Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.
Σκέφτομαι να πάρω ένα analog modelling sytnh για να στραφώ σε πιο ηλεκτρονικούς-ατμοσφαιρικούς ήχους. Καθώς δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον τομέα αυτό θα ήθελα κάποια βοήθεια.
1) Το budget είναι σχετικά μικρό δηλαδή έως 1000 ευρώ.
2) Κυρίως λόγω του πρώτου αποκλείται η επιλογή ενός αυθεντικού αναλογικού συνθ. Ή όχι? Δεκτές οποιεσδήποτε προτάσεις.
3) Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξω σε ένα analog modelling synth?
4) Με μια μικρή έρευνα που έκανα είμαι μεταξύ των κάτωθι:
Waldorf Blofeld
Access Virus (ξφεύγει αρκετά σε ποσό, αλλά αν το βρω σε καλή τιμή μεταχειρισμένο ίσως το πάρω.)
Roland V-synth (νομίζω είναι και analog modelling+sample?)
Nord lead
Όποιος ξέρει επίσης που μπορώ να ακούσω κάποιο από τα παραπάνω στη Θεσσαλονίκη...
Ευχαριστώ. Παρακαλώ για οποιαδήποτε σχόλια, προτάσεις, συστάσεις.
Σκέφτομαι να πάρω ένα analog modelling sytnh για να στραφώ σε πιο ηλεκτρονικούς-ατμοσφαιρικούς ήχους. Καθώς δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον τομέα αυτό θα ήθελα κάποια βοήθεια.
1) Το budget είναι σχετικά μικρό δηλαδή έως 1000 ευρώ.
2) Κυρίως λόγω του πρώτου αποκλείται η επιλογή ενός αυθεντικού αναλογικού συνθ. Ή όχι? Δεκτές οποιεσδήποτε προτάσεις.
3) Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξω σε ένα analog modelling synth?
4) Με μια μικρή έρευνα που έκανα είμαι μεταξύ των κάτωθι:
Waldorf Blofeld
Access Virus (ξφεύγει αρκετά σε ποσό, αλλά αν το βρω σε καλή τιμή μεταχειρισμένο ίσως το πάρω.)
Roland V-synth (νομίζω είναι και analog modelling+sample?)
Nord lead
Όποιος ξέρει επίσης που μπορώ να ακούσω κάποιο από τα παραπάνω στη Θεσσαλονίκη...
Ευχαριστώ. Παρακαλώ για οποιαδήποτε σχόλια, προτάσεις, συστάσεις.