Προς το περιεχόμενο

roussos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    246
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
    Μπάσο
    Τύμπανα
    Πλήκτρα
    Τραγούδι
  • Gear List
    too much to write
  • My Band(s)
    Variation Zero
  • Day job
    ΙΥ
  • Τόπος
    Αθηνα

Συμμετοχή roussos

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. roussos

    Selling my Soul - Black Sabbath

    Πολυ ωραια επιλογη τραγουδιου! Το παιξιμο πολυ καλο, ο ηχος πολυ κοντα στο πρωτοτυπο, ρυθμικη αλλα και σολο, μπραβο!!
  2. Συγχαρητηρια. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι ωραιο και το λογοτυπο, αλλα το οτι τοσοι ανθρωποι εγραψαν για αυτο σαν το πρωτο μειονεκτημα που παρατηρησαν, θα επρεπε (ή οχι;) να θεσει τον κατασκευαστη σε προβληματισμο. Κατα τα αλλα, το κοστος σαν βασικοτατος παραγοντας πιστευω θα επρεπε να αναφερθει σιγα σιγα.... Καλη αρχη!
  3. Ολοκληρωθηκαν και τα υπολοιπα.... Τα οποια ειναι σε αγγλικο στιχο, αλλα ειπα να μην ανοιξω αλλο θεμα, οποτε θα παρατεθουν εδω. Εχω ενα πλανο να ανεβαζω ενα καθε εβδομαδα στο bandcamp. Αρχιζω με το Ride Life. https://dimitrisroussos.bandcamp.com/track/ride-life
  4. Αυτες τις μερες κανω το πλανο μου για το που θα παω...
  5. Εχω τον Fender Champion 600. Με αυτον εχω κανει προβες, συναυλιες κι εχω βγει μια χαρα (με οικοδομο ντραμμερ). Απο ενταση εισαι οκ, κι εγω με πεταλιερα τον χρησιμοποιω κυριως. Βεβαια, απ'οτι εχω καταλαβει ο VHT ειναι καλυτερος στην κατηγορια αυτη αλλα και πιο ακριβος. Παντως γενικα να εχεις στο νου σου οτι τα 5W ειναι μια χαρα... Αν σου αρεσει εμφανισιακα (εμενα αυτο με τραβηξε), τοτε ειναι κι αυτος μια επιλογη.
  6. Χωρους στην Αθηνα καλους από άποψη ηχοληψίας, ακουστικής και ηχητικής κάλυψης που να είναι μικρού μεγέθους θεωρω απο την εμπειρια μου το Remedy και το Lazy, με το πρωτο να υστερει λογω σχηματος αλλα ειναι πολυ προσεγμενο και βγαινει ωραια ο ηχος. Απο μεσαιου μεγεθους θεωρω πολυ καλη την Αρχιτεκτονικη (Γκαζι). Το Αν εχει αλλαξει προς το καλυτερο απ'οτι ακουσα σαν θεατης προσφατα, γιατι πριν απο 15 χρονια που επαιξα τελευταια εκει ηταν χαλια.
  7. Πολυ ωραιο, ανεβασε κι αλλα!!! Τωρα που απεκτησε το τελευταιο grade, τι κανει; Πληροφοριακα ρωταω.
  8. Ας βαλω κι εγω το λιθαρακι μου. Συνοψιζοντας, μια λυση ειναι οτι: Ανοιγεις μαγαζι στο www.etsy.com, δοκιμαζοντας ετσι την προοδο που μπορει να υπαρχει. Αν ολα πανε καλα, προσλαμβανεις εναν δικηγορο κι εναν λογιστη. Ο δικηγορος σου φτιαχνει το καταστατικο (αυτο που αναφερθηκε με τους χιλιαδες κωδικους παει εδω, καλο ειναι να βρεις καποιον που εχει εμπειρια στον τομεα γιατι η διορθωση του καταστατικου ειναι χρονοβορα διαδικασια). Κοστος γυρω στα 1000-1500Ε, αναλογα βεβαια το ειδος της εταιρειας, μην ξεχναμε οτι η πρωτη ερωτηση που θα σου κανουν ειναι: Τι ειδους εταιρεια και με τι κεφαλαιο θες να ανοιξεις. Ο λογιστης την στηνει απο την αρχη, τον συμβουλευεσαι σε καθε βημα κι εχεις κοντινη σχεση καθε τελος μηνα-χρονου... Οτι φευγει απο το κεφαλαιο θα πρεπει να ειαι δικαιολογημενο οτι παει σε καποιο εξοδο της εταιρειας, εγγραφως. Κοστος γυρω στα 300Ε μηνιαιως, αναλογα παλι την εταιρεια. Απο την ημερα που θα κανεις εναρξη εταιρειας πληρωνεις ΤΕΒΕ, αυξανομενο, χωρις να εχει καμια σχεση με το αν η εταιρεια σου εχει κερδη ή ζημια. (Ελλαδαρα μας...) Για εδρα μπορεις να δηλωσεις κι ενα δωματιο στο σπιτι σου, αρκει να εχεις τα απαραιτητα εκει μεσα (ταμειακη μηχανη, πρωτες υλες κτλ) μπορει να γινει ελεγχος απο την εφορια. Αν η οικια ειναι ιδιοκτησιας σου γλυτωνεις απο γραφειοκρατια. Καλη τυχη!
  9. Σε συνεχεια του Off Topic, το RIP μεταφραζεται ΑΕΕ, (Αναπαυση Εν Ειρηνη), το οποιο δεν ακουγεται και ασχημο... Στο θεμα τωρα, ηταν καθηγητρια μουσικης, επαγγελματιας πιανιστρια και ειχε και μουσικο σχολειο. Τα χναρια της ηθελε να ακολουθησει ο Randy, αφου ειχε δηλωσει οτι θα εφευγε απο την μπαντα του ΟΖΖΥ μετα το τελεταιο αυτο τουρ για να ασχοληθει με την κλασσικη μουσικη/κιθαρα. Δεν προλαβε ομως. Ας αναπαυθουν εν ειρηνη και οι δυο.
  10. Εισαι εγκυκλοπαιδεια! Να εισαι καλα!
  11. Ειμαι μαζι σου! Εχω τον dual rectifier και τον βλεπω να παιρνει ποδι...
  12. Aν εχεις χρονο και ορεξη καποια στιγμη και θες να πεις καποια πραγματα παραπανω, πιστευω θα ενδιεφεραν πολυ κοσμο, περα απο εμενα. Οπως π.χ.: οι ενισχυτες/κιθαρες που ανεφερες χρησιμοποιηθηκαν μονο σε αυτο το τραγουδι ή σε ολο τον δισκο; Στον προηγουμενο δισκο τι χρησιμοποιησαν; Στους επομενους φανταζομαι χαθηκε η μπαλα, αφου ηταν τεραστια η ποικιλια των ηχων... Το οτι σε συναυλιες απεδιδαν παντα πιστα ειναι κοινως αποδεκτο, και ο Παντελης εβγαζε ηχο ακομα και στο Αν τοτε, που κανεις δεν εβγαζε!
  13. Με μια γρηγορη ματια δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη καινοτομια εκτος των 2 solo knobs και τα 35W φυσικα. http://mesaboogie.com/amplifiers/electric/mark-series/mark-five-35/index.html Ειναι παντως πολυ ομορφος, για καποιον που θελει τα 35W και αν η τιμη στα μαγαζια ειναι λογικη βεβαιως βεβαιως.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου