Προς το περιεχόμενο

playel

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    157
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από playel

  1. Το βρήκα τελικά το firmware της κάρτας.Είναι 293 αλλά δεν βρήκα κάποιο άλλο να κατεβάσω.Αν και πιστεύω πως αυτό πάει μαζί με τους drivers λογικά.Τελικά έκανα 2 ενέργειες ακόμη.Απενεργοποίησα το fast boot.(έτσι κι αλλιώς έχω ssd οπότε ούτε και κατάλαβα διαφορά στην εκκίνηση των windows και στις επιλογές ενέργειας απενεργοποίησα μια επιλογή σχετικά με τις usb θύρες..Απο εχθές μέχρι και τώρα δεν αντιμετώπισα ακόμα πρόβλημα.Ελπίζω να έστρωσε! Και πάλι ευχαριστώ όλους τους φίλους για την βοήθεια!
  2. Δεν δοκίμασα να αποσυνδέσω την κάρτα η αλήθεια είναι για να δώ αν κάνει επανεκκίνηση το pc.Αλλά είμαι σίγουρος οτι συμβαίνει λόγω της κάρτας, διότι μετα το αυτόματο restart δεν βλέπει την κάρτα..Και ακόμα κι αν σβήσει το pc το led φωτισμού της κάρτας παραμένει φωτισμένο. Θα επικοινωνήσω με το service μπας και βγάλω άκρη..Γνωρίζει κανείς παιδιά που μπορώ να απευθυνθώ εδω στην Ελλάδα? Το firmware της κάρτας μου πως το βλέπω? Μέσα απ το pc? Με ποιό τρόπο?
  3. Φίλε dimsonic δεν κατάλαβα τι εννοείς? Εγώ κατέβασα απ την υποστήριξη της focusrite αυτό εδώ ακριβώς Windows: USB Driver 4.63.24 Installs driver 4.63.24.564 (installer 528). Changes since last release - Fixed an issue that could cause the device and a DAW to run at different sample rates if a user tried to force a sample rate change from Focusrite Control/Scarlett Mix Control/Focusrite Notifier while a DAW session was running. Φίλε Yameth έκανα καθαρή εγκατάσταση των win 10...
  4. Θα το δοκιμάσω φίλε σ ευχαριστώ..Πάντως το πρόβλημα υπάρχει είτε κάνω restart είτε κάνω shutdown και ανοίξω έπειτα το pc...Αυτά είναι τα χαζά των win.... Έχω αυτούς εδώ 4.63.24.564
  5. Επίσης αναφέρει να απενεργοποιήσω το asio driver των windows διότι έρχεται σε σύγκρουση με τους drivers της κάρτας.Το έκανα κι αυτό...
  6. Στα win 7 δεν ειχα θέματα..Απ την στιγμή που έκανα καθαρη εγκατάσταση των win 10 άρχισε αυτό..Είναι θέμα των drivers...Τους τελευταίους έχωΔεν αξιώθηκε η focusrite να βγάλει νέους...Με μια αναζήτηση στο google είδα οτι κι αλλοι αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα..Η focusrite γράφει να κάνουμε εγκατάσταση τους τελευταίους drivers χωρίς να είναι η κάρτα στην θύρα usb..Κι αφού γίνει το restart βάζω την θύρα και είναι οκ..Δεν λέω..ψιλοέστρωσε το pc αλλά πάλι κάνει επανεκκινήσεις...Τι να πώ..Αν δεν βγάλει η νέους drivers είμαι για άλλη κάρτα μάλλον... Φίλε Jazzjoker αυτό με το start up ίσως είναι πολύ καλή ιδέα και θα το δοκιμάσω...Επάνω σε Usb 2 την έχω....
  7. Ο υπολογιστής διαθέτει usb 2 και usb 3...Το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι πολύ καλής ποιότητας και σε όποια θύρα κι αν το έχω δοκιμάσει έχω αυτό το πρόβλημα.Πάντοτε την κάρτα την είχα σε θύρα usb 2.
  8. Γειά σας παίδες.Πρόσφατα εγκατέστησα τα windows 10 με το cubase 8.5 pro και την scarlett 2i4 1gen.. Ο υπολογιστής 5 στις 10 φορες που θα ανοίξει θα μου κάνει επανεκκίνηση απο μόνος του και έπειτα δεν βλέπει την κάρτα ήχου.Θα πρέπει να αποσυνδέσω και να επανασυνδέσω την θύρα Usb της κάρτας στο pc για να την ''δεί''. Απο μια ματιά που έριξα στο google είδα ότι υπάρχει θέμα με τους drivers.'Αντιμετωπίζει κανένας σας το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει καμιά λύση?
  9. stavros_d80 αρχικά να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά προτεραιότητας.. :D Για χάρη της Λόλας όχι μόνο 2 systain pedal.... γίνομαι και γώ ο ίδιος πετάλι (volume/expression/systain ) να με πατήσει ;D θα διαθέτω και extra λειτουργία μασάζ!!! Ένα πολύ καλό πετάλι απο ότι άκουσα, είναι της Yamaha το FC 7 το οποίο είναι volume/expression.Επειδή 'ομως φοβάμαι να ρισκάρω τόσα χρήματα σε πρίπτωση που δεν μου δουλέψει στο oxygen, πολύ πιθανό να πάρω αυτό που προτείνεις της m audio..Το είχα τσεκάρει και γω.Είναι αρκετά οικονομικό και πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα μιας και θα είναι της ίδιας εταιρίας.Θα το ψάξω..Υ.Σ όταν λες ότι στα volume/expression υπάρχουν περισσότερες λειτουργίες...τι περισσότερο προσφέρουν δλδ?
  10. Γειά σας παίδες.Θα ήθελα να αγοράσω ένα expression pedal.Θέλω να το συνδέσω με το m audio oxygen 88 που χρησιμοποιώ σαν master midi controller, για να ελέγχω φίλτρα κλπ στα vst που χρησιμοποιώ στο cubase.Ποιό pedal μου προτείνετε, το οποίο όμως να είναι συμβατό με το oxygen?(για να μην έχω προβλήματα ασυμβατότητας ..) Κάτι ακόμη που δεν έχω καταλάβει είναι, γιατί στο m audio υπάρχουν 2 θύρες για sustain pedal?Ποιός είναι ο λόγος? Ευχαριστώ!
  11. Είναι 2 συμπαθητικά ηχεία με πολύ φλάτ ήχο και με καλές χαμηλές.Για τα χρήματά τους προσφέρουν πολλά και όντως θεωρώ ότι είναι απ τις καλύτερες επιλογές σε αυτό το budget.Απο κεί και πέρα είναι θέμα προσωπικού γούστου-απαιτήσεων και τι αρέσει στον καθένα απο εμάς.Εγώ θα ήθελα πιο δυνατή και ζεστή μεσαία περιοχή, όπως και πιο μεγάλη λεπτομέρεια και διαύγεια στις υψηλές συχνότητες.Με απλά λόγια περισσότερο χρωματισμό αλλά και με περισσότερη λεπτομέρεια.Θα ήθελα επίσης να πώ (γιατί εχθές το ''ανακάλυψα'') ότι υπάρχει κατάστημα το οποίο έχει τα focal διαθέσιμα προς ακρόαση..Δεν θέλω να αναφέρω όνομα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση..Με π.μ..
  12. Γεια χαρά και χρόνια πολλά σε όλους!Είμαι κάτοχος των jbl lsr 305 (για τα χρήματα τους είναι πολύ τίμια) αλλά θα ήθελα να πάω σε ένα πιο σοβαρό-reference 5'' ηχείο. .Έχω ακούσει τα yamaha msp5a και μου άρεσε πολύ το ηχόχρωμά τους αλλά, δεν είχα την ευκαιρία μέχρι στιγμής να ακούσω απο κοντά και τα focal alpha 50.Μπορώ να διαθέσω μέχρι 500ευρω,+/-.Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη όσων έχουν ακούσει τα focal και επίσης, επειδή θα μου δοθεί η ευκαιρία να κατέβω στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, αν μπορώ να τα ακούσω κάπου..Ειδικά αν υπάρχει κανένα κατάστημα στον Πειραιά θα με βόλευε καλύτερα.Τέλος επειδή ανέφερα τα yamaha msp5a τα οποία πλέον έχουν αντικατασταθεί απο τα msp5studio..Ξέρει κανένας φίλος αν υπάρχει καμία διαφορά στον ήχο τους? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  13. Υπαρχει το B4 II το οποιο μπορεις να το δουλεψεις και σαν plugin στο cubase..Κανε ενα googlarisma ;)
  14. Γειά σας παίδες. Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι μετα την αναβάθμιση του παλαιού μου melodyne v1. Τώρα λοιπόν που εγκατέστησα το v4 studio, όταν κλικάρω επάνω στην κυματομορφή της φωνής π.χ που θέλω να κουρδίσω, δεν μου επιτρέπει να ακούσω μετα απο λίγα δευτερόλεπτα ξανά την οποιαδήποτε λέξη κλικάρω για να την κουρδίσω όπως εγω θέλω.Στο παλιότερο melodyne όση ''ώρα'' και να κλίκαρα επάνω σε κάποια λέξη την άκουγα..Τώρα εάν περάσουν λίγα δευτερόλεπτα μου κόβει τον ήχο..Αναφέρομαι πάντα στο όταν κάνω κλίκ με το βελάκι επάνω..Όχι όταν πατήσω το play..Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Ελπίζω να σας βοήησα να καταλάβετε τι εννοώ.Ευχαριστω.
  15. Πηρε σειρα και το v Synth με μια extra πινελια!
  16. Παίδες σας υπερ ευχαριστώ! Το κατεβάζω αμέσως τώρα! ;D
  17. Αν παντως θες ακριβως τον ιδιο ηχο διακαώς βρες ενα flac/wav του κομματιου σαμπλαρε το and call it a day ;) Διακώς διακαώς! Ακριβώς τον ίδιο! ;D Σε ευχαριστώ φίλε μου.Κρατάω αυτά που μου γράφεις και αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος(π.χ κάποιο vst που να έχει αυτό τον ήχο ή οποιαδήποτε άλλη info) θα προχωρήσω σε sound edit και ο... ''God βοηθός'' :)
  18. Κύριοι θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω τον...επικό-φανταστικό-δεν εχω λόγια ήχο ;D που ακούγεται στο ''God is a Dj'' Των Faithless.Το original όμως track...Είναι ο ήχος που ακούγεται (πιο καθαρά) στο 4:04 του βίντεο.Στα live η θεά Sister παίζει τη μελωδία στο Roland Jp 8000 αλλά δεν είναι ο ήχος που ακούγεται στο στουντιακο κομμάτι και δεν με συγκινεί....Πριν αρχίσω τα πειράματα να τον φτιάξω μόνος μου και η αλήθεια είναι πως δεν θέλω καθόλου γιατί είναι 100% σίγουρο πως δεν θα βγεί ίδιος,θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζει κάποιος απο ποιο synth προέρχεται..Hard ή Soft? Επίσης είναι custom sound ή εργοστασιακός? Και αν φυσικά υπάρχει κάποιος ολόϊδιος σε κάποιο vst synth ή και hard synth.Οποιαδήποτε info καλόδεχτη!Ευχαριστώ!
  19. Με ότι και να ψεκάσεις θα είναι απο καταστροφικό έως στην καλύτερη προσωρινό.Αυτό που είπε ο Μανώλης.Αντικατάσταση.
  20. Έχει και στο skroutz και στο ebay.. Ρίξε μια ματιά και θα βρείς. ;) (Για τον αντάπτορα αναφέρομαι..)
  21. Αν δεν σε βολευε καλα εκανες και τα αλλαξες θεση.Εγω τα εχω συνηθησει ετσι οπως ειναι...Παντως σιγουρα θα τα εκανα τραμπα αν δεν με βολευαν...Κατι αλλο που σκεφτηκα να κανω στο bender του fantom ηταν να αφαιρεσω το ελατηριο που εχει για να επαναφερει το joystick στον αξονα χ οταν το μετακινω προς τα επανω...δλδ θα μπορουσα να το αφηνω σε οποιο σημειο ηθελα...! Οπως στα wheels...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου