Van Halen Medley [ετσι για να ξεσκουριασω]

delta66 είπε:
Ενα medley απο 4 τραγουδια Van Halen ετσι για να ξεσκουριασω.  :)

Καλη ακροαση.

http://www.box.net/shared/ud2vxn9fqu
Μπράβο φίλε,εκτός απ'το "I'm the one" και κάποια άλλα σημεία στα υπόλοιπα τραγούδια είσαι πολύ κοντά σ'αυτά που παίζει ο master,αν και δεν έχει σημασία για μένα αυτό, γιατί το ύφος το υπηρετείς επάξια (ούτε εγώ τα παίζω ακριβώς)

- ο ήχος σου επίσης μου άρεσε.

Βρήκα αυτό απο ενα παλιό demo που είχαμε φτιάξει σε μια cover band που έπαιζα παλιότερα

RM_DEMO_19-2-2000_VAN_HALLEN.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστω φιλοι.

Ναι, δεν εχει σημασια να εισαι νοτα νοτα, οσο το να εισαι μεσα το υφος και την αισθητικη του κομματιου. Εξαλλου ουτε ο ιδιος δεν τα παιζει ποτε οπως στο δισκο.

Ειναι καποιες φρασεις στανταρ χαραστηριστικες που φαινονται οτι πρεπει να τις περασεις, τα υπολοιπα θελουν και λιγη ελευθερια για να μην καταναλωνεις φαια ουσια (ιδιως στα live) στην απομνημονευση, αλλα να αφηνεσαι ελευθερος και να τη βρισκεις.

Πολυ ωραιο το cover σας.

ο σπυρος έχει κέφια !!!!!!!!!  μπράβο ρε παίχτη σωστή ενεργεία και σωστός ήχος το ευχαριστήθηκα αυτο το project      

να αλαλάξεις το name σου σε alfa 66  ;D ;D  

έτσι παιζεις για να ξεσκουριάσεις? :o :o :o

δηλαδι οταν ξεσκουριάσεις τι παιζεις ? ;D ;D ;D ;D ;D

τι να πώ......παιχταρας!!!

eangle είπε:
ο σπυρος έχει κέφια !!!!!!!!!  μπράβο ρε παίχτη σωστή ενεργεία και σωστός ήχος το ευχαριστήθηκα αυτο το project      

να αλαλάξεις το name σου σε alfa 66  ;D ;D  
Ναι οπως λεμε "το μπουζουκι μου εχει κεφια"  :)
Δεν το επιασα το χουμορ με τον alfa66  :)

yannis37 είπε:
έτσι παιζεις για να ξεσκουριάσεις? :o :o :o

δηλαδι οταν ξεσκουριάσεις τι παιζεις ? ;D ;D ;D ;D ;D

τι να πώ......παιχταρας!!!
Οντως τωρα ξεσκουριαζω φιλε μου.Αν παιζεις επαγγελματικα δεν μενει πολυς χρονος (αλλα και ψυχολογια) για μελετη και ανανεωση.

Οι περιοδοι χωρις δουλεια ειναι μια ευκαιρεια για ξεκουραση και μετα ανανεωση και μελετη.

Ειμαι στη φαση που ξεκουραστηκα και εχω αρχισει το ξεσκουριασμα. :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάλι μας δουλεύεις και μας βάζεις τ' αυθεντικά? ;)

Ευχαριστω και παλι. Με σκλαβωνετε.

Ειναι αλλο να ακους καλα λογια απο "συναδελφους" και αλλο απο απλους ακροατες ή  "εργοδοτες", οι οποιοι πολλες φορες δεν ξερουν να κρινουν και σωστα. (δεν εχουν το επιπεδο δλδ να κρινουν, εκτος ελαχίστων λαμπρων εξαιρεσεων)

delta66 είπε:
Ναι, δεν εχει σημασια να εισαι νοτα νοτα, οσο το να εισαι μεσα το υφος και την αισθητικη του κομματιου. Εξαλλου ουτε ο ιδιος δεν τα παιζει ποτε οπως στο δισκο.

Ειναι καποιες φρασεις στανταρ χαραστηριστικες που φαινονται οτι πρεπει να τις περασεις, τα υπολοιπα θελουν και λιγη ελευθερια για να μην καταναλωνεις φαια ουσια (ιδιως στα live) στην απομνημονευση, αλλα να αφηνεσαι ελευθερος και να τη βρισκεις.
+1000

Πολυ ωραιο το cover σας.
Thank you

grorig είπε:
Βρήκα αυτό απο ενα παλιό demo που είχαμε φτιάξει σε μια cover band που έπαιζα παλιότερα
....λιγο η φωνη μου τα χαλαει....αλλα γενικα ειναι σουπερ........και ιδιατερα η κιθαρα..........ωραιοι το ευχαριστηθηκα........... ;)

ignantios είπε:
....λιγο η φωνη μου τα χαλαει....αλλα γενικα ειναι σουπερ........και ιδιατερα η κιθαρα...
Thank you man!

Η φωνή είναι απλά οδηγός εδώ,είχε ξαναγραφτει όταν τελείωσε όλη η μπάντα  τα παιξίματα ;).

Αν βρώ το cd του τελικού demo θα το ανεβάσω,γιατί δυστυχώς το είχα κάνει αρχείο σε εξωτερικό σκληρό, που τα'παιξε και έχασα όλα τα αρχεία,ηχογραφήσεις,video,κλπ. απο διάφορα γκρούπ που έπαιζα  :'( :'(

Καταπληκτικός ήχος, παίξιμο και φρασεολογία, τίποτα περιττό. Φίλε μου είσαι σε άλλη κλάση. Απορώ τι κάνεις εδώ και δεν έχεις φύγει για το εξωτερικό. Που και με ποιόν παίζεις?

Προσωπικά δεν έχω βρει μαγαζάτορα που να καταλαβαίνει από μουσική.

φίλε μπράβο πολύ καλό παίξιμο, άξιος!!

αλλά και ο ήχος πολύ καλός, με τι εξοπλισμό παίζεις-ηχογραφείς?  :)

JaYmZ_HetFielD είπε:
φίλε μπράβο πολύ καλό παίξιμο, άξιος!!

αλλά και ο ήχος πολύ καλός, με τι εξοπλισμό παίζεις-ηχογραφείς?  :)
Ευχαριστω.Τετοιο ειδους ασχολιες γινονται στο σπιτι με προχειρη ηχογραφηση στο πιτσι, με καρτα ηχου προπολεμικη (sounblaster live 5.1 με μηδενικο ομως Latency), με ενα παλιο προγραμμα ηχογραφησης το cool edit pro 2.1, με μια παλια PRS Special και το παλιο POD xt (με δικους μου ηχους φυσικα).

Παλιατζουρες γενικοτερα.

(ακομα και οι χορδες παλιες ειναι  :))

It's all in the hands baby...Μπράβο φίλε μου είσαι παιχταράς. Άργησα αλλά τα άκουσα. Eddie would be proud of you...

RayDTutto είπε:
It's all in the hands baby...
Συμφωνω και προσθετω οτι ειναι και στα αυτια. Και εννοω οτι εχεις ενα ηχο στα στοχο στα αυτια σου και τον "φερνεις" με οτι εχεις διαθεσιμο.

Eddie would be proud of you...
Αυτο κι αν ειναι κοπλιμεντο!!!!!Ευχαριστω. Μου εφτιαξες την επομενη δεκαετια  :)

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back