Μου ελεγε ενας καλος φιλος οτι εχει μια τετοια κιθαρα les paul ο οποιος μαλιστα εχει και μια ιδιας εποχης gibson πως ειναι ανωτερη ηχητικα και σαν αισθηση η ARIA. Ελεγα ισως ειναι απλα υπερβολες...:
Επεσε σημερα στα χέρια μου τυχαία λοιπον μια παλια γιαπωνεζα ARIA PRO II. Απο την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση η ομορφιά της τα ξυλα της, το λουστρο της και η ποιότητα της κατασκευής και του ήχου της. Με εξέπληξαν! Οπως οι περισσότεροι δεν ήξερα πολλα για την φίρμα και αυτά που ήξερα δεν ήταν καλά. Είχα την ιδέα οτι έφτιαχνε φτηνοκιθάρες. Και πράγματι αυτό είναι αλήθεια, ισχύει σήμερα. Τα πράγματα όμως ηταν διαφορετικά παλιά!
Μερικά πράγματα για την ιστορία της φαίνονται στο παρακάτω site:
http://en.wikipedia.org/wiki/Matsumoku
Η κιθάρα είναι πολύ σπάνια και ιδιαίτερη.κατασκευάστηκε απο ένα διάσημο για την ποιότητα της παραγωγής του κατασκευαστή, τον Matsumoku.
το ακριβες δικο μου μοντελο ειναι
ARIA PRO II THOR-SOUND SERIES TS-350
MATSUMOKU
L 770700 made in japan
original custom body pat no......
Προκειται για ενα απιστευτο οργανο με ατελειωτο sustain και gibson νοοτροπια ηχου,
ακριβως θα το χαρακτηριζα ως μειξη gibson fender stratotele carvin.
Xρωμα σκουρο καφε. Μιλαμε για αριστη κατασταση ολη η κιθαρα παρα την 27 ετηα.
Ελαφρυα , εξαιρετικη αισθηση πολυ χοντρο μανικι with elaborate pickup switching
σπλιταρουν δηλαδη οι διπλοι βγαζοντας μια μεσαια θεση τελε!
πραγματικα πολυ 'hot' μαγνητες
Αν εχει καποιος πληροφοριες η ειναι κατοχος θα χαιρομουν να ανταλλασαμε οποψεις,

Επεσε σημερα στα χέρια μου τυχαία λοιπον μια παλια γιαπωνεζα ARIA PRO II. Απο την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση η ομορφιά της τα ξυλα της, το λουστρο της και η ποιότητα της κατασκευής και του ήχου της. Με εξέπληξαν! Οπως οι περισσότεροι δεν ήξερα πολλα για την φίρμα και αυτά που ήξερα δεν ήταν καλά. Είχα την ιδέα οτι έφτιαχνε φτηνοκιθάρες. Και πράγματι αυτό είναι αλήθεια, ισχύει σήμερα. Τα πράγματα όμως ηταν διαφορετικά παλιά!
Μερικά πράγματα για την ιστορία της φαίνονται στο παρακάτω site:
http://en.wikipedia.org/wiki/Matsumoku
Η κιθάρα είναι πολύ σπάνια και ιδιαίτερη.κατασκευάστηκε απο ένα διάσημο για την ποιότητα της παραγωγής του κατασκευαστή, τον Matsumoku.
το ακριβες δικο μου μοντελο ειναι
ARIA PRO II THOR-SOUND SERIES TS-350
MATSUMOKU
L 770700 made in japan
original custom body pat no......
Προκειται για ενα απιστευτο οργανο με ατελειωτο sustain και gibson νοοτροπια ηχου,
ακριβως θα το χαρακτηριζα ως μειξη gibson fender stratotele carvin.
Xρωμα σκουρο καφε. Μιλαμε για αριστη κατασταση ολη η κιθαρα παρα την 27 ετηα.
Ελαφρυα , εξαιρετικη αισθηση πολυ χοντρο μανικι with elaborate pickup switching
σπλιταρουν δηλαδη οι διπλοι βγαζοντας μια μεσαια θεση τελε!
πραγματικα πολυ 'hot' μαγνητες
Αν εχει καποιος πληροφοριες η ειναι κατοχος θα χαιρομουν να ανταλλασαμε οποψεις,

Τελευταία επεξεργασία από moderator: