Προς το περιεχόμενο

bbas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    100
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή bbas

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. μια μικρη αλλα σηματικη διευκρινιση, το heater (νηματα) θερμενει την καθοδο της λυχνιας (οχι την λυχνια), απο την οποια καθοδο παραγονται τα ηλ/νια, ακολουθει το πρωτο πλεγμα της λυχνιας που φορτωνεται και η συχνοτητα του σηματος για να επταχυνθουν κατοπιν απο το δευτερο πλεγμα και στη συνεχεια απο το ακομη μεγαλυτερο θετικο φορτιο της ανοδου.
  2. Αν μπορεις και εχεις δυνατοτητα.. παρε καλο πολυμπριζο με rf προστασια αν βρεις.. Και αλλαξε το καλωδιο παροχης ρευματος,παρε καινουργιο, με μηκος σε μονα μετρα 1μ.,η 3μ.,η 5μ. οσο το δυνατον ακριβες στο κοψιμο, κανε το ιδιο στο καλωδιο του οργανου. και βλεπουμε..
  3. Για πειρασματισμους στο tone κυκλωμα μπορειτε να παρετε καποια βοηθεια απο το παρακατω λογισμικο της Cigna. το χρησιμοποιω/σα κατα καιρους σε διαφορες ενυσχιτικες κυριως εφαρμογες. Αν θελουν οι μοντς ας το βαλουν στη σελιδα με τα υπολοιπα χρησιμα αρχεια/λογισμικα. ειναι freeware cigna-Tone_Stack_Simulator.zip
  4. Κατασκευαστικα δε εχω δει ποτε να βγαζουν ακροδεκτες του πρωτευοντος πηνιου στη πλευρα που ειναι οι ακροδεκτες του δευτερευοντος, Αρα, ο μ/τ στη φωτο Αν ειναι απο μπλ.τζουνιορ τοτε βγαζει μονο 8Ω (πρασινο&μαυρο) (Μονο 8Ω βγαζει ο ΒΤ.ζ?) και απο την αλλη πλευρα ισως το κοκκινο ΥΤ και τα υπολοιπα δυο στις λυχνιες. το ΠουςΠουλ κυκλωμα (με 2 λυχνιες) ειναι ειναι απαραιτητο να εχει 3 ακροδεκτες στο πρωτευον. Καλη επιτυχια.
  5. Να σου πω οτι ο μ/τ της φωτο που εχεις ειναι "ασχετος" με τον ΗΒ 15,,, τωρα, εαν δεν ειναι τροφοδοσιας και οχι εξοδου τοτε ειναι για μια μονο λυχνια (εξοδου). ------------ Μετα απο μια μικρη ερευνα βρηκα οτι για τον ΗΒ 2χΕΛ84 (out) ισχυουν τα παρακατω. Λευκο = Υ.Τ. Κοκκινο & Μπλε = στις ανοδους των λυχνιων. Μοβ = 16 Ω Κιτρινο = 8Ω Πορτοκαλι= 4Ω και Καφε= 0 παντος δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τα χρωματα καθε εργοστασιο βγαζει τα δικα του, ακομη καθε 'παρτιδα' μ/των απο το ιδιο εργοστασιο μπορει να ειναι διαφορετικων χρωματων.
  6. Πρασινο & μαυρο στις λυχνιες. Καφε 0 'μαλλον' Κοκκινο 4 Ω η 8Ω Μπλε 8 Ω η 4Ω Τα χρωματα δεν ειναι στανταρ. Ναι ειναι ντεντλι ντενζερους. Αν εισαι ασχετος αστο καλυτερα. Θα ξεφορτισει τιποτα πανω σου και θα την παρεις την τρομαρα..
  7. bbas

    Willie Dixon / Bassology

    This clip, filmed by the Canadian television network CBC, was re-discovered 30 years later and released on a DVD entitled Blues Masters
  8. καιρος ηταν, μετα τα εκ της αποστασεως χειρουργια.. http://www.synthtopia.com/content/2009/11/23/new-jamlink-audio-interface-lets-you-jam-over-the-internet/
  9. δε μπορω να σου προτεινω καποια μικ. γιατι δε εχω και μεγαλη πειρα πανω στο θεμα, παντως καλο ειναι να αρχιζεις με τις απλες και ευκολες λυσεις στην αρχη, δοκιμασε να βαλεις σφουγκαρακι σ'αυτο που εχεις και εξαντλησε το θεμα ρυθμισεων. εαν βεβαια δε γινεται τιποτα με την διαταξη των μονιτορ κλπ. δε μπορω να βοηθησω αλλο προσωπικα.
  10. ισως εαν εφτιαχνες ενα 5μ. με πιο 'ποιοτικο' καλωδιο.. και τσεκαρε τις γειωσεις/απομακρυνε τα ac απο τα audio kaλωδια.
  11. πηρα απο ebay ενα J style bass, made usa kai το εκανα upgrade/θωρακιση αν και δεν ηταν απαραιτητο.. το συγκεκριμενο κοστισε λιγοτερο απο ενα μεξικαν και πιστευω οτι ειναι καλυτερο και απο J αμερικαν (γενικολογοντας).
  12. ναι αλλα.. θα ηταν περιεργο εαν ηταν σε καμμια ..'ραχουλα' δε νομιζω να 'χαλαστει' κανεις.. ασε που θα εχεις και θαλασσινα μεσα.. και θα ερχονται και γοργονες.. ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου