Προς το περιεχόμενο

ierissiotis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.379
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Ότι δημοσιεύτηκε από ierissiotis

  1. Εφυγε απο τη ζωη απο ανακοπη καρδιας στα 60 του ο συμφορουμιτης Δημητρης Κοκκινος (ΕΠΙΚΟΥΡΗΣ). Ο Δημητρης ηταν καθηγητης Αγγλικων ,συγγραφεας και μεγαλος λατρης των Blues.Eιχε γραψει αρκετα βιβλια που στα περισσοτερα ειχε ως θεμα τα Blues. Παντα εξω καρδια και παντα βοηθουσε οποιον ειχε αναγκη.Καλο παραδεισο Δημητρη.
  2. Πολύ κρίμα.Μεγαλη απώλεια
  3. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Αυτο είναι το προφίλ μου.Το πιο πάνω που λέει markos το είχα κάνει με σύνδεση μέσω Facebook.Πως μπορώ να το σβησω?
  4. Ευχαριστω για την πληροφορια Νεστορα σχετικα με το ποιος εγραψε το κομματι.Καπου ειχα διαβασει για αυτους τους δυο.Δεν ειχαν αναφερει κατι για τη γυναικα του Wonder.Oσο μεγαλωνεις μαθαινεις.Το σημειο που λες για τις δυο κιθαρες ειναι μια κιθαρα.Το αλλο ειναι το synth του backing track.Aλλα ναι εκει δε παιζω ακριβως το ιδιο με τα πληκτρα.
  5. Ευχαριστω πολυ.Εχεις δικιο σχετικα με τον ηχο.Το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα δοκιμασα κατι τετοιο.Παιζω χωρις ενισχυτη.Εχω φτιαξει εναν ηχο Marshall στο guitar rig5 αλλα κατι δε μου κολλουσε.Εβαλα ενα πραγματικο πεταλι ( οχι software ) wampler plexi drive στη καρτα και μετα το guitar rig.Γενικα με noise gate παιζει ησυχα αλλα μου εκοβε sustain.Θα μου πεις αυτο κανει ταυτοχρονα το noise gate.Αν προσεξεις εχει ενα φυσημα οταν δε παιζω.
  6. Πάντοτε θαύμαζα το εξωπραγματικό παίξιμο του Jeff Beck.Εδω η προσπάθεια μου να μάθω ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια.Κατι που δε γνωρίζουν πολλοί είναι ότι το cause we ended as lovers το έχει γράψει ο Stevie Wonder μαζί με τον Βeck. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσεις να βγάλεις προς τα έξω το συναίσθημα και τη τεχνική του J.Beck . Τουλάχιστον πέρασα ευχάριστα προσπαθώντας να το μάθω προσθέτοντας και κάποιες μικρές δικές μου πινελιές.
  7. Καπου διάβασα ότι κάποιος είχε το ίδιο θέμα και ο ενισχυτής έφτιαξε μόνος του μετά από μεταφορά.Αλλα μου κάνει εντύπωση το ότι τον μέτρησαν στο μαγαζί και είπαν ότι δουλευει σωστά .Εκτός αν είπαν ψέματα
  8. Θα το δοκιμασω αλλα νομιζω το εκανα ηδη.Δε βρισκω διαφορα.Ουτε σε headroom.Τι διαλο κουφαθηκα?
  9. Καλησπερα.Ο ενισχυτης ηρθε.Το power scalling που εχει δεν λειτουργει.Toν εστειλα πισω στον Thomann και μου ειπαν οτι τον μετρησαν και λειτουργει ακριβως οπως θα επρεπε.Σημερα ηρθε πισω απο τον Thomann αλλα παλι τα ιδια.Η τον εχω στα 5 βατ η στα 50 ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.Καμμια διαφορα σε ενταση η χροια.Μπορει καποιος που εχει τον ενισχυτη να μου πει αν ακουει διαφορα οταν αλλαζει τα βατ?Αυτη τη στιγμη δε ξερω καν αν ειναι στα 5 στα 10 η στα 50.Μου ακουγεται το ιδιο.Αν οντως ετσι λειτουργει το συστημα ειναι εντελως αχρηστο
  10. Το έχω δει αυτό.Ευχαριστω για την απάντηση.Και εδώ όμως δείχνει τον τρόπο με τις μισές τρυπες.Ασε που από ότι βλέπω τα λέει ανάποδα.Δηλαδη τις sharp νότες τις λέει flat και το αντίστροφο.Εκτος αν κατάλαβα κάτι λάθος
  11. Καλησπερα .Προσφατα αγορασα ενα Ινδικο φλαουτο Bansuri.Eχει 6 τρυπες απο πανω μονο και τη μια που φυσας.Με τις 3 πρωτες τρυπες καλυμενες δηλαδη η Ινδικη νοτα SA παιζει F# και με ολες κλειστες C#.Το οργανο δεν ειναι τελεια κουρδισμενο.Δηλαδη η C# βγαινει αναμεσα C-C# οπως και οι υπολοιπες.Το φλαουτο ειναι μπασο. Υπαρχει καποιος οδηγος ωστε να βρω πως παιζονται οι διεσεις και οι υφεσεις? Ξερω τον τροπο που καλυπτεις μονο τις μισες τρυπες αλλα μου φαινεται δυσκολος.Υπαρχει αλλος τροπος?Ειμαι αρχαριος.Εψαξα για οδηγους φλογερας αλλα οι φλογερες εχουν και αλλη τρυπα και μπερδευει το πραγμα νομιζω.
  12. Οκ θα τις αφησω οπως ειναι .Εξαλλου καινουριες θα ειναι.Και αφου ειναι δοκιμασμενο οτι εχει ηχαρα δε θα κανω τιποτα.Απλα ελεγα μηπως αλλαξει ο ηχος προς το καλυτερο γιατι αυτες οι svetlana θεωρουνται πολυ καλες λυχνιες.Αυτο που λεει ο SF το εχω ακουσει και εγω για τις Κινεζικες λαμπες αλλα για τις προενισχυτριες γιατι βγαζουν καλυτερο gain.Για τις τελικες πρωτη φορα το ακουω.
  13. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εχω παραγγειλει εναν Marshall Origin 50 h.Οι λαμπες που θα φοραει σιγουρα θα ειναι κινεζικες.Εχω ενα ζευγαρι καινουριες ματσαρισμενες Svetlana winged c.Θα πρεπει να γινει ρυθμιση bias αν αλλαξω τις τελικες παρολο που ειναι matched?
  14. Πριν λιγες μερες παραγγειλα τον origin 50 σε κεφαλη.Οσον αφορα το fx loop διαβασα οτι αν κουμπωσεις ενα απλο βυσμα καρφι δουλευει και χωρις το footswitch.Για δοκιμασε το να δουμε αν ισχυει
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου