Δεν το έχω παρατηρήσει, αλλά δεν θα αμφέβαλλα αν το κάνω και δε δίνω βάση.makispoll είπε:Λιγο Οff topic, εχω συζητησει με ατομα που ασχολουνται με την μουσικη (κυριως ντραμερ)οτι κολλανε με διαφορους καθεμερινους περιοδικους ηχους (πχ. βρυση που σταζει) και κρατανε ρυθμο με το ποδι ή "παιζουν" αξιες απο μεσα τους...Εσας σας συμβαινει αυτο;Εγω πιανω τον εαυτο μου αρκετες φορες να το κανει.
Εγώ ανεβαίνω τα σκαλιά και γκρουβάρω! ;Dmakispoll είπε:κολλανε με διαφορους καθεμερινους περιοδικους ηχους (πχ. βρυση που σταζει) και κρατανε ρυθμο με το ποδι ή "παιζουν" αξιες απο μεσα τους...Εσας σας συμβαινει αυτο;
Το πάω ένα βήμα παρακάτω και επιπλέον από αυτά συμπληρώνω με air bass και πλήκτρα και αν χρειαστεί τραγουδάω και καμιά γραμμήthanasis b είπε:Εγω ξερω οτι ολοι οταν ακουνε μια ροκια(καμια φορα αμα ειναι της μοδας..) μεσα σε ενα κλαμπακι της παραλιακης οι μισοι παιζουν air guitar και οι αλλοι μισοι air drums!! Γενικα αμα εχεις ταλεντο..!!! ;D ;D
Εδώ λοιπόνaudiokostas είπε:Κάθε φορά που φταρνίζεται κάποιος, αντί για "γείτσες", του αφιερώνω μια φούγκα που κείνη τη στιγμή σκάρωσα.
Αλλά ναι, το κάνω. Αρκετές φορές.