- Πόντοι
- 6
Λοιπον... Παρακολουθοντας καιρο τωρα διαφορες σηζητησεις στο φορουμ μου δημιουργηθηκε η θεληση να δοκιμασω να φτιαξω μια κιθαρα μονος μου και σκεφτομουν να ξεκινησω μεσα στο καλοκαιρι μετα το τελος των πανελλαδικων (Τι το θυμηθηκα αυτο τωρα?? Ανιγουεη). Επειδη ομως ειμαι εντελος ασχετος με το αντικειμενο θα ηθελα τις συμβουλες οσων γνωριζουν καποια πραγματα!
Βασικα σκεφτομουν επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα ασχοληθω να παρω για αρχη ενα ετοιμο μπρατσο και τα αλλα να τα κανω εγω. Αυτο που μου φαινεται πιο δυσκολο απ'ολα ειναι το πως θα γινει το ρουτινγκ για τους μαγνητες και γενικοτερα πως θα κοπουν τα πραγματα πανω στο οργανο εκτος απο το περιγραμμα! Ελπιζω να καταλαβατε τι ενοω!
Γενικα βασικα θα ηθελα καποιες οδηγιες για αρχη απο ανθρωπους που ξερουν ωστε να εχω καποια πραγματα κατα νου ωστε να ξεκινησω το καλοκαιρακι.
Ευχαριστω προκαταβολικα ;D ;D
Υ.Γ. Δεν διαθετω πολλα χρηματα!!
Βασικα σκεφτομουν επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα ασχοληθω να παρω για αρχη ενα ετοιμο μπρατσο και τα αλλα να τα κανω εγω. Αυτο που μου φαινεται πιο δυσκολο απ'ολα ειναι το πως θα γινει το ρουτινγκ για τους μαγνητες και γενικοτερα πως θα κοπουν τα πραγματα πανω στο οργανο εκτος απο το περιγραμμα! Ελπιζω να καταλαβατε τι ενοω!
Γενικα βασικα θα ηθελα καποιες οδηγιες για αρχη απο ανθρωπους που ξερουν ωστε να εχω καποια πραγματα κατα νου ωστε να ξεκινησω το καλοκαιρακι.
Ευχαριστω προκαταβολικα ;D ;D
Υ.Γ. Δεν διαθετω πολλα χρηματα!!