Αλλαγή μαγνητών...

bassonova

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γειαχαρανταν !

Σκέφτομαι ν' αλλάξω μαγνήτες σε μιά Blade-Levinson που έχω.

Η κιθάρα έχει ήχο σχετικά vintage με έμφαση στα μεσαία περισότερο απ'όσο θάθελα,

ωστόσο δεν θα την έλεγα μουντή. Απλώς προτιμώ τους thin ήχους και νάχει η κιθάρα

μιά "χορδίλα", πράγμα που δεν μπορώ να πάρω απ' τους υπάρχοντες μαγνήτες

Θα μπορούσατε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο πάνω σ'αυτό ?

Υ.Γ. Ο bridge μαγνήτης είναι διπλός που σπλιτάρει σε μονό πατώντας τον διακόπτη tone

Η κιθάρα έχει ήχο σχετικά vintage με έμφαση στα μεσαία περισότερο απ'όσο θάθελα,ωστόσο δεν θα την έλεγα μουντή. Απλώς προτιμώ τους thin ήχους και νάχει η κιθάρα

μιά "χορδίλα", πράγμα που δεν μπορώ να πάρω απ' τους υπάρχοντες μαγνήτες
αρα η κιθαρα ΔΕΝ εχει vintage ηχο,vintage ηχος ειναι ακριβως αυτος που θελεις .

αρα πετας ολους τους μαγνητες και αγοραζεις ενα πληρες σετ ΜΟΝΩΝ vintage μαγνητων με ΧΑΜΗΛΗ εξοδο .

Ευχαριστώ γιά την ανταπόκριση :)

Με την τεράστια πείρα που διαθέτεις, θα μπορούσες να προτείνεις κάποιες στάνταρ

επιλογές αφού μοιάζει νάχεις πιάσει αυτό που ζητάω στον καθαρό ήχο ?

(Ετσι κι αλλοιώς στις "βρωμιές" όλες οι κιθάρες μου ακούγονται ίδιες ή περίπου...)

τα παντα αρχιζουν απο την original πηγη.... :)

αρα οποιοδηποτε σετακι vintage style  FENDER ειναι σουπερ.

το all time classic απο το οποιο ποτε κανεις δεν βγηκε χαμενος ειναι αυτο

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0992117000

(Ετσι κι αλλοιώς στις "βρωμιές" όλες οι κιθάρες μου ακούγονται ίδιες ή περίπου...)
εσενα σε συμπαθω πολυ τελικα..... :)

Πάντως μην πετάς τους μαγνήτες σου (καβάτζωσέ τους)

Επισης μια καλη και οικονομικη λυση ειναι και οι  keystones του Wilde ( λεγε με Bill ) . Αλλα τιποτα σαν και την χορδιλα ;D που βγαζουν οι vintage Fender

Δεν υπαρχει εταιρεια που να μην εχει τουλαχιστον ενα σετ vintage sounding pickups. Περαν των 57/62 που σου προταθηκαν ηδη, μερικες "σιγουρες" επιλογες ειναι οι fender cs69, cs54, oι fralin vintage hots, duncan SSL1 κ.ο.κ

Γιατι οι Seymour Duncan SSL 1 χαρακτηρίζονται γενικοτερά vintage ενώ οι Fender Tex Mex overwound όταν και οι δύο έχουν το ίδιο output (εκτός του bridge) ;

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back