις συσφιξεις, η γνωμη μου ειναι να πατε την κιθαρα να την δει ενας τεχνικος. Ισως να φτιαχνει ευκολα το προβλημα αν πχ φταιει μονο το ενα ταστο, ή αν ειναι κατι αλλο που ρυθμιζεται απο καποιον γνωστη, πριν αρχισουν τα.. χειρουργεια!
  23. Εχω καποιες προτασεις που ισως βοηθησουν, ισως και οχι: Επειδη μου φαινεται παραξενο να εχουν χαλασει ολες οι usb θυρες της m/b οπως και η ps2 θυρα, μπορεις απλα να δοκιμασεις να τις καθαρισεις με spray πεπιεσμενου αερα και να ξαναδοκιμασεις. Δεν χανεις και τιποτα. Επισης αν και θα ακουστει περιεργο, μπορεις να δοκιμασεις να χρησιμοποιησεις αλλο πληκτρολογιο. Παλι δεν εχεις να χασεις κατι. Στη θεση σου μπορει να δοκιμαζα και δευτερο και τριτο πληκτρολογιο. οσο πιο απλο, τοσο καλυτερα. Σκεφτηκα και καποιες αλλες λυσεις, αλλα δες αν γινει τιποτα με τα παραπανω και βλεπουμε.
  24. Γεια χαρα! για το δευτερο προβλημα, ενα καλο UPS στο PC, ισως και να βοηθουσε. λεω 'ισως' γιατι το πρωτο προβλημα δειχνει οτι υπαρχει γενικοτερο θεμα... Και η γυρω γειτονια εχει παρομοια θεματα? πχ δοκιμασες να παιξεις με τον ενισχυτη μπαταριας και λιγο πιο μακρυα απο εκει που μενεις?
  25. να σαι καλα φιλε! ευχαριστω πολυ! θεικο σκετσακι!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου