Προς το περιεχόμενο

mariopol

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    785
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mariopol

Musician

Musician (2/4)

5

Φήμη

  1. Hello! Το αρχικό post ειναι του '21! Από τα παρακάτω, η μόνη ερώτηση που έχω είναι αν ο φίλος που το αρχισε έχει ακόμα μόνο την rg! :)
  2. Μπα! Δεν μπαίνω καν σε αυτή τη διαδικασία!
  3. Καλησπέρα! Ποιό είναι το μικρότερο κοστος αποστολής (για κιθάρα) για εσωτερικο? Σύμφωνα με τα ογκομετρικά που δίνουν τα Ελτα χρειάζονται 30+ ευρώ ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι? Το story είναι ότι μου ζητάει ένας ανθρωπος ένα φτηνό οργανακι που είχα σε αγγελία αλλά με τέτοια μεταφορικά του είπα πως δεν αξίζει! θανκ γιου
  4. Θέλεις δλδ να τη διατηρήσεις έτσι? Και το μπράτσο είναι χωρίς τπτ?
  5. Πρέπει να ήταν το 2ο ή 3ο projectaki που είχα κάνει. 15ετίας και απειραχτη τα τελευταία 7-8 χρόνια. Τελε kit από Thomann. To πρώτο που έφυγε ήταν η γέφυρα (αλλαχτηκε με μία dr parts νομίζω)και την έκανα και string-thru. Έπειτα οι μαγνήτες και έβαλα έναν sd str1 και ένα bridge από Highway. Μετά το μπράτσο με ένα Mighty mite maple που μου είχε ερθει πάνω σε άλλη κιθάρα. Τα κλειδιά δεν θυμάμαι τί είναι. Μετά άλλαξα τον bridge με ένα διπλό της artec(μάλλον). Και μετά με χάλαγε το σκάλισμα στα δεξιά ,το έξυσα και κόλλησα ένα καινούργιο κομμάτι καπλαμά. Τριψίματα σκούρα λούστρα και heavy relic look. Κάποια στιγμη έβαλα 500αρια pots!!! Απο το kit δλδ έμεινε το σώμα, οι βίδες , ο τριθέσιος(ήρωας) και το plate :)
  6. Πάτα το λινκ έχει λεπτομέριες από κάτω( σαν μικρό tutorial)
  7. Hello! Πριν πολλά χρόνια είχα κανει αυτό http://mario-art2.blogspot.com/2011/09/pimp-my-old-guitar-cese.html σε μία παλιά θήκη που είχε μαδήσει η δερματίνη! Αρκετά ανθεκτικότερο πλέον ακόμα και στις ακμές. Το χρώμα το ρυθμίζεις και με το λούστρο αν θές πιο σκούρο ή προσθέτεις χρώμα! http://mario-art2.blogspot.com/2011/09/pimp-my-old-guitar-cese.html
  8. Να πω και εγώ! Squier HM. Την έδωσα κάποια στιγμή για άλλη αγορά (στα φοιτητικά μου χρόνια). Ξαναπέτυχα μια πρόσφατα και την τσίμπησα. Τώρα προσπαθώ να συνηθίσω ξανά το floyd 20κάτι χρόνια μετά!
  9. hello! Έχω να γράψω εδώ χρόνια ! Είναι λάθος να μετράμε τα καλλιτεχνικά μαθήματα βάση αποδοτικότητας του εκάστοτε τμήματος/τάξης/εκπαιδευτικού κτλ. Οι τέχνες για τα παιδιά (αλλά και τους μεγάλους) είναι μια μορφή ''υπνοπαιδείας'' την ώρα που είμαστε ξύπνιοι. Ναι ο τρόπος διδασκαλίας χωλαίνει αλλά αυτό δεν είναι λογος κατάργησης, είναι λόγος βελτίωσης!!! Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να επισκεφτούν ένα μουσείο, μία έκθεση ή να ακούσουν καλή (και σωστά παρουσιασμένη) μουσική οποιουδήποτε είδους. Οτιδήποτε προσφέρεται προς αυτή την κατεύθυνση είναι καλό και ευπρόσδεκτο. Εικαστικός είμαι (ξέχασα να ξανασυστηθώ) και έχω την αίσθηση οτι τους μαθαίνω καταδύσεις αλλά σε μπανιέρα. Την ίδια αίσθηση μάλλον θα έχει και κάποιος μουσικός . Παρόλα αυτά χτές αποφάσισα να αλλάξω χορδές και να κάνω set up σε μια παλιά παροπλισμένη κλασσική κιθάρα του σχολείου ενώπιον της δευτέρας δημοτικού . Καλά περάσαμε, μάθαμε και τα μέρη της κιθάρας τη ζωγραφίσαμε(όσοι ήθελαν) και έπαιζα και την πέππα το γουρουνάκι κάμποση ώρα!!! Θανκ γιου!
  10. Το προβλημα ειναι οτι αμα αρχισεις μετα δε σταματας ευκολα! ;) Εχω δωσει μαχη για να αυτοπεριοριστω! Βεβαια το ειχα το "προβλημα" απο πριν :P mario@rt2: guitar Ταυλοcaster πρωτη πρωτη!
  11. Hello! Εγω παντως απο αυτο που ειχα παρει πριν χρονια (νομιζω ειχα κανει ενα review) μονο το σωμα και τις βιδες κρατησα. Και το σωμα δλδ το εχω "πειραξει" 2 φορες. :) mario@rt2: Heavy relic Tele (remake) Ελπιζω να εχουν καλυτερεψει!
  12. Hello! 1.Βρες ενα squier(ή κατι αντιστοιχο) να εισαι οκ και αναβαθμισε το! 2.Βρες ενα μπρατσο και κανε ενα cigar box bass ;) !!!
  13. Θα τολμησω να πω οτι ειναι σκασιμο στο χρωμα,εκει που καβαλαει το binding. Αν απομακρυνοταν η ταστιερα λογικα 8α ηταν πιο μονοκομματο το σπασιμο στο χρωμα. :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου