ΒΙΒΛΙΑ DRUMS

stathopa

Νέο μέλος
Πόντοι
6
ΧΑΙΡΕΤΑΙ... :) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κ ΜΗ, ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ DRUMS ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ...  :) ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ??? ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ;)? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ , ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ  ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;) ;) Κ ΜΙΑ ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ ΣΕΤΑΚΙ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΕΝΑ BASIX DYNAMIC- ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΚΑ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΩ Κ ΕΝΑ ΚΑΛΟ... ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Κ ΕΓΩ ΚΑΘΟΤΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΙΣΩ ??? ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΩ ΜΙΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ :P ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ DRUMS ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΑΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ;)

stathopa είπε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ , ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ  ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;) ;) Κ ΜΙΑ ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ ΣΕΤΑΚΙ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΕΝΑ BASIX DYNAMIC- ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΚΑ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΩ Κ ΕΝΑ ΚΑΛΟ... ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Κ ΕΓΩ ΚΑΘΟΤΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΙΣΩ ??? ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΩ ΜΙΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ :P ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ DRUMS ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΑΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ;)
Αμα φωναζεις δε σου λεμε

Ναι, καλό θα ήταν να μην γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Τώρα για αυτό που ρώτας (την συναρμολόγηση ντε) ίσως κάποια φωτογραφία όπως αυτή να σε βοηθήσει να βρεις άκρη. Ε και αν κάνεις κάποιο λάθος, με τον καιρό θα το καταλάβεις  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στήσε το με βάση τις φωτογραφίες απο την συσκευασία του σετ που πήρες. Όλο και κάποια θα έχει. ;)

Εχετε δικιο με τα κεφαλαια, δεν το σκεφτηκα καθολου :( οσο για την φωτογραφια, εχει μια αλλα πολλες βιδες και παξιμαδια χαχαχαχαχα!!!! και θεωρω απαραδεχτο για οποιαδηποτε εταιρια να μην εχει εστω ενερνετο ιντα φυλλαδιακι μανιουαλ... και ψαχνω στο ιντερνετ κατι στυλ βημα προς βημα και δεν βρισκω, εστω κ αλλης μαρκας

Βάση της εικόνας που ανέβασε ο sentientno6 βαλε τη λογική και τη φαντασία σου να δουλέψουν στο πως θα συνδυάσεις τα διάφορα κομμάτια που σου δίνονται ώστε να στήσεις όπως όπως το σετ και μετα αμα το χεις μπροστά σου θα μπορέσεις να δείς τι ενδεχομένως δεν έχεις βάλει σωστά. Ψάξε και τα άρθρα για το κούρδισμα κ δες κανα βιντεάκι στο youtube να τα κουρδίσεις κάπως και σιγά σιγά θα τα βρείς ολα! Όλοι έτσι ξεκινίσαμε...

Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες, το παλευω!!! εχω φτιαξει το πιο πολυ, μου εχουν μεινει κανα δυο κομματια, που θα παει θα τα βρω και αυτα... ;)

Σου βαζω 3 λινκς τυχαια που βρηκα μηπω και σε βοηθησουν δεν το εψαξα και πολυ το θεμα απλα υπαρχουν διαφορα βιντεακαι στο youtube.Χρησιμοποιησε την την φραση "set up a drum kit" για παραδειγμα.Οσο για τα βιβλια φιλικη συμβουλη εαν προσπαθησεις να μαθεις μονος σου θα γινεις ενα ακομα τσαπατσουλης Drummer θα ηταν προτιμοτερο να βρεις εναν δασκαλο.

http://www.youtube.com/watch?v=el34tk-szAM

Syban είπε:
Οσο για τα βιβλια φιλικη συμβουλη εαν προσπαθησεις να μαθεις μονος σου θα γινεις ενα ακομα τσαπατσουλης Drummer θα ηταν προτιμοτερο να βρεις εναν δασκαλο.
+1000

Syban είπε:
Σου βαζω 3 λινκς τυχαια που βρηκα μηπω και σε βοηθησουν δεν το εψαξα και πολυ το θεμα απλα υπαρχουν διαφορα βιντεακαι στο youtube.Χρησιμοποιησε την την φραση "set up a drum kit" για παραδειγμα.Οσο για τα βιβλια φιλικη συμβουλη εαν προσπαθησεις να μαθεις μονος σου θα γινεις ενα ακομα τσαπατσουλης Drummer θα ηταν προτιμοτερο να βρεις εναν δασκαλο.

Βασικα εχω γραφτει και εχω κανει ηδη το πρωτο μαθημα σε ωδειο ;) απλα με τα βιβλια ελπιζω να βελτιωθω πριο γρηγορα, ετσι πιστευω... ;) να παρω καμια ιδεα κλπ

Χρειάζομαι το βιβλίο του Agostini - solfege rythmique No 1 και δεν μου περισεύουν 20,00€ για να το αγοράσω αυτή τη στιγμή :S

Ξέρει κανείς αν μπορώ να το κατεβάσω από κάπου free?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φιλε αυτό το βιβλίο το έχω και μελετάω σχεδόν κάθε μέρα. Είναι καταπληκτικός ο Dante Agostini. έχει βγάλει μια πλειάδα βιβλίων εκπαιδευτικών και όχι μόνο. Επειδή έκανε ένα λάθος το ωδείο στο οποίο έχω γραφτεί μου έδωσε δύο τέτοια βιβλία. Θέλεις να σου στείλω το ένα; Διατείθεμαι και δεν κάνω πλάκα......Πες διεύθυνση ή κάτι τέτοιο και θα γίνει η δουλειά.

Καλημέρα σε όλους,

:D

Είμαι καινούριος στην παρέα από κάθε άποψη.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το

Dante Agostini - solfege rythmique No 1 είναι το ίδιο βιβλίο με το

Dante Agostini - Methode de Batterie Vol 1 ???

Έχω την εντύπωση ότι το πρώτο είναι αυτό που αποκαλέιται επίσης Vol 0, σε χρώμα μπεζ, ενώ το δεύτερο είναι σίγουρα το Ρόζ. Αν μπορεί κάποιος να το διευκρινίσει θα με βοηθούσε.

Επίσης, εάν γνωρίζει κανείς που μπορώ να ''κατεβάσω'' το Dante Agostini - Methode de Batterie Vol 1 ή αν κάποιος μπορεί να με εξυπηρετήσει ώστε να βγάλω μία φωτοτυπία θα ήμουν υποχρεωμένος!!! ;D

Ευχαριστώ όλους.

Και πάλι Καλημέρα.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back