By the cathedral (cover) gkou-stavros

gkou

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια σας!Αυτή είναι μία διασκευούλα που φτιάξαμε το καλοκαίρι με τον φίλο μου τον Σταύρο. Είναι και η τελευταία μου..."ερμηνευτική" απόπειρα. Καλή σας ακρόαση!Τραγουδάω εγώ και το backing track το έφτιαξε ο Σταύρος.

gkou_by_the_cathedral.mp3

Attachments

Οντως γλυκό.

Απλώς (για τα γούστα μου) θα ήθελα την ερμηνεία σου σε μερικά σημεία (στην αρχή νομίζω ειδικά - (υπάρχει κάποιο chorus εκεί; )) λιγότερο "χαδιάρικη" .

Παραμένει όμως γλυκύτατο. Όπως και η περιρέουσα ατμόσφαιρα / παραγωγή.

Μπράβο παιδιά.

gkou είπε:
Γεια σας!Αυτή είναι μία διασκευούλα που φτιάξαμε το καλοκαίρι με τον φίλο μου τον Σταύρο. Είναι και η τελευταία μου..."ερμηνευτική" απόπειρα. Καλή σας ακρόαση!Τραγουδάω εγώ και το backing track το έφτιαξε ο Σταύρος.
Γιατι ειναι η τελυταια ερμηνευτικη αποπειρα?  ??? ???  οτι εχω ακουσει απο σενα ειναι ωραιο τα λες μια χαρα.Ωραια δουλεια μπραβο.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! mick77, αποφάσισα να σταματήσω το στίχο και το τραγούδι, απλά ήθελα να σας δείξω και την τελευταία μου δουλίτσα :)Και τώρα θα αφοσιωθώ στην κριτική :P Χε χε, πλάκα κάνω για το δεύτερο! ::)

Μου άρεσε η ερμηνεία ... Αλλα ρε παιδιά ... πολλα μποφορ πνέουν στο μικ !  ;)

Θα γελούσες πολύ με τις συνθήκες αυτής της ηχογράφισης φίλε μου ;D

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως που με άκουσες, καλές γιορτές να έχουμε! :)

Είναι με διαφορά η πιο καλαίσθητη δουλειά που έχεις παρουσιάσει στο noiz imo.

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου! Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι λατρεμένο μου και μου βγήκε πολύ πιο αβίαστα και ευχάριστα. Και με αυτό έκλεισα σαν...ερμηνεύτρια ;D ;D ;D

Ωραίο, γλυκύτατο και σε σημεία... "ναζιάρικο"!  :D

Δεν είχα ακούσει προηγούμενα, αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό. Ειδικά η version χωρίς τους... ανέμους!  :)

X-minor είπε:
Ωραίο, γλυκύτατο και σε σημεία... "ναζιάρικο"!  :D

Δεν είχα ακούσει προηγούμενα, αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό. Ειδικά η version χωρίς τους... ανέμους!  :)
Καλύτερα που δεν άκουσες το προηγούμενο ;) Ο Κληρονόμος κατάφερε να διώξει τα κακά μποφόρ και να το σουλουπώσει αρκετά! :)

Kαλημερα!Αν και δεν εχω ακουσει το πρωτοτυπο,αυτο που ακουσα,μουαρεσε ΠΑΡΑ πολυ..Γεωργια,εχεις πιασει το feeling του κομματιου στο επακρον!ΠΟΛΥ καλη και η ενορχηστρωση,αν και θα ηθελα να ακουσω φυσικα πνευστα!Το κομματι το εχω κατεβασει..ειναι στο στυλ της μουσικης που μου αρεσει να παιζω.. ;)

Εξαιρετικό. Το φαντάζομαι με χαρά να το πετυχαίνω στο ριαδιόφωνο.

Πανέμορφο, μόνο αυτό... μπράβο και πάλι μπράβο...

Jazzjoker, σιγά μη το πετύχεις ποτέ στο ραδιόφωνο ::), πάντως, σε ευχαριστώ πολύ! :)

Babtua, πολύ χαίρομαι που σου άρεσε, κι εγώ πραγματικά έδωσα όλη μου την ψυχή σε αυτό το κομμάτι, σημαίνει πάρα πολλά για μένα κι ας ακούγεται λίγο...πεθαμενατζίδικο :)

Όποιος έχει ακούσει το πρωτότυπο, καταλαβαίνει εύκολα ότι το κομμάτι αυτό είναι πολύ χαλαρωτικό μεν, αλλά ιδιαίτερα μελαγχολικό. Όταν το είχα πρωτοακούσει, δάκρυζα σχεδόν όλη μέρα. Η Keren Ann  ( το καλύτερό της για μένα είναι το "Sailor and widow"), το ερμηνεύει πολύ τρυφερά και νοσταλγικά, αφού έτσι επιβάλλουν και οι στίχοι αλλά και η μουσική. Έτσι ήθελα να το πω κι εγώ, όμως η χροιά της φωνής μου δε με βοηθάει και βγήκε "ναζιάρικο" όπως λέτε κάποιοι. Μόνο η βραχνάδα στη φωνή μπορεί να δώσει ακριβώς αυτό που χρειάζεται το κομμάτι για να αναδειχθεί.

Πάντως χαίρομαι που σας άρεσε, ήταν μια έκπληξη για μένα, αφού είχα τις επιφυλάξεις μου για το άν έπρεπε να το ανεβάσω ( δεν είναι για κιθαρογκάζια ;D)

Γράψε απάντηση...

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back