Πάντως να ξέρεις ότι στισ ΗΠΑ τον ERIC JOHNSON τον δουλεύουνε & λιγο με ολα αυτα που λεει (οτι π.χ.ακουει τις διαφορετικες μαρκες ..μπαταριας στα πεταλάκια του & οτι αν βαλεις ελαστικο επίδεσμο στο fuzz σου αντι για βίδες ακούγεται καλύτερα όπως & οτι αν βαλεις το delay σου με τα κουμπια προς τα εσενα αντι προς το ακροατηριο ακουγεται πάλι καλύτερα 8O και αλλα τετοια τρελλα 8O
Ο ηχος του Henderson δε μου λεει και πολλά προσωπικά' date='προτιμω τον ηχο του EDGE που παιζει με οτι να'ναι :lol:
και τελος για να κλείσουμε αυτο το θεμα γιατι εγινε κουραστικό πιστευω οτι πρεπει να παίζουμε με οργανα που γουσταρουμε ΕΜΕΙΣ & οχι τα ειδωλά μας :wink:
και εγω μπορει να πάρω την tele του Andy Summers & να τη περάσω απο την Pete Cornish πεταλιέρα του ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ όμως αν θα βγάλω τον ήχο του...

[/quote']
αν δεν παθαινα πλακα με τον ηχο της suhr και οχι μονο...ειλικρινα δεν θα την επαιρνα...δεν εχω αλλο ποια αυτα τα κολληματα.απλα η ποιοτητα ακουγεται...τουλαχιστον σε μερικα αυτια...
παντως δεν υπαρχει ηχος συγκεκριμενος henderson..απο το 80 μεχρι και τωρα εχει αλλαξει ..πολλους ηχους.εμενα πχ με τρελλαινει ο ηχος του στα 3blues album του
dog party(1994)(fender strat reissue57,matchless dc30,
tube screamer)
tore down house(1996)(plexi marshall&custom audio electronics amps,suhr κτλ..)
well to the bone(2002)(ΟD100,suhr κτλ...)
α!και δεν με ενδιαφερει να βγαλω ακριβως τον ηχο του.ειλικρινα παλι.. :wink: