Προς το περιεχόμενο

panagia24kanali

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από panagia24kanali

  1. Μπράβο στα ΕΛΤΑ, παίρνω πίσω τα λόγια μου! Όσο για το μαγαζί, με απογοητεύει γιατί τους έχω δώσει (όπως πολλοί εδώ μέσα) πολλά χιλιάρικα τα τελευταία χρόνια... Γιώργο keep updating!
  2. Απαράδεκτος ο Γερμανός! Ξέρουνε μόνο να βγάζουν εξώφυλο την Αφροδίτη της Μήλου, αλλά τελικά όταν χρειάζεται ξαφνικά το παίζουν Κινέζοι!! Κατ' αρχήν, υπάρχει το 30 day money back! http://www.thomann.de/gr/helpdesk_moneyback.html Από το site του Thomann: "So you thought a particular product was the right one for you, and then you discover it's not. Well, that's thomann life. But no problem! We grant a 30-day money-back guarantee on any item you buy at Thomann - no hassles, no questions asked!" Κατά τ΄άλλα, είναι πασιφανές οτι η κιθάρα ΔΕΝ πρέπει να κρατηθεί! Ο Πέτρος, ο Σελίμ και όποιος άλλος μιλάει ελληνικά εκει πέρα, όπως άλλωστε διαφημίζουν οτι συννενοούμαστε στη γλώσσα μας, θα έπρεπε επιτόπου να aναλάβει την διαδικασία!. Δηλαδή στο 30 day money back guarrantee πηγαίνεις σε καμία υπηρεσία να υποβάλεις δήλωση ότι δεν σου αρέσει το προϊόν; Απλά όπως προανέφερε συνφορουμίτης, πάει να τα φορτώσει στην μεταφορική. Αυτή η ζημιά έχει γίνει ή από πέσιμο, ή μεγάλη πίεση στο headstock ή από υπερβολικό σφίξιμο στο truss rod. Αν ήταν από τη μεταφορική τα κουτιά θα ήταν τουλάχιστον τσαλακωμένα. Πιστεύει κανένας οτι θα του υπογράψει η Ταχυμεταφορική τέτοια δήλωση τη στιγμή που τα κουτιά ήταν ατσαλάκωτα; Αν δεν κάνω λάθος, τη στιγμή της παραλαβής υπογράφεις ότι όλα τα έλαβες άθικτα και γι αυτό το λόγο κανονικά όλοι μας πρέπει να τα ανοίγουμε επιτόπου και μετά να υπογράφουμε, πράγμα που (κακώς) εγώ τουλάχιστον ποτέ δεν το έχω κάνει! (Διορθώστε με please αν κάνω λάθος). Η συμβουλή μου είναι να τους πιέσεις όσο γίνεται και αν δεν γίνεται τίποτε να απαιτήσεις την αποζημίωσή σου για τα ταξί, την απώλεια εισοδήματος για τη μέρα/ες που θα πάρεις άδεια από τη δουλειά σου, αποζημίωση για ψυχική οδύνη για την απογοήτευσή σου, αποζημίωση για το live που ποτέ δεν έκανες γιατί δεν έπαιζε η κιθάρα και ότι άλλο θα έκανε ένας ευρωπαίος στην Γερμανία αν του κάνανε κάτι τέτοιο!!! >:( Όσο για τη φροϊλάϊν παρέπεμψέ την στην Αφροδίτη της Μήλου! Συγγνώμη για το ύφος, αλλά τα έχω πάρει!!! Φίλε Γιώργο σε παρακαλώ keep us informed!!
  3. +1000!!! Ρίξε μια ματιά στους υπολογιστές τους, εγώ έχω μείνει υπερευχαριστημένος!!
  4. Παιδια ευχαριστω για τη βοήθεια, μάλλον πάω για Κουρμπή. Νά 'στε καλά
  5. Φίλοι καλησπέρα, Έχω ένα Fender Deluxe Reverb Amp (silverface του '69 νομίζω) ο οποίος είναι στα 110V και τον χρησιμοποιώ με εξωτερικό μετασχηματιστή για 220. Ξέρει κανείς από εσας κανένα καλό μάστορα που ασχολείται με αυτούς τους ενισχυτές; Θέλω να τον μετατρέψω στα 220 συν ένα service. Το έχει κάνει κανείς; Αλλάζει ο ήχος; Ευχαριστώ
  6. +1000 Απλά, ξέρουν τι λένε, ξέρουν τι κάνουν. Μου φτιάξαν πρόσφατα ένα laptop υπόδειγμα αξιοπιστίας το οποίο πάει σφαίρα. Kαι η τιμή λογικότατη. Το desktop που είχα πάρει απο αυτούς πέρσι, εξακολουθείς να το ανοίγεις και να μην ακούς τίποτα.Απίστευτη ηχομόμωση. Όσο για το performance, τι να πω! Πολύ γρήγορο.
  7. Μετά από την πλήρως τεκμηριωμένη και με επιχειρήματα άποψη όπως η ανωτέρω, τι να πω!! Τέλος πάντων, η ΤC μου δουλεύει άψογα και σε win7 και σε Mac. Είμαι ευχαριστημένος από τους προενισχυτές της αλλά και από το πληρέστατο control panel της. Είναι πολυ σταθερή, με βολεύει αφάνταστα το side που έχει στην ακρόαση. Με μία OctamicD έγραψα απροβλημάτστα 12 κανάλια ταυτόχρονα μια χαρά χωρίς προβλήματα (αυτό ήταν στο pc αλλά είμαι σίγουρος οτι και στο mac θα ήταν εξίσου ΟΚ). Δουλεύω συνέχεια μεγάλα projects κυρίως με Vienna και Eastwest και ο driver έχει επιδείξει εξαιρετική συμπεριφορά. Αυτά, επλίζω να βοήθησα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
  8. +1000 και από μένα! Και από τιμές και από service!
  9. Εγώ θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια ματια και σε αυτό! http://www.pcmajor.gr/el/products?page=shop.product_details&flypage=flypage2.tpl&product_id=1901 Καλό ψάξιμο!
  10. Φίλε μου στη θέση σου και στα χρήματα που ψάχνεις θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά σε αυτό http://www.pcmajor.gr/el/products?page=shop.product_details&flypage=flypage2.tpl&product_id=1276&category_id=8 Τσεκαρισμένα components και άψογο support! Εμένα πάει Turbo (και σίγουρα όχι Χ) Χαιρετώ..
  11. Δεξί κλικ πάνω στο Fireface stereo in>remove bus(το πιθανότερο είναι να σου πει οτι το stereo in is used in your project) yes(remove)>add bus>του λες πόσα mono inputs θέλεις και τα ορίζεις. Αν έχεις πρόβλημα πες μας να το γράψω πιο αναλυτικά. Καλό βράδυ
  12. ESImidimate!! Πολύ καλό, class compliant, και καταλαβαίνει τη φορά (In/Out)! check it out! http://www.pcmajor.gr/el/products?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=810&category_id=53 Ακόμα και σε hub παίζει μια χαρά! Ελπίζω να βοήθησα!
  13. Φίλε μου πάρε τα λεφτά σου και πήγαινε σε κανένα εξειδικευμένο μαγαζί. Κανένα κομπιουτεράδικο σαν αυτό που πήγες ξέρουν τις ιδιαίτερες παραμέτρους που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψι σε ένα music PC. Εγώ πήγα στο www.pcmajor.gr τσέκαρέ τους!
  14. Ναι. Μου φτιάξανε ένα .. θηριάκι και μου αναβαθμίσανε και τον παλιό μου σε Home Theater PC. Με έπεισαν με τον επαγγελματισμό τους και με την ...πόρωσή τους για αυτό πού κάνουν. Σίγουρα όλοι μας μπορούμε να στήσουμε ένα PC, (όπως άλλωστε έκανα και εγώ μέχρι πρότινος από πλαίσιο και e-shop), αλλά τα τυπάκια σου μιλάνε για δοκιμασμένες και τεσταρισμένες λύσεις για audio που τις έχουνε λιώσει στα τεστ πριν σου πουλήσουν. Το κυριότερο είναι οτι αποφεύγεις τις λούμπες. Απλά τσέκαρέ τους. Χαιρετώ..
  15. Εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την www.pcmajor.gr Στη θέση σου, πριν αγόραζα θα έκανα μια κουβέντα με αυτούς. Καλό απόγευμα σε όλους
  16. Τσέκαρε την TC Electronics Konnekt 6 στα ιδια περίπου λεφτά. Ψηφίστηκε απο το sound on sound καλύτερη κάρτα κάτω από τα 500 λιριά και έχει μόνο 190€. http://www.pcmajor.gr/el/products?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=127&category_id=22
  17. +1000 για το συγκεκριμένο κατάστημα! Απόλυτα εξυπηρετικοί, ενημερωμένοι και επαγγελματίες! Το PC που μου στήσανε, πάει .....(πετ)..ώντας και απλά ΔΕΝ ακούγεται καθόλου! Cool! :D
  18. Έχοντας τις ίδιες ανυσηχίες και έχοντας στήσει πάνω από 10 "μουσικά PC" με εξαιρετικά αποτελέσματα ερευνώντας έπεσα πάνω σε αυτήν την εταιρία www.pcmajor.gr Τσέκαρέ τους, πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο.
  19. Λοιπόν εδώ και 2 εβδομάδες δουλεύω το Cubase 5 64bit σε Windows 7 64bit PC platform, και πραγματικά πετάει! Σταθερότατο, ταχύτατο και δεν φορτώνεται καθόλου, οτι και να του έχω ανοίξει μέχρι τώρα παρά το γεγονός οτι έχω 4Gb RAM. Σύντομα θα γίνουν 8 οπότε θα επανέλθω στο θέμα. Όσον αφορά τη σχέση 5 με 3SX, ...καμία σχέση! Πολύ πιο professional, πολλά καινούρια χαρακτηριστικά, που δεν μπορώ να αριθμήσω εδώ. Υπάρχουν πολλά presentations στο youtube για να τα δεις. Εγώ αγοράζοντάς το, δικαιούμουν δωρεάν και 4 ώρες εκμάθηση του προγράμματος από τη SAE (οι τύποι ήταν απίστευτοι), όπου έμαθα πολλά πράγματα για τα καινούργια χαρακτηριστικά του C5. Νομίζω οτι όλοι όσοι αγοράζουν το πρόγραμμα δικαιούνται αυτής της εκπαίδευσης. Αυτά..
  20. Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον airborne, με καλύπτει απόλυτα! Το μόνο πράγμα που θα πρόσθετα είναι ένα ΚΑΛΟ UPS ανάλογο των WATT που θα τραβάει το σύστημα. Σώζει καταστάσεις! Η ΔΕΗ μας είναι δυστυχώς πολύ αναξιόπιστη για να το παραβλέψουμε! Μια και το φέρνει η κουβέντα, πριν 2 χρόνια κάνανε εργασίες κάτω από σπίτι γνωστού μου (όσοι μένετε Άνω Νέα Σμύρνη σίγουρα την ξέρετε την ιστορία), και όταν συνδέσανε ξανά, περάσανε 400 Volt από δύο ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα. Άναψα κερί που έμενα στο επόμενο τετράγωνο. Αντιλαμβάνεστε οτι ολόκληρες οικοσκευές γίνανε κάρβουνο. 2 χρόνια μετά, ακόμα περιμένουνε αποζημιώσεις. Όχι οτι το UPS θα προστάυευε από 400 Volt, αλλά ήθελα να το αναφέρω και αυτό. Φιλικά yannakis
  21. Γεια σε όλους και από εμένα (αν και είμαι νέος εδώ). Λοιπόν όντως οι τύποι κάνουν δωρεάν σεμινάρια με διάφορες θεματολογίες. Πριν το Πάσχα ο κολλητός μου παρακολούθησε ένα που του άρεσε πάρα πολύ με θέμα home studio recording και ήταν ΔΩΡΕΑΝ. Δεν πρόλαβα θέση και μου είπαν ότι λόγω ζήτησης θα ξαναγίνει μέσα στο μήνα Μάιο. Η κοπέλλα που απαντάει έιναι πολύ κατατοπιστική και μου είπε οτι σύντομα θα ανακοινωθουν οι νέες ημερομηνίες. Για κάποιον που θέλει να σπουδάσει εκεί είναι μια καλή ευκαιρία να δει τους καθηγητές, τον εξοπλισμό, τα ...vibes που εκπέμπονται πριν πληρώσει το παραμικρό. Συγχαρητήρια στο Noiz.gr. έχω πάθει πλάκα, δεν ήξερα οτι υπάρχει. Μπράβο!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου