Προβλημα με μπασσο

Stinky

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδες εχω ενα μπασσο ltd με active Esp μαγνητες. To ειχα παρει πριν λιγο καιρο μεταχειρισμενο και ολα ηταν κομπλε. Σε καποια φαση σταματησε να παιζει. Κανενας ηχος.

Εννοειται πως τσεκαρα τα καλωδια και ειναι ολα ενταξει.

Οποτε υπεθεσα οτι τελειωσε η μπαταρια απο τους μαγνητες. Την αλλαξα, το χρησιμοποιησα 2-3 φορες κανονικα και τωρα παλι τα ιδια.

Εχει κανενας ιδεα τι μπορει να φταιει?

Τελείωσε η μπαταρία πάλι...;D

(πέρα από πλάκα, μην αφήνεις βυσματωμένο το μπάσο όταν δεν το χρησιμοποιείς γιατί η μπαταρία συνεχίζει να δίνει ρεύμα, βγάζε το βύσμα από το μπασο)

Babtua είπε:
Τελείωσε η μπαταρία πάλι...;D

(πέρα από πλάκα, μην αφήνεις βυσματωμένο το μπάσο όταν δεν το χρησιμοποιείς γιατί η μπαταρία συνεχίζει να δίνει ρεύμα, βγάζε το βύσμα από το μπασο)
+1000db

Το θεμα ειναι οτι δεν εχει μεινει ποτε το μπασσο στο καλωδιο ενω δεν χρησιμοποιειται...

Κατι αλλο?

Δεν μου περνάει κάτι άλλο στο μυαλό εκτώς το να πας να σου τσεκάρουν τα ηλεκτρονικά.... :-\

Μολις δοκιμασα καινουρια και παλι τιποτα... Μαλλον κατι παει στραβα με τα ηλεκτρικα,

θα το παω αυριο να το δει ο μαστορας.

Ελπιζω να μην ειναι ακριβη η επεμβαση...

Είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα με EMG μαγνήτες σε ένα Ibanez μπάσο, το πρόβλημα διορθώθηκε αλλάζοντας το jack.

Ο πιο εύκολος τρόπος να καταλάβεις αν φταίει κάτι τέτοιο είναι με ένα πολύμετρο να τσεκάρεις αν υπάρχει επαφή ανάμεσα στα (συνήθως) 3 άκρα του jack (χωρίς φυσικά τοποθετημένο καλώδιο). Αν ναι, τότε είναι σαν το κύκλώμα να είναι συνεχώς ανοιχτό και φυσικά αδειάζει πολύ γρήγορα την μπαταρία.

Ευχαριστω φιλε! πολυ λογικο μου ακουγεται.

Μακαρι να ειναι κατι τετοιο και να την γλυτωσω φθηνα

Σίγουρα είναι κάπου πρόβλημα στο κύκλωμα των μαγνητών, κάτι δεν κάνει επαφή.

Η μπαταρία και 0 τάση να είχε θα είχες ήχο από το όργανο.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back