Προς το περιεχόμενο

georgekz750

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2.145
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από georgekz750

  1. Καλοπαιχτες! Την ιδια (ουσιαστικα πριν ονομαστει ultra και οσο λεγοταν elite) tele την εχω και ειναι εξαιρετικη κιθαρα.
  2. Βρηκα μια εναλλακτικη λυση που προυποθετει ομως να χωραει το s1 pot της fender (ειναι καπως βαθυ,σε σκαψιμο κανονικης στρατ χωραει μια χαρα)
  3. Τη δοκιμαζεις και αν σου αρεσει την παιρνεις. Ετσι πηρα την πρωτη μου στρατ την οποια δεν αλλαζω με τιποτα,μιας και για ασχετος πιτσιρικας τοτε (89) σταθηκα τελικα πολυ τυχερος στην επιλογη της που εγινε καθαρα και μονο λογω χρωματος. Πολυ καιρο στη βιτρινα,μαλλον τελικα της εκανε καλο...
  4. Εχω ενα τετοιο αλλα σε κεφαλη. Εξαιρετικα καθαρα για μενα (το δυνατο του σημειο),πολλες επιλογες ηχητικες (ουσιαστικα δυο σταδια gain σε καθε καναλι+ φουλ ανεξαρτητο eq) αλλα το βρωμικο καναλι του δεν ειναι για πολλα ("λασπωνει" ευκολα κατ εμε,παντως εως κατι παραπανω απο crunch την κανει τη δουλεια καλα) και η λουπα του ειναι παραλληλη (εως 50% mix-αυτο για καποιους ειναι θετικο,για μενα οχι). Α,εχει και τα ενσωματωμενα αξιοπρεπη εφε.
  5. Αγαπω τους peavey αλλα στο συγκεκριμενο ζευγαρι η διαφορα τιμης αντικατροπτιζει και την ηχητικη-ποιοτικη διαφορα (ισως θα επρεπε να ειναι και μεγαλυτερη). Αν μπορεις και σε παιρνει,παρε τον fender. Αν παλι θελεις peavey,ασε τη valveking σειρα και πηγαινε σε classic 30-50.
  6. Μετρια εως κακα οργανα,κακη ταστοδουλεια,πραγματικα αγνωστη λεξη το cnc,αν θελησεις να αλλαξεις ενα part (πχ μια γεφυρα ή ενα pickguard θα σε φανε οι μετρησεις και οι τρυπες δεν θα πεφτουν πανω σε κανενα στανταρ. Ηλεκτρικα της οκας. Αυτη η γνωμη για tele και strat προ 8ετιας περιπου. Αν βελτιωθηκαν ως τωρα δεν ξερω. Απ την αλλη οι τιμες ηταν γελοιες,ειλικρινα δεν ξερω αν παιρνεις κατι αξιοπρεπεστερο σε αυτα τα λεφτα.
  7. Ωχ τωρα θα κινδυνευουμε να μας σπασει στα δυο ατα καλα καθουμενα και ο ενισχυτης?
  8. Ειχα φτιαξει (με κολλητα neutrik-δικες μου προσεγμενες κολλησεις ολα) μερικα patchcords για την πεταλιερα george l και μερικα με χυμα proel. Θα την πω την αμαρτια μου,κρατησα τα proel. Δεν αντεξα τα πριμα των αλλων. Και μιλαω μονο για patchcords. Φυσικα σε συνθηκες σπιτιου. Για προβα-live ουτε λογος να καταλαβω διαφορα.
  9. Δεν ξερω αν σου κανει αλλα με μια γρηγορη αναζητηση αυτο βρηκα https://www.varvantakis.gr/product/5374/fer-yfasma-enisxyti-tweed-?skr_prm=WyI5MjJhYzliOC00ZTc3LTRiOWUtYTU5YS1iOWEyZWM2OWUzZTMiLDE2MDk0MzUyNjkzMzEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
  10. Πολυ ωραιος "ζουμερος" ηχος. Καλοπαιχτο!
  11. Παρομοια αισθηση ειχε το μπρατσο απο μια Gibson bfg Gary Moore που ειχα. Μαλιστα εδινε την αισθηση πως ηταν κολλα και οχι καποιο βερνικι. Δεν ασχοληθηκα με τροπο να το λυσω καθως πουληθηκε. Υποθετω οτι ενα refinish σε εναν τεχνικο για να γινει οπως οι ακριβοτερες σειρες θα λυσει το θεμα.
  12. Αν ανεβεις στα 1000 που οριζεις ως ταβανι,παιρνεις μεταχειρισμενες στρατ και τελε απο το (πολυ) πανω ραφι. Κιθαρα που περα απο καλο-σωστο οργανο θα σε "φτιαχνει" και ψυχολογικα γιατι θα ξερεις οτι ειναι απο την "καλη" σειρα της εταιριας.
  13. Αυτο δεν δικαιολογει το γιατι κολλησε το πεταλι. Πρεπει να το βαλεις μονο του σε ενα τροφοδοτικο και να το τσεκαρεις.
  14. Δοκιμασε και με καποιο αλλο τροφοδοτικο μηπως επαθε κατι αυτο,ή δοκιμασε να βγαλεις πανω απο το τροδοδοτικο ολα τα υπολοιπα πεταλια,καθως και να αλλαξεις εξοδο και καλωδιακι τροδοδοσιας προς το nova. Θυμαμαι οτι το nova drive που ειχα ηταν απαιτητικο σε mA κατα την εκκινηση του και χρησιμοποιουσα ενα current coupler καλωδιο με το chameleon.
  15. Προσφατα πηρα μια elite που ειναι σχεδον η ιδια κιθαρα και μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε και με εκανε να αφησω στην ακρη τις πιο αγαπημενες μου ως τωρα,πραγμα.που δεν το περιμενα.
  16. Με βαση το αρχικο ερωτημα του τιτλου,κατ εμε αξιζει,αν σε βολευει στα χερια το οργανο. Ας πουμε δινεις 200 ή και 300 ευρω σε αναβαθμιση ηλεκτρικων. Αφου ειναι αυτα που σου αρεσουν,δεν σε εμποδιζει τιποτα οταν και αν αλλαξεις οργανο με καποιο καλυτερο,να τα παρεις μαζι σου στο νεο οργανο. Οποτε επανατοποθετεις στην φτηνη κιθαρα τα παλια της,την πουλας και ολα καλα. Ειδικα αν προκειται για καμια στρατ τα πραγματα ειναι ακομη πιο ευκολα με ενα ετοιμο "φορτωμενο" pickguard.
  17. Παρτε εναν δικο σας ηχοληπτη,να του εχετε εμπιστοσυνη και να μην σου χαλαει τη διαθεση η οποια ανασφαλεια περι ηχου. Πιστεψε με,θα ευχαριστιεσαι τα live περισσοτερο χωρις αυτο το αγχος.
  18. Ο ηχος ταξιδευει περιπου 1 ft σε καθε 1 ms,δηλαδη σχεδον 1 μετρο ανα 3 ms. Tip: προτιμησε αν θελεις σαν close μικροφωνο αναφορας το mic του snare
  19. Αρκει να μην σταματησουν να σπανε ανευ λογου και αιτιας τα headstock,αυτο θα ηταν μεγαλο πληγμα για το mojo της φιρμας.
  20. Το macbook σου εχει και mini display port. Παρε ενα ανταπτορακι απο minidisplay σε hdmi ή οτι σε βολευει για την οθονη.
  21. Υπαρχουν αυτα. https://m.thomann.de/gr/the_tbone_ovid_system_cc_100.htm?o=0&search=1517354439 Εχουν και ποικιλια clamps αναλογα με το οργανο που πωλουνται ξεχωριστα. Και σιγουρα ΔΕΝ ακουγονται σαν DPA (για να ειμαστε ξεκαθαροι) Υπαρχει σε υψηλοτερη τιμη και αυτο https://m.thomann.de/gr/shure_beta_98_hc.htm?o=31&search=1517354921 που κατ εμε ειναι μικροφωναρα για παρα πολλες διαφορετικες χρησεις,αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο να στερεωθει ετσι οπως δειχνεις στο παραδειγμα.
  22. Ενας καλλιτεχνης με τοσο εργο πρακτικα δεν φευγει,εχει αφησει το εργο του (το οποιο για τον συγκεκριμενο ηταν τοσο διορατικο-εως προφητικο για καποιους- που θα ειναι επικαιρο για πολλα χρονια ακομα). Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι σε μια εποχη με τοσες αφορμες-υλικο για καυστικους-σατιρικους καλλιτεχνες δεν βλεπω και δεν ακουω καποιον αλλο Τζιμακο τριγυρω μας. Καλο ταξιδι και καλη ανταμωση Τζιμακο.
  23. georgekz750

    Wireless InEar System

    Τα LD ειναι αξιοπρεπεστατα προιοντα για τα λεφτα που κοστιζουν (και οχι μονο τα wireless in ear systems τους) Με δεδομενο οτι το budget ειναι αυτο θα ελεγα ναι,αλλα να παρεις πομπο-δεκτη που να εκπεμπει σε χαμηλοτερο συχνοτικο φασμα (περι τα 600MHz) για να μην εχεις προβληματα εκπομπης-ληψης.
  24. Δεν ξερω,αλλα συνηθως οταν θελεις κατι παιρνεις το αληθινο και τελικα γλιτωνεις λεφτα που θα ξοδευες σε εναλλακτικες λυσεις μεχρι να καταλαβεις οτι...πρεπει να παρεις το αληθινο (διαπιστωμενο με πονο πολλακις... ;D )
  25. Αν θελεις ριξε ενα...αυτι και στο σετ απ τους 57ρηδες classic της gibson.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου