Αυτο-προσδιοριστείτε

gerasimos

Μέλος
Πόντοι
36
Τόσος κόσμος εδώ τι κάνει; Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει καμμία επιλογή. Κρίμα που δεν επιτρέπεται η πολλαπλή επιλογή. Μάλλον δεν θα έχουμε καλή εικόνα έτσι. Κανένας από το Noiz;

ti orizei to "Μπλι-μπλικάς" akribos file gerasime?
Ορίζει αυτόν που ασχολείται "παικτικά" με τη μουσική μέσω του υπολογιστή, δεν παίζει δηλαδή πρωτίστως κάποιο όργανο, αλλά προγραμματίζει, φτιάχνει ήχους, loop-ες και λοιπά.

Αν κάποιος παίζει με MIDI clavie σε real-time όμως, είναι δηλαδή πληκράς, εγώ θα τον προτιμούσα να δηλώσει "πληκτράς".

Ωστόσο, είναι πρόβλημα που δεν υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλής επιλογής και μάλλον η ψηφοφορία αυτή θα αποτύχει. Ας βάλει όμως ο καθένας αυτό που θεωρεί ότι είναι η κύρια ασχολία του με τη μουσική και άμα στο μέλλον δοθεί η δυνατότητα αυτή να ξαναγίνει πιο εμπεριστατωμένα.

Γεράσιμος

Ε τότε μπασίστας "Μπλι-μπλικάς" είναι αυτό που με χαρακτηρίζει τα τελευταία 2 χρόνια.

Αλά αναγκαστικά ψηφίζω μπασίστας μιας και είναι η πρώτη μου επαφή με την μουσική εδω και 4-5 χρόνια.

Τώρα τρέχα γύρευε πως τα συνδυάζω, ολόκληρη κουβέντα.

Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν και κιθαρίστες που δουλεύουν με το PC-Mac τους όποτε….

Και ως γνωστόν οι περισσότεροι πληκτράδες την βλέπουν έτσι… rigt?

Δεν νομίζω να αποτύχει, αφού το ο καθένας θα λέει το όργανο που έχει ειδικότητα, τώρα το ''σαμπλολουπάρισμα'' στο computer, είναι το συμπλήρωμα του κάθε μουσικού, όποτε λίγο άκαιρο να βάλεις το (πως το λες) ως κάποιο μουσικό όργανο σωστά?

Πληκτράς κυρίως, με μια δόση μπλιμπλικιού, εγχόρδων, κρουστών και σύνθεσης! Το τραγούδι το εξασκώ ανεκτά αλλά όχι συχνά οπότε και δεν το βάζω μέσα, όπως και το ηχοληπτηλίκι γιατί μόνο σε virtual κονσόλες πειράζω faders και knobs! Πάντως, προτιμώ να βελτιώσω την πληκτριστική και συνθετική μου ιδιότητα και μετά να ασχοληθώ αξιοπρεπώς και με τα υπόλοιπα...

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩ REAL TIME ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ EDITING ΜΕΧΡΙ PATTERN CONSTRUCTION, MIXING .

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ............. :o :o :P

Εγώ είμαι κρουστός αν και μου αρέσει και το μπλιμπλίκι, αλλά παίζω και λίγο ικθάρα και κάτι πολύψιλά από πλήκτρα. Από φωνή είμαι Pavarotti ( ελπίζω να μή πέσει ο server :lol: ).

Από φωνή είμαι ότι πιο αισχρό υπάρχει οπότε ας κάνουμε κια μια πλάκα. :wink:

εγω δηλώνω θεωρητικός-πιανίστας.Ζω απο την μουσική διδάσκοντας σε δημόσιο γυμνάσιο και Ωδεία, και σαν εκτελεστής εχω παίξει κατα καιρούς απο piano-bar και συνοδός τραγουδιστών της Λυρικής μέχρι και πλήκτρα σε σκυλάδικο (γιατι να το κρύψομεν άλλωστε) αυτό το καιρό :lol: :lol:

Οπα;

Κι άλλος κρουστός στην παρέα 8O

αντε να αυξανόμαστε :wink:

Για να το πάρω χρονολογικά - είμαι

πιανίστας (κλασικός και μετά τζαζ κυρίως)

hammond-ίστας και rhodes-ίστας

nordlead-ίστας

laptop-ίστας (κυρίως για χρήση samples και soundscapes)

Εσχάτως εντάσω στο live με τις μπάντες που παίζω ακορντεόν και μελόντικα

Χαιρετώ

1. Κιθάρα (κυρίως)

2. Μπάσσο

3. Κρουστά

4. Πληκτρα (ελάχιστες δυνατότητες, μονο αν υπάρχει απόλυτη ανάγκη !!! και απόλυτη ανοχή απο τους υπόλοιπους)

...........ΝΑ ΔΩ ΠΛΗΚΤΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ COMPUTER
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???????????????
Για πιθικισμο κοινώς υπολογιστές είμαστε στη διαθεσή σου :wink:

Γοια πλήκρτα μάλλον θα πρέπει να βρείς ..... πληκτρα :wink:

αν του μεταγγίσετε όλη τη γνώση σας μάλλον τον κόβω να Chick Korea οπότε θα πρέπει νααλλάξει και nick και απο interpaul na γίνει inter.....chiok hehehehehehehe

Μπασσο εδω και 2 χρονια και εχω κολλησει ασχημα μιας και οποτε βρισκω χρονο δεν το αφηνω με τιποτα. Αντε να βγαλουμε και τα απωθημενα χρονων τωρα που ειμαι λιγο καλυτερα χρηματικως και μπορω να παρω και κανενα οργανο της προκοπης.

Σημειωση: Οποιος ενδιαφερεται για metal jams (Iron Maiden καργα, Accept, Helloween, Ozzy, Dio, Scorpions κτλπ και γενικα τετοια ωραια πραματα) και βολευει να ειμαστε και κοντα -ειμαι Αγ.Παρασκευη- [αλλα δεν με πειραζει και αλλου, οπως Καλλιθεα (εκει μεγαλωσα), Δαφνη ας πουμε] ας στειλει κανενα μηνυματακι να κανονισουμε σε κανενα στουντιακι (Καλυτερα βεβαια καθημερινη απογευμα νωρις μιας και υπαρχει και ετερον ημισυ σε ενδιαφερουσα).

Ειμαι 29 και η ηλικια νομιζω δεν παιζει και μεγαλο ρολο αρκει να υπαρχει κεφι. Χαιρετω τα υπολοιπα μελη. Bye.

άκου μπλιμπλικάς.. μαρέσει που μαθαίνουμε καινούργιες λέξεις!!! :P

Εγώ παίζω πληκτράκια κυίως αλλά τραγουδάω κιόλας.........

:D

Αυτό είναι σχετικά παλιό. Το ανέσυρα για τους νεώτερους, μιας και έχει μαζευτεί κόσμος. Όποιος θέλει σημειώνει την βασική σχέση του με την μουσική.

Γεράσιμος

egw pali kati plhktra psilopaizw, alla pote arketa ikanopoihtika kata thn krish mou! to amoiro yamahaki mou epizhta kainouria xrhstria/xrhsth!

:roll:

Καταρχάς καλώς σας βρήκα μιας και είναι το πρώτο μου Post. :D

Πληκτρας λοιπόν (μεταλάς απο παλιά) και τα τελευταία 4-5 χρόνια πολύ με υπολογιστή! Παρ'αυτα παίζω τύμπανα και κιθάρα ... έτσι για αλλαγή! :twisted:

Εδώ υποβάλουμε τα διαπιστευτήρια μας δηλαδήΣ? :roll:

Θέλω να γίνω μουσικός :oops:

Ξεκίνησα λοιπόν απο τα 4 μου να μαθαίνω πιάνο, πήρα και πτυχίο πήρα και δίπλωμα, τους διάλεξα και μια ωραία κορνίζα και τα κρέμασα στο τοίχο. Αναγκαίο " κακό" όπως καλαβαίνετε ήταν και τα υποχρεωτικά θεωρητικά, αρμονίες και τα σχετικά. Τα έκανα και αυτά αφού άλλαξα πάνω από 15 καθηγητές μέχρι να βρω κάποιους που κατάφεραν να αγγίξουν την ψυχή μου καί όχι μόνο το πορτοφόλι μου....Κάπου στα 12 βγήκε στη επιφάνεια και το ψώνιο μου με το τραγούδι και εκεί που τραγουδούσα όπως μπορούσα σπίτι μου ή με τα πρώτα groupακια που λέγαμε πως παίζαμε πήγα και βρήκα και δυο καθηγητές που μου άνοιξαν τα μάτια ,το διάφραγμα, το στόμα και το "δρόμο" προς την τέχνη της φωνητικής μουσικής.

Τα τελευταία 18 χρόνια βγάζω λοιπόν το ψωμάκι μου καταλήγοντας να διδάσκω όπου έχω λόγο να το κάνω. Αυτό βέβαια έχει και το αντίτιμο του αφού επιλέγοντας τους μαθητές μου, (όχι βάση της οικονομικής ευμάρειας των γονιών του ή της εκπλήρωσης του ψώνιου των γονιών τους να μάθουν μουσική)δύσκολα το ψωμάκι μπορεί να γίνει "παντεσπάνι"...

Με τους υπολογιστές ασχολήθηκα για πρώτη φορά πριν απο 8 χρόνια όπου ανακάλυψα με μεγάλη μου έκπληξη πως το mouse δεν είναι αρουραίος!!!

Πριν από μερικά χρόνια επίσης συνειδητοποίησα πως χωρίς γνώσεις μουσικής τεχνολογίας έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο πολλές φορές να αναπαράγω και να παρουσιάσω ότι κατά καιρούς γεννιέται μέσα μου.....

Έτσι κάπως μέσα απο τις αναζητήσεις μου γιά να ανακαλύψω και αυτό το κεφάλαιο βρέθηκα ανάμεσα σας μοιάζοντας σαν τη μύγα μεσ΄το γάλα με την ασχετοσύνη μου να προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω και ίσως να δανειστώ μερικές από τις γνώσεις σας.

Καλώς με...

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back