2ο Noiz online jam

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Μετά το άκρως επιτυχημένο 1ο ΝΟΙΖ online jam, κυρήσσω ( ;D ;D ;D )την έναρξη του 2ου online jam με το εξής backing track:

http://www.box.net/shared/vvvbmjhgkk

Λίγο πιο γρήγορο και καθαρά πιο funk-ιάρικο αυτή τη φορά. Χωράει πολύ χώσιμο και εννοείται πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις και παιξίματα ;)

Υπάρχουν 2 θέματα όμως προς επίλυση:

1) έτσι που είναι δομημένο το κομμάτι (έχει ένα μεγάλο μέρος για σόλο και μετά μια μικρότερης διάρκειας "γέφυρα") θα πρότεινα αυτή τη φορά να παίξουμε λιγότεροι κιθαρίστας ανά κομμάτι με μεγαλύτερη διάρκεια σόλο. Ο καθένας δηλαδή θα έχει στη διάθεσή του 1 λεπτό περίπου, στο οποίο θα παίξει πάνω στο αρχικό θέμα και μετά πάνω στη "γέφυρα", για να δώσει τη σειρά του στον επόμενο. Χωράνε λοιπόν 4 κιθαρίστες ανά κομμάτι.

2) Ποιος θα κάνει τη μίξη; Ο Fleamail ενδιαφέρεται; Αν όχι, υπάρχει κάποιος άλλος πρόθυμος που θα συλλέξει τα επιμέρους tracks από εμάς;

Τι λέτε; Συμφωνείτε;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν μ' αρεσε το G ματζόρε. Μπορείτε να μου το δείξετε με τις κουκκίδες στην ταστιέρα για να μην το πατήσω κατά λάθος?  :P

Βάζω χορδές τώρα κ φεύγω.Ψήθηκα άπειρα.Προδιαθέτει σε πολλά στυλ αυτο το κομμάτι κ σε ταχύτητες, έχει να γίνει απο shred εδώ, της καλομοίρας...

Ηλία συγχαρητήρια για τις ιδέες σου...Αυτήν τη φορά (αν και τελειως κουλος) θα αποπειραθω να γράψω κ εγώ κάτι απλό!!

harilatron είπε:
Δεν μ' αρεσε το G ματζόρε. Μπορείτε να μου το δείξετε με τις κουκκίδες στην ταστιέρα για να μην το πατήσω κατά λάθος?  :P
Εδώ είσαι:

GMscale.gif

;D ;D

Να προτείνω κάτι? Αυτό το κομμάτι, περισσότερο από το προηγούμενο, προσφέρεται ίσως για "κόψε-ράψε". Που σημαίνει ότι μπορεί να "επεκταθεί" για να παίξουν περισσότεροι.  ;)

Ατομα, πως θα το χωρισουμε αυτο? Θα παιζουμε οι μεν στο σολ κι οι αλλοι στο μι μανταρα?

Μέσαααα..

Αρκεί να έχουμε όλη την άλλη βδομάδα περιθώριο, έχουμε και εξεταστική..!

Νομίζω ότι σ'αυτό θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα αυτοί που δεν έπαιξαν στο πρώτο. Αυτό νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο, τι λέτε?  :)

TGL είπε:
Νομίζω ότι σ'αυτό θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα αυτοί που δεν έπαιξαν στο πρώτο. Αυτό νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο, τι λέτε?  :)
Συμφωνώ, αν και στο προηγούμενο δεν αποκλείσαμε κάποιον... Όσοι έστειλαν έγκαιρα clips μπήκανε. Κόπηκαν μόνο 1 ή 2 που πήγαν να στείλουν clips Κυριακή απόγευμα και πλέον οι ομάδες είχαν συμπληρωθεί.

TGL είπε:
Η...Ελληνική απάντηση είναι η εξής: Ναί, ναί συμφωνώ, αρκεί να παίξω κι εγώ!...  ;D

longshadow είπε:
Η...Ελληνική απάντηση είναι η εξής: Ναί, ναί συμφωνώ, αρκεί να παίξω κι εγώ!...  ;D
Ααχαχαχαχαχα, σωστός!  ;D

Nομίζετε ότι θα πρέπει να μεγαλώσουν τα κομμάτια, ή θα ήταν καλύτερα περισσότερα συνολικά clips?

Alter είπε:
ωραιο backing track. μηπως ομως μπορει να το ανεβασει καποιος σαν επισυναψη στο post γιατι δεν μπορω να το κατεβασω απο το box.net μονο να το ακουσω? ευχαριστω..  ;D
OK, το έβαλα στο πρώτο ποστ του Ηλία. :)

Για την ιστορία, αυτο το Em που παίζει στη "γεφυρα" τι ακριβώς ακκόρντο είναι;

Για πείτε και σε μας τους αρχάριους εσείς οι πιο έμπειροι, για να μαθαίνουμε ;)

Σε αυτό το clip θα ήθελα να δω τη συμμετοχή και να ακούσω την πρόοδο του κ.κ. ANTOUAN_Z (μετά από τόσα χρόνια παραμονής και μαθητείας στο Berklee College)... ;D

elavd είπε:
Για την ιστορία, αυτο το Em που παίζει στη "γεφυρα" τι ακριβώς ακκόρντο είναι;

Για πείτε και σε μας τους αρχάριους εσείς οι πιο έμπειροι, για να μαθαίνουμε ;)
E7#9 μου ακούγεται..

Γράψε απάντηση...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
35
Εμφανίσεις
9K
Απαντήσεις
109
Εμφανίσεις
25K

Απαντήσεις