ΕΠΙΚΟ Video του Ζουγανέλη που σατυρίζει τους σκυλοπληκτράδες της εποχ

χαχαχα το έψαχνα εχθές για να το βάλω άλλα δεν το βρήκα (την ίδια ώρα το βλέπαμε  ;)) πολύ καλό  ;D

Είναι φοβερό πώς μέσα σε 5 λεπτά συνόψισε όλη την κουτοπονηρογυφτιά του φαινομένου από τα 80s και μετά...

Εγώ έχω να πώ ότι ο φοβερός τύπος με τα γυαλιά είναι ο χαμένος δίδυμος αδερφός του Kevin Smith

590105ba-dce7-40ca-9e3e-21415b63afa3.jpg

Για όσους δεν τον ξέρουν, είναι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος των Clerks, Mallrats, Chasing Amy, Dogma κτλ κτλ

Ίσως είναι καιρός να φτιάξει καινούριο σκετς με "λαικουσ ιχουσ για Triton" κλπ. ;D

όλα τα λεφτά είναι η φωνή που κάνει όταν δοκιμάζει το μικρόφωνο :'(

Τρελό γέλιο!

Καλός είσαι, αλλά παίζεις ξένα :P

matawan είπε:
Εγώ έχω να πώ ότι ο φοβερός τύπος με τα γυαλιά είναι ο χαμένος δίδυμος αδερφός του Kevin Smith
+1 ;D

Το καλύτερο σημείο είναι που παίζει παπάδες ο υπάλληλος και όταν τελείωνει του λέει: "Εντάξει αυτά τα παίζεις, φωνή δεν έβαλες όμως μικρόφωνο" χαχαχαχα ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του ψωνισμένου ποζεροπληκτρά! Και πριν φύγει "αυτά είναι ξένα, δεν θέλω. κομπλεξικάρες"  ;D ;D ;D

Και η ατακάρα: "Θα μάθεις" χαχαχαχαχα

Θεουλης!!!!

Παρτε και μια γευση οσοι δεν ειχατε την τυχη να πατε στο "Ζυγο".Γινανε πραματα και θαματα κι εκει!!!

...και εχει κι αλλα!

Ρε παιδιά όποιος έχει και άλλα βίντεο από την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΕΙΡΑ "Απίστευτα και όμως ελληνικά" ας ανεβάσει. Pleasee....

dionisissab είπε:
Ρε παιδιά όποιος έχει και άλλα βίντεο από την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΕΙΡΑ "Απίστευτα και όμως ελληνικά" ας ανεβάσει. Pleasee....
Δεν νομίζω να υπάρχουν από παλιά. Αυτό παίχτηκε πρόσφατα στο mega μαζί με άλλες παλιές σατυρικές εκπομπές γι αυτό κυκλοφόρησε.

Υπάρχουν πολλά videakia με Ζουγανέλη ανεβασμένα στο youtube. Ο άνθρωπος πάντως απλά δεν υπάρχει...

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back