Δεν έχω πάει ακόμη, και ούτε τα παιδιά μου εμβολίασα για τον νέο ιό (αυτόν τον γουρουνιών). Μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε ότι για υγειή παιδιά, σαν τα δικά μου, δε βλέπει 100% το λόγο να γίνει το εμβόλιο, αφού όσα έχουν κολήσει, την πέρασαν ελαφρά, χωρίς αντιβιοτικά και άλλα θέματα... άρα...
Για εμένα και τη σύζυγο, δε ξέρω τι να πω, είναι η αλήθεια. Υγειής είμαι κι εγώ, δε καπνίζω, δε πίνω (μπύρα μόνο! ;D) και άρα το σκέφτομαι.
Δε το φοβάμαι, αλλά σκέφτομαι την ταλαιπωρία κυρίως, και το τρελό χάσιμο του χρόνου... :-/
Επί τι ευκαιρία, να σημειώσω ότι ο συγκερκιμένος ιος, είναι πιο ελαφρύς από τον εποχιακό, απλά κολάει πιο εύκολα και β(γ)άλαμε τη λέξη "πανδημία" στο λεξιλογιό μας. Μάλιστα, τώρα που αρώστησα κι εγώ και τα παιδιά για 3 μέρες με 28-29 πυρετό ,βύχα, κλπ, μου πέρασε απ'το μυαλό ότι μπορεί να είναι αυτό... 3/4 της οικογένειας κολήσανε... Τόσα που έχω, όμως, στο κεφάλι μου, αυτή τη στιγμή, θαύμα είναι που μπορώ να κάνω ποστ, όχι να πάω για εξετάσεις επι πληρωμή! >
Εύρις: Το σχολείο θα κλείσει, ούτως ή αλλιώς για πάμπολλους λόγους (πχ απεργία. Αύριο ο παιδικός έχει απεργία. Αφού από Πεμ εώς Πεμ που μας πέρασε ήταν κλειστό λόγο γρίπης και καλά...). Η δασκαλα θα αρωστήσει ούτως ή αλλιώς και αυτά τα πράγματα προβλέπονται. Αφού δε μιλάμε για το σούπερ θανατηφόρο ιό, αλλά για ψιλοπανικό τελικά, δε βλέπω το λόγο για αναγκασμό... Αλλά για ενημέρωση!