Distortion-metal πετάλι...

ax1ss

Νέο μέλος
Πόντοι
16
καποτε ειχα κανει ενα thread (που τωρα δεν μπορω να βρω.. :)) και εψαχνα μεταλ πεταλι για βαρυ ογκο με ΠΟΛΥ distortion χωρις τζιτζικια (=ενωχλητικο edge)  λοιπον μετα απο δοκιμες ενός μηνα που δοκιμασα πανω απο 20 πεταλια (dr boogie/black magic ,sliver dragonm, metal zone κ.α πολλα ) κατεληξα οτι με ΔΙΑΦΟΡΑ το καλυτερο ειναι το fat foot(lλαμπατο) απο telegun! μπορεις να παιξεις απο blues μεχρι βαρυ μεταλ! εχει και solo καναλι ....απλα απιστευτο!  telegun..φοβερη δουλεια ΜΠΡΑΒΟ!

Picture2-2.png

Βρηκα τον ιδανικο ηχο μετα απο τοσα χρονια!  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το αγορασα σημερα! ο telegun ειναι απο Θεσσαλονικη και εδω εχει το εργαστηριο του...θελει γυρω στον ενα μηνα να στο φτιαξει αλλα ειχε ενα κομματι ο τσελιος στα 370 (390 κανει κανονικα) και το πηρα..χτες ειχα παει στο εργαστηριο του και επαιξα..ο ιδιος λεει πως αν βρειτε καλυτερο στα διπλασια λεφτα σας το κανει δωρο! και πραγματικα τοσα χρονια που πειραματιζομαι δεν εχω βρει καλυτερο!

καθαρα επαγγελματικο! αν και το αλλο με τρανζιστορ με 27 προσομοιωσεις  ηχου (που ομως κανει 210 ευρω..δεν μου αρεσε)

οντως ο μητσος κανει τρελη δουλεια.για να τον εχει επιλεξει μεχρι κ ο σατριανι κατι σημαινει...

kabamaru-x- είπε:
οντως ο μητσος κανει τρελη δουλεια.για να τον εχει επιλεξει μεχρι κ ο σατριανι κατι σημαινει...
τι λες ρε μεγαλε σοβαρα?και τι εφτιαξε στον santriani? :o

Μιλαγα με τον telegun πριν κατι μερες και ηταν  πολυ φιλικος σου αναλυει σωστα τα πραγματα

και μιας και εχει επισκευασει παρα πολλες διαφορετικες μαρκες ενισχυτων και βλεπει που 'ποναει'' η καθεμια και προσπαθει σε αυτα που φτιαχνει να μην κανει τα ιδια ''λαθη''

ax1ss είπε:
το αγορασα σημερα! ο telegun ειναι απο Θεσσαλονικη και εδω εχει το εργαστηριο του...θελει γυρω στον ενα μηνα να στο φτιαξει αλλα ειχε ενα κομματι ο τσελιος στα 370 (390 κανει κανονικα) και το πηρα..χτες ειχα παει στο εργαστηριο του και επαιξα..ο ιδιος λεει πως αν βρειτε καλυτερο στα διπλασια λεφτα σας το κανει δωρο! και πραγματικα τοσα χρονια που πειραματιζομαι δεν εχω βρει καλυτερο!

καθαρα επαγγελματικο! αν και το αλλο με τρανζιστορ με 27 προσομοιωσεις  ηχου (που ομως κανει 210 ευρω..δεν μου αρεσε)
Αντε με γεια! Επιτέλους!

Το άλλο ρε φίλε δεν ήταν για τη φάση σου στο είπα. Είναι τέλειο ηχητικά, αλλά όπως και να το κάνουμε τη λάμπα δε τη φτάνει!

το fat foot είναι κανονικός προενισχυτής!

Επίσης το άλλο είναι απίστευτο επειδή μπορείς να το πας από vintage μέχρι μέταλ. Εσύ θες ήχο Iced Earth, δεν γίνεται να τα έχουμε όλα!

Και πάλι με γεια...

Thanx! πραγματικα ειναι οτι καλυτερο! η λαμπα δεν μπορει να συγκριθει...ειτε σε ενισχυτη ειτε σε πεταλι..αλλα και παλι αλλα λαμπατα που δοκιμασα ηταν αστα να πανε...οποιος θελει μεταλ ηχο πρεπει να το δοκιμασει οπως+δηποτε!

telegun--απεναντι απο την ΔΕΗ στην Α.Δημητρίου (λιγo μετα το Υπουργιο Μακεδονίας-θρακης)

επιτέλους και λίγο R&D βαρέθηκα την αντιγραφή των screamer και ce-2 και την προσθήκη true bypass σε διάφορα πεταλάκια από δήθεν ηλεκτρονικούς ανα τον κόσμο...δεν ξέρω τον τύπο αλλά αυτή η δουλειά που κάνει είναι σοβαρή και σε σωστές τιμές...τι να πω εύγε...

παιδια το πεταλι επειδη το ακουσα κ εγω ειναι ολα τα λευτα.το χει φιλος μου κ ειναι πολυ ευχαριστημενος

Με γεια, και οποιαδήποτε μουρμούρα τυχόν ακούσεις, από τη στιγμή που είσαι εσύ ικανοποιημένος είναι άχρηστη... Αλλά να σταθώ εδώ:

ax1ss είπε:
ο ιδιος λεει πως αν βρειτε καλυτερο στα διπλασια λεφτα σας το κανει δωρο!
Καλύτερο με αξιολόγηση ποιου; Kαι για να δηλώνει ότι πρέπει να κάνει τα διπλάσια, μπορεί να σκέφτεται ότι στα ίσα θα πρέπει να υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές (κάτσε δλδ μην αρχίσουμε να μοιράζουμε τζάμπα πετάλια στα καλά του καθουμένου)...  :P

αν και το αλλο με τρανζιστορ με 27 προσομοιωσεις  ηχου (που ομως κανει 210 ευρω..δεν μου αρεσε)
Αν το βάλεις σε καθαρό ενισχυτή έχεις 27, αν τον βάλεις στο δεύτερο κανάλι σε crunchy ήχο έχεις άλλες 27, βάλτου κι ένα equaliser μετά κι έχεις άλλες 495 (στο περίπου). Σύνολο 549. Όχι κι άσχημα. Χρήσιμες γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η μέρα που θα παίζεις ταυτόχρονα σε 549 συγκροτήματα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
κλιπακι ε?  δεν εχω εξοπλισμο για ηχογραφησεις σπιτι..να γραψω ηχο απο την καμερα ακουγεται χαλια δυστυχως...και θα αδικσηω το πεταλι..σκεφτειτε ενα πεταλι που μπορεις να του δωσεις απο λιγο εως τερμα gain-distortion και να ακοyγεται βρωμια χωρις τα ενοχλητικα πριμα ...εναν στρογγυλεμενο με πολυ ογκο βαρυ distortion (οταν το gain ειναι τσιτα) το καλο ειναι πως εχει και το solo κουμπι που στα solo σου δεινει πολλα μεσαια, σου κοβει τα πριμα τα ενοχλητικα...μετα απο αυτο το πεταλι κατηργησα τα πεταλια που ειχα --μεταλ ζονε,equalier & pre amp booster--τα κανει ολα! 

απλα αν μπορειτε να το δοκιμασετε καπου..καντε το! ειναι σαν τον ηχο που ακουω στις μεγαλες μπαντες που εχουν τρελο gain, πολυ γλυκο χωρις κανενα ενωχλητικο πριμο και τζιτζικι..και λεμε..πως το κανουν ρε γμτ?  το πεταλι το συνδεω σε εναν λαμπατο laney 15w

class A/B lc15r

bloody_sunday είπε:
αν και το αλλο με τρανζιστορ με 27 προσομοιωσεις  ηχου (που ομως κανει 210 ευρω..δεν μου αρεσε)
Αν το βάλεις σε καθαρό ενισχυτή έχεις 27, αν τον βάλεις στο δεύτερο κανάλι σε crunchy ήχο έχεις άλλες 27, βάλτου κι ένα equaliser μετά κι έχεις άλλες 495 (στο περίπου). Σύνολο 549. Όχι κι άσχημα. Χρήσιμες γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η μέρα που θα παίζεις ταυτόχρονα σε 549 συγκροτήματα.

νταξ και συ, γιατί οι line 6 που έχουν 782000000 επιλογές είναι χρήσιμες μόνο σε κάποιον που παίζει σε 782000000 συγκροτήματα?

επίσης δεν έχει 27 προσομοιώσεις, απλά ο άξις μπερδεύτηκε. 3 προσομοιώσεις έχει το πετάλι και μπορείς να δημιουργήσεις 27 ήχους βασισμένους στις 3 αυτές προσομοιώσεις....

δεν έχει 27 προσομοιώσεις, απλά ο άξις μπερδεύτηκε. 3 προσομοιώσεις έχει το πετάλι και μπορείς να δημιουργήσεις 27 ήχους βασισμένους στις 3 αυτές προσομοιώσεις....
σωστά !  :)

λιγο οφ τοπικ

αλλα ο μητσος ειναι τεραστιο ρισπεκτ!

εχει φοβερες γνωσεις κανει παρα πολυ καλη δουλεια κ σε λογικες τιμες!

κοιτα για την τσεπη μου εμενα 370 ευρα για distortion πεταλι ειναι ΠΑΡΑ  ΠΟΛΛΑ...αλλα ελα που ειναι ακριβως αυτο που θελω..και λεω δεν $%$@#$%  τα λ7 ειναι για να μας κανουν να περναμε καλα :) τωρα αν δεν φτασουν μετα..θα δουμε λολ

css03057 είπε:
επιτέλους και λίγο R&D βαρέθηκα την αντιγραφή των screamer και ce-2 και την προσθήκη true bypass σε διάφορα πεταλάκια από δήθεν ηλεκτρονικούς ανα τον κόσμο...δεν ξέρω τον τύπο αλλά αυτή η δουλειά που κάνει είναι σοβαρή και σε σωστές τιμές...τι να πω εύγε...
Sorry, αλλά το Fat Foot (και με όλο το σεβασμό στον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Telegun) είναι -για μένα- απλά ένα πιο γκαζωμένο και πιο "σφιχτό" V-Twin, δεν βλέπω πουθενά κατι καινούργιο στο R&D...

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back