Προς το περιεχόμενο

melkiathes

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    πάτρα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή melkiathes

0

Φήμη

  1. http://www.myspace.com/zizsou Αυτά κι από μένα. (θα τα ξανανεβάσω με καλύτερο ήχο) Πειράματικα μέχρι στιγμής. Ετοιμάζω και κάτι πιο ολοκληρωμένο.
  2. Υπολογιστής : mobo--->asus p5q deluxe cpu ---->intel core2 quad q6600 2.4Ghz ram---->2gb 800Mhz δίσκοι--->seagate 500gb 7200rpm + wd 200gb 7200rpm Monitors: tascam vla5 Μικρόφωνα: rode nt1a shure sm57 Ποια από τις δύο κάρτες προτιμάτε από άποψη προενίσχυτών, drivers ,converters?
  3. Μια σκέψη που μου ήρθε τώρα. Μιας και έχω την κονσόλα για εισόδους μήπως είναι καλύτερα να πάρω κάρτα PCI της τάξης των 200 ευρω?
  4. Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ;D Έχω αλλη μία ερώτηση: έχω κι μια κονσόλα μικρή, συγκεκριμενα την ΥAMAHA MG102c http://uk.yamaha.com/en/products/music_production/mixers/mg102c/?mode=overview Άν πάρω την fast track pro θα υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιώ την κονσολα και πως? Π.χ. είνα καλύτερο να χρησιμοποιώ τους προενισχυτές τις κονσόλας, δηλαδη να ειναι Μικρόφωνα--->κονσόλα(απο το stereo out στην)--->κάρτα ήχου(Fast Track)---> υπολογιστής. . . ??
  5. Αν εγκαταστήσω την φαστ τρακ χωρις να βγαλω την άλλη λαι δουλέψω στο cubase, στο devices θα βλεπει και τους asio drivers και των δυο?
  6. Ερώτηση Ας υποθεσουμε οτι παίρνω την φαστ τρακ, τι κανω την audigy? Η οποια είναι pci με εξωτερικό interface. Την βγάζω?
  7. Για να διευκολύνω λίγο τα πράγματα βάζω την ψηφοφορία. ;)
  8. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Και γω την Fast track pro σκεφτόμουνα , με βάση τα όσα έχω διαβάσει στο φόρουμ. Επίσης tugito που μπορώ να ακούσω κάτι απο το σι ντι σου γιατί να δω τον ήχο σου με την audigy?
  9. Λοιπόν για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος. Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: Θέλω να πάρω μια κάρτα ηχου μέχρι 200ε γιατί έχω μια audigy 4 και ενώ έχω πάρει τα άλλα απαραίτητα για ηχογράφηση (μονιτορ,μικροφωνα,αρκετα γρήγορο υπολογιστή -desktop-,ακουστικά κτλ), με τη audigy έχω καταλάβει οτι δεν θα μπορέσω να κανω κάτι αξιοπρεπές. Και το ερώτημα είναι, λαμβανοντας υπόψιν ότι από λεφτά είμαι περιορισμένος - το πολύ μέχρι 200- παίρνω μια κάρτα ήχου μεχρι 200ε που θα μου προτείνετε εσείς ή δεν παίρνω τίποτα και γραφω με την audigy. Θέλω να ηχογραφήσω ηλεκτρικα όργανα (κιθάρα,μπασο,ηλεκτρικο πιάνο κτλ) και ακουστικά όργανα(πνευστά, κρουστά, εγχορδα) αλλά δεν με ενδιαφέρει να γράφω πολλά κανάλια ταυτόχρονα Απλά επειδή έχω βαλτώσει , και έχω διαβάσει και παλαιότερα θέματα στο φορουμ αν γίνεται λίγη βοήθεια για να βγάλω άκρη :D Α επίσης εχω και μια κονσόλα μικρή η οποία έχει phantom power. Ευχαριστω
  10. Καλησπέρα σε όλους. Ποιά είναι η καλύτερη κάρτα ήχου -ανεξαρτήτως σύνδεσης (firewire,usb,pci)- μέχρι 200 ευρώ. (για desktop) Γνώμες..
  11. Φίλε playloud, Η ερώτηση μου είναι που ακριβώς να συνδέσω τα monitors γι'αυτό άλλωστε έβαλα και τα links από την Κάρτα που Ηδη έχω και από την κονσόλα. Το ότι δεν είναι καλή για αυτό που την θέλω το ξέρω αλλά αυτή υπάρχει τώρα, και αν την αλλάξω κάποια στιγμή θα πάρω σχετικά ακριβή. Προτειμώ αυτή την στιγμή να πάρω monitors και μικροφώνο γιατί δεν μπορώ να γράφω με ένα shure c606 και με 5-1 ηχεία... Άρα μπορεί κάποιος να μου πει, βλεποντας και τα παραπάνω links, πως είναι ο καλύτερος τρόπος να συνδέσω τα monitors με το pc. Ευχαριστώ
  12. http://europe.yamaha.com/en/products/music_production/mixers/mg102c/ Και η κονσόλα.
  13. http://www.3dvelocity.com/reviews/audigy4/audigy4_3.htm Να ένα link που δείχνει ακριβώς πως είνα η κάρτα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου