Προς το περιεχόμενο

jimint

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    52
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jimint

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες για να το τσεκάρεις.
  2. Δεν έχω προσθέσει κάτι, έχει γίνει η εγγραφή με ένα απλό καταγραφικό (Olympus). Κοίτα το θέμα είναι ηχητικά να καταλάβει κάποιος ποιό είναι το ακκόρντο. Ίσως αργότερα να ξαναεπιχειρήσω την εγγραφή ποιό προσεχτικά. Αυτό το σκέφτηκα και με προβλημάτισε. Είπα να γράψω και λίγα ελληνικά για αυτούς που δεν ξέρουν αγγλικά. Αλλά μάλλον έχεις δίκιο και θα το γυρίσω όλο στα αγγλικά. Συμφωνώ Συμφωνώ Έχεις δίκιο θα αλλαχθούν. Στο δικό samsung S4 φαίνεται κανονικά. Μάλλον είναι θέμα encoding οπότε μάλλον θα το αφαιρέσω εντελώς. Με βοήθησες σε ευχαριστώ
  3. Σε ευχαριστώ για τα σχόλια. Για το major και minor μάλλον έχεις δίκιο και θα το αλλάξω. Τώρα όσο αφορά τα γραφικά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Εξάλλου application για κινητό είναι και το θέμα του συγκεκριμένο. Ίσως αργότερα στην επόμενη version αλλάξω κάποια πραγματάκια.
  4. Καλημέρα Κάνοντας αναζήτηση στο google Play με τη λέξη bouzouki για να δω τι κυκλοφορεί από πλευράς application για smartphone με λειτουργικό android σχετικά με το όργανο ανακάλυψα ότι δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα. Έτσι μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω κάτι χρήσιμο για όλους τους φίλους που αγαπάμε το μπουζούκι και ειδικότερα για τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα την εκμάθηση για το όργανο. Έφτιαξα λοιπόν ένα προγραμματάκι που μπορείτε όλοι σας να το εγκαταστήσετε στα κινητά σας που αφορά τις συγχορδίες στο 8χορδο μπουζούκι και στο 6χορδο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τα παρακάτω: -3 κατηγορίες συγχορδιών (Ματζόρε-μινόρε-εβδόμης) -Απεικόνιση των συγχορδιών στην ταστιέρα -Δαχτυλισμοί -Ηχητική αναπαραγωγή συγχορδίας. Το μόνο που δεν έβαλα ακόμη και θα το ενσωματώσω στην επόμενη έκδοση είναι οι συγχορδίες του 6χορδου (παίζω 8χορδο). Ψάχνω να βρω κάποιον φίλο που θα τις καταγράψει για να τις ενσωματώσω. Τέλος θα παρακαλούσα τους φίλους που θα την κατεβάσουν (όσοι επιθυμούν) να την αξιολογήσουν στο google play και φυσικά δεκτές οι παρατηρήσεις οι απόψεις σας και φυσικά οι προτάσεις για βελτίωση. Το Link της εφαρμογής: https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_jimint24.BouzoukiCHORDS&hl=el
  5. Στάθη σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου, έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα είπες, λίγο δύσκολο εδώ στην Ελλάδα να μπορέσω να τα ακούσω απο κοντά, αυτά που θέλεις συνήθως δεν τα βρίσκεις, δεν είναι και πολλά τα καταστήματα που τα προβάλουν, τελικά μετά απο σκέψεις αποφάσισα στην αγορά του alesis QX49, το παρήγγειλα και περιμένω να μου το στείλουν. Με βοήθησες αρκετά στην απόφασή μου. Να είστε όλοι καλά.
  6. Ακόμη προβληματίζομαι έχω αποκλείσει το BEHRINGER U-CONTROL UMX 490 και είμαι σε δίλλημα μεταξύ M-AUDIO OXYGEN 49 και Alesis QX49. Το ένα είναι μόνο usb το άλλο έχει και midi out που ίσως στο μέλλον χρειαστούν. Έμπλεξα μου αρέσουν και τα δύο. Μπορείται να με βοηθήσετε εσείς που έχετε δουλέψει keyboard απο πλευράς ποιότητας και αξιοπιστίας μεταξύ των δύο την άποψή σας;
  7. Να φανταστείτε ότι ξεκίνησα την αναζήτηση για 25 keys αλλά το φιλοσόφησα και διάβασα κάποιες απόψεις ότι καλύτερα να πάω σε περισσότερα keys, κάποιος έγραψε ότι το μεγαλύτερο μικρότερο γίνεται, αλλά το αντίστροφο όχι (έχει πιστεύω κάποιο δίκιο)..εξαρτάται πάντα βέβαια για ποιό λόγο το θέλεις.
  8. :(... Ναι Μανώλη δυστυχώς ξέρω ότι δίνεις παίρνεις αλλά.....Αναγκαστικά πρέπει να κινηθώ σε αυτά τα οικονομικά πλαίσια. Ευχαριστώ πάντως (Γιάννης).
  9. Ψάχνοντας βρήκα το παραπάνω πρόβλημα που αναφέρω για το alesis.
  10. Σε ευχαριστώ, ήδη το είχα διαβάσει πριν ποστάρω απο μια πρόταση ενός φίλου για το alesis αλλά διαπίστωσα ότι έχει πρόβλημα με Sustain foot pedal on qx49 http://community.alesis.com/alesis/topics/sustain_foot_pedal_on_qx49 Όχι ότι θα χρησιμοποιήσω ποτέ αλλά γιατί να υπάρχει;;; Εάν κάποιος που έχει χρησιμοποιήση (εάν υπάρχει) κάποιο απο τα προτεινόμενα keyboard θα με βοηθούσε αφάνταστα.
  11. Καλησπέρα σε όλους εδώ και 1 εβδομάδα ψάχνομαι και θέλω να αγοράσω ένα midi keyboard 49 πλήκτρων και έχω καταλήξει στα παρακάτω και ψιλοπροβληματίζομαι ποιό απο όλα θα μου κάνει. http://www.thomann.de/gr/alesis_qx49.htm http://www.thomann.de/gr/behringer_ucontrol_umx_490.htm http://www.thomann.de/gr/maudio_oxygen_49_3rd_gen.htm το πρόβλημα είναι ότι μου αρέσουν και τα 3, κλείνω λίγο περιοσσότερο ως προς το alesis. To budget μου είναι μέχρι αυτά χρήματα. Εσείς με την εμπειρία σας τι λέτε; Δουλεύω το cubase, λογικά δεν θα έχω πρόβλημα με win7 64bit. Η άποψη σας θα μετρήσει πολύ στην επιλογή μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. chrisvek σε ευχαριστώ για την άποψή σου δεν νομίζω ότι θα προβώ στην αγορά προενίσχυσης (επαγγελματίας δεν είμαι) το χόμπυ μου κάνω, απλά προσπαθώ να καταλάβω εάν η προενίσχυση της κάρτας δεν επαρκεί. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος απο τις εγγραφές, απεναντίας. Μιας όμως και το έχεις αναφέρει τι υπάρχει σε οικονομική επιλογή για προενίσχυση (πληροφοριακά).
  13. Καλημέρα, δεν καταλάβαινα ακριβώς τι κάνει ο πρώτος διακόπτης, σε ευχαριστώ. Για να γίνω λίγο ποιό συγκεκριμένος το gain της εισοδου μου απο την κάρτα για το μικρόφωνο αναγκάζομαι και το αυξάνω αρκετά (3 γραμμές πριν το τέρμα περίπου) δηλάδη κοντά στα 46-50 db για να είμαι εντάξει μέσα στο cubase. Αυτό ρώταγα εάν με τον παραπάνω εξοπλισμό που διαθέτω είναι λογική η ρύθμιση του DAW μου. Για τις αποστάσεις του οργάνου μου απο το μικρόφωνο είναι εντάξει (από ότι έχω διαβάσει κάποια άρθρα για τις ηχοληψίες των έγχορδων), βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει και χώρος που βρίσκομαι, αλλά γίνεται σε δωμάτιο μη διαμορφωμένο για εγγραφές (προς ενημέρωση).
  14. Ναι το έχω ανοιχτό, διαφορετικά δεν θα έπαιζε. Τώρα το μικρόφωνο έχει επάνω 2 διακόπτες ο ένας ειναι για το θόρυβο ο άλλος δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει, αλλά έκανα κάποιες δοκιμές και δεν κατάλαβα διαφορά.
  15. ΟΚ δεν είμαι και ο master στις ηχογραφήσεις (και ούτε θέλω να γίνω), αλλά εάν γίνεις λίγο ποιό κατανοητός ισώς αρχίσω και εγώ να καταλαβαίνω τι κάνω λάθος, εξάλλου κανένας μας δεν γεννήθηκε με γνώσεις, στο δρόμο μάθαμε όλοι. :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου