Αγορά guitar set για αρχή.

pacom

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Είπα να μην ανοίξω καινούριο θέμα γιατί για τον Αγιο Βασίλη πρόκειται.

Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να πάρω ένα guitar set γύρω στα 250e για τον ανηψιό μου( το ξέρω ότι είναι λίγα λεφτά για όλα αυτά αλλά δεν μπορώ να δώσω παραπάνω και δεν θέλω να πάρω κάτι τελείως ψεύτικο)

Δεν ξέρω όμως πιο και είναι για δώρο οπότε δεν μπορώ να τον ρωτήσω.

Επίσης ρώτησα έναν φίλο του και μου πε ότι του αρέσει ο ήχος των ibanez.

Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο έτοιμο set η κάποιο custom από thomann όμως γιατί εκεί είναι βρίσκεται ο παραλήπτης.

Επίσης είμαι τελείως άσχετος με το θέμα.

Παρε μια squier bullet ή affinity ! εχω ξεκοιλιασει κανα δυο και ειναι αξιοπρεπεις για τα λεφτα τους! επισης εχουν ανετο μπρατσο :D (κατα την αποψη μου τουλαχιστον)

Τωρα για ενισχυτη βρες κατι που να εχει τουλαχιστον ενα reverb να μην ακουγεται ξερος ο ηχος!  

http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_mn_mr.htm

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχουν μεγάλη διαφορά στο άκουσμα σαν κιθάρες oi fender με τις ibanez;

pacom είπε:
Έχουν μεγάλη διαφορά στο άκουσμα σαν κιθάρες oi fender με τις ibanez;
Τωρα ανοιγεις ενα μεγαλο θεμα που δεν απαντιεται τοσο απλα με ενα δυο λογια, ειδικα αν δεν εχεις γνωση και καποιων αλλων πραγματων οπως μαγνητες, μανικι, κ.α. Φυσικα γνωριζεις και συ ο ιδιος οτι δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε πληρως απτη στιγμη που δεν ξερουμε απολυτως τιποτα για τα μουσικα-ηχητικα γουστα του ανηψιου σου! Το μονο που ανεφερες ηταν οι ibanez, και ενα budget. Αρα οι προτασεις του hadgi ειναι λογικες και το μυαλο ολων μας καπου εκει θα πηγαινε. Δε θα ηταν κακο ομως το δωρο να μην ειναι εκπληξη, ωστε να του ρωτησεις καποια πραγματα και να επανελθεις με περισσοτερες λεπτομερειες!

To σωστό αυτό θα ήταν, αλλά δεν γίνεται. Θα μου πεις δεν ξέρω τι είδους κιθάρα θα πρέπει να σου προτείνουμε (δίκιο θα χεις). Από τα λίγα που διάβασα εδώ μέσα κατάλαβα ότι οι κιθάρες με 2 μαγνήτες κάνουν για metal πιο πολύ αλλά παίζει ρόλο και ο ενισχυτής. Οι ibanez απ 'οτι είδα έχουν 2 μαγνήτες οπότε κάτι τέτοιο θα θέλει. Αν και κατάλαβα ότι αυτές με μονό μαγνήτη μπορούν να τις κάνουν όλες τις δουλειές.

Τα εχεις λιγο μπερδεμενα οσον αφορα τους μαγνητες :)

Απ'οτι καταλαβα ομως, ο ανηψιος σου ακουει/παιζει metal ε?

Μπορεις να μας πεις ποσο χρονων ειναι και αν εχει κιθαρα αυτη τη στιγμη?

Βασικά έχει ακουστική και είναι 17. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει αλλά έτσι υπέθεσα επειδή είδα για τους μαγνήτες. Τέλος πάντων δεν χρειάζεται όπως είπα και παραπάνω να μου κάνετε μάθημα. Μια κιθάρα θέλω να πάρω δώρο και έμπλεξα. Πείτε μου ποια να πάρω και θα την πάρω. ;D

Τέλος πάντων δεν χρειάζεται όπως είπα και παραπάνω να μου κάνετε μάθημα. Μια κιθάρα θέλω να πάρω δώρο και έμπλεξα.
Sorry για το μπλεξιμο ;D

Πείτε μου ποια να πάρω και θα την πάρω. ;D
Σου εχουν πει ηδη πεντε κιθαρες. Διαλεξε μια και παρε ;)

Καλώς. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως θα με βοηθούσες αν έλεγες παρε πχ αυτή.

Παντως θελω να σε βοηθησω! :)

Αλλα ετσι κι αλλιως, δεν σου απαντησα μονο εγω! Αλλα ατομα σου ειπαν ''παρε π.χ. αυτη!''

Τελοσπαντων, αν θα επρεπε να πω μια, θα ελεγα την πρωτη απ΄τις τρεις που προτεινε ο hadgi. Και αν θα επρεπε να το στηριξω καπου, θα το στηριζα στο οτι ανεφερες τις ibanez και στην ασπουμε ''ευελιξια'' της διαταξης ''διπλου-μονου-διπλου'' μαγνητη, μιας και δεν ξερουμε τι ακριβως θελει να παιξει.

PS: Τυχερος ο ανηψιος με τετοιο θειο! :)

Βασικό: ρώτα τον τι χρώμα του αρέσει και πάρτου μια σε αυτό το χρώμα.

Είναι δύσκολο να σου κάνει κούκου μια κιθάρα να παίξεις αν δεν σου αρέσει το χρώμα της, ειδικά αν είσαι νέος στο άθλημα.

εγώ φίλε μου προτίνω αυτή http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_strat_set_bk.htm

που στην έδειξαν και πριν!

πάρτην-

1 ουδέτερο μαύρο χρώμα που δεν νομίζω να μην αρέσει σε κάποιον

2 fender όνομα μούρη

3 επίσης για τον ενισχυτή!

4 άριστη επιλογή για τα λεφτά του

ξαναμαναπροτεινω την πρωτη ;)

εχει και καλυτερο ενισχυτη!

μπαίνοντας προς στιγμή στη θέση του ανηψιού σου, θα προτιμούσα τον ενισχυτή του πρώτου σετ αλλά την κιθάρα του δεύτερου

προτείνω να πάρεις ξεχωριστά κιθάρα κι ενισχυτή και να μη δεσμευτείς από προσφορές τύπου "σετ"

Αφού σου είπε μια απ'τις δύο-την ibanez!!!!!!!!!!!!!!!!!

την έχει η ξαδέρφη μου... απιστευτο κομμάτι!!! και πτησόμενη γέφυρα floyd

gdevelek είπε:
μπαίνοντας προς στιγμή στη θέση του ανηψιού σου, θα προτιμούσα τον ενισχυτή του πρώτου σετ αλλά την κιθάρα του δεύτερου

προτείνω να πάρεις ξεχωριστά κιθάρα κι ενισχυτή και να μη δεσμευτείς από προσφορές τύπου "σετ"
Από ξεχωριστά κομμάτια δηλαδή τι θα πρότεινες;

Σήμερα θα το τελειώσω το θέμα και θα παραγγείλω γιατί όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back