Καλησπέρα! Αν και πιανίστας, το τελευταιο 6μηνο ασχολουμε με synths VSTs στο pc με midi controllers-keyboards αλλα θέλω κάτι stadalone πια
Δεν θέλω να πάρω κάτι ακριβό διοτι οτι σύνθετο(δλδ πολυπλοκο) θέλω το κάνω μεσου laptop σε πρόβες και live στο μελλον...! Το budget ειναι μικρό (μεχρι 500) οποτε δεν υπάρχουν πολλές λύσεις. Είμαι αναμεσα σε Roland GW-7, Juno -D ,RS-50. To πρώτο απο αυτα το εχω δοκιμάσει σε ενα studio και είχε αξιολογο ήχο αλλα οι μισές δυνατότητες του δεν τις χρειάζομαι. Ειναι καθαρα πληκτρα για <<διασκεδαση>> αλλα μου άρεσαν κάποια πραγματα. Ο ήχος του πιανου πάνω στον οποιο δίνω βαρυτητα για την τελική επιλογή μου δεν μπορω να πω οτι ειναι άσχημος.Μπορώ να πω οτι μου άρεσε πιο πολύ το πιανο του GW-7 αποτι του Korg PA-50...Για αυτο κοιτάω περισσοτερο τα μοντέλα της Roland καθως στους ήχους του πιανο και strings ειναι αξιοπρεπείς.Για τα αλλα 2 δεν ξέρω πολλα, παρα μόνο οτι ειναι τα πιο φτηνα <<κανονικά>> synths...Και θέλω να μάθω διοτι νομίζω οτι θα ταιριάξουν περισσοτερο για μενα που κινουμαι στον ατμοσφαιρικό σκλήρο ήχο 
Επίσης ξέρει κανεις αν αξίζει το Alesis Fusion 6HD?Εχει πολυ καλη τιμη απο το Musicstore..

Επίσης ξέρει κανεις αν αξίζει το Alesis Fusion 6HD?Εχει πολυ καλη τιμη απο το Musicstore..