Νέο Stingray classic!

H "ζαχαρένια" με το rosewood είναι απλά όνειρο.

-Χάθηκε να βάλουν ένα μαγνήτη παραπάνω;

-Θα το παιρνες δηλαδής τότε;

-Ε, να λέμε και καμμιά πρωϊνιάτικα με τον καφέ.........

Τι έγινε ρε παιδιά;  ;D Βαλτε μας κι εμάς τους μη συμπάσχοντες στο νόημα; Προφανώς το θέλατε και δεν υπήρχε ή τελικά το διορθώσανε ατέλειες;

Για όσους δεν διάβασαν πρόκειται για τη νέα σειρά της Ernie Ball / Music Man, Bass Player Live Deluxe Classic Collection basses, με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

- Chrome truss rod wheel

- Vintage nut

- Vintage skinny frets

- 7.5 radius

- Urethane finished neck

- Figured neck

- Decal MM logo

seafoam1.jpg

Δεν είναι ακριβός νέα σειρά!

Πρόκειται για "reissue" του κλασσικού μοντέλου stingray όπως ήταν ακριβώς πριν αγοράσει η ernieball την musicman και μάλιστα σε fenderίσια χρώματα!

Strings through the body, muting γέφυρα, classic headstock, μεταλλικό καπάκι για μπαταρία, jack μπροστά στο plate, 2 band eq
Αυτές είναι οι διαφορές με ένα κοινό θνητό "ernie ball" Stingray ;D και φυσικά τα απίστευτα χρώματα

Το μόνο πράγμα που δεν κάνανε ίδιο απ'ότι βλέπω είναι το truss rod που κρατήσανε το νέο βελτιωμένο design.

Μανιβέλα έχει; Ή δουλεύει μόνο με μπαταρίες;

Κάποια πράγματα είναι ανεκτίμητα...για όλα τα άλλα, υπάρχει η Visa...εγώ προτιμώ Fiest Red, maple fretboard...

Superfunk είπε:
Αυτο το sonic blue - tortoise pick guard με ζαλισε....
Όταν σου είχα προτείνει εγώ να πάρεις αντρικό μπάσο σε sonic blue, με αγνόησες.

Μέχρι και μη μπασσίστες κολάζει αυτό το εργαλείο. Και χάλια να έπαιζε (λέμε τώρα) θα ήθελα ενα.

Εχω δηλώσει από καιρό οπαδός των προϊόντων που βγάζει ο Big Poppa (aka Sterling Ball).

Απίθανο το μπασσάκι, τέλειος συνδιασμός vintage και μοντέρνας αισθητικής (όση δόση χρειάζεται από καθένα από τα δύο "συστατικά").  ;)

Flea, το ξέρεις ότι το θέλεις.... μην αντιστέκεσαι... και περιμένουμε clips!  :P

Birdseye maple με highgloss μανίκι mutes και stringthrough the body τα χρωματα τα βρισκουμε. Μετά το γενάρη στο namm θα μπει στην παραγωγή και θα βγαίνουν 2 χρωματα ανα εξάμηνο. Aπο ότι διάβασα η τιμή θα είναι στα ίδια κοντά με τα κανονικά αν δεν βάλεις Birdseye και highgloss αλλά ποιος ξέρει θα μόνουμε αφραγκοι.

Για όσους δεν ξερουνε όσοι έχουν stingray πάντα ζαχαρωνουνε αυτό το pre Ernie ball τώρα μπορούν να το Πάρουν καινουργιο με καλυτερο μαγνήτη 6 bolt και καινούργιας γενιάς truss rod. Μας καταστρεψανε. Πάντως αρχίζω να μαζεύω λεφτά. 

Επίσης ένας πήρε το προτοτυπο και έπαθε πλάκα λέει ότι πέζει φοβερά καλύτερα και από τα αλλά 2 που έχει το δοκίμασε σε συναυλία και όλοι πέθανε Πλάκα. Πρέπει να το δοκιμάσουμε αλλά χλωμο το βλέπω για Ελλάδα  >:(

fleamail είπε:
highgloss γιάκ!  ;D

Η αλήθεια είναι στο κερί!
Αν δεν κάνω λάθος, αυτό θα βγαίνει και με roasted neck? (για όσους συχνάζουν στο EBMM forum η ερώτηση).

Τότε θα το πάρεις και πιο φθηνά με κερί δενεχουν πει ακόμα για roasted neck μπορεί να κάνω και λάθος To Birdseye θέλει highgloss έχω δει με κερί και δεν φαίνεται  ωραίο

αν το πάρεις flea θα με αφήσεις για μια δοκιμή :) ???

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back