Καλησπερα φιλοι νοιζαδες...
Σκεφτομαι να κανω ενα χριστουγεννιατικο δωρακι στον εαυτο μου
, και μιας και εχω καλυψει τις αναγκες μου για το "βασικο" ειδος που παιζω (metal) με μια LP και εναν λαμπατο, σκεφτομαι να παρω ενα διαφορετικο οργανο, μια τελε. Ως γνησιο παιδι γκιμπσονοειδων κιθαρων
δεν εχει τυχει να ψαχτω ποτε για tele/strat κιθαρα, οποτε θελω τα φωτα σας (μιας και αποτι εχω καταλαβει υπαρχουν αρκετοι tele-fans εδω μεσα ;D ;D).
Ψαχνω για μια φτηνη οσο γινεται τελε, κατα πασα πιθανοτητα λευκη η σκουρα κοκκινη (με μαυρο pickguard), maple ταστιερα και με σχετικα δυνατο bridge μαγνητη (ισως και humbucker, δεν ξερω ακομα...). Για το τι θα γραφει το headstock δεν με ενδιαφερει καθολου
. Σε τι μαρκες και μοντελα να κοιταξω?
Επισης, εχω σκεφτει σοβαρα να φτιαξω μια μονος μου (ειπαμε, ερχονται και χριστουγεννα οποτε παιζει και ελευθερος χρονος... 8)). Υπαρχουν ποιοτηκες λυσεις/kits σε χαμηλα λευτα?
Σκεφτομαι να κανω ενα χριστουγεννιατικο δωρακι στον εαυτο μου

Ψαχνω για μια φτηνη οσο γινεται τελε, κατα πασα πιθανοτητα λευκη η σκουρα κοκκινη (με μαυρο pickguard), maple ταστιερα και με σχετικα δυνατο bridge μαγνητη (ισως και humbucker, δεν ξερω ακομα...). Για το τι θα γραφει το headstock δεν με ενδιαφερει καθολου

Επισης, εχω σκεφτει σοβαρα να φτιαξω μια μονος μου (ειπαμε, ερχονται και χριστουγεννα οποτε παιζει και ελευθερος χρονος... 8)). Υπαρχουν ποιοτηκες λυσεις/kits σε χαμηλα λευτα?