Ψηφοφορία ενισχυτών προσιτής τιμής

δεν είδα πουθενά να λές για μέταλ...

Με πετάλια κάνουν τα πάντα...

Γιο, το λέει στην ερώτηση της ψηφοφορίας.

εγώ ψήφισα dual terror!

ημουν ανάμεσα σ'αυτον και τον valve king

προτίμησα οραντζ γιατί έχει πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα και γιατί παίζει μεγάλο εύρος.

aris 17561 είπε:
Ψηφιστε κατα βουληση !!!

Αν θελετε να προσθεσω καποιον ,  πειτε το !!!
Για πόσο ακόμα Θεέ μου???

Υ.Γ Ψήφισα Blackstar δαγκωτό....

Satanas είπε:
Για πόσο ακόμα Θεέ μου???
sorry ρε Σπυρο αλλα σε αυτο το κομματι δεν μπορω να αποφασισω... Δεν μου αρεσει κανενας απο αυτους που εχω ακουσει γι αυτο ψαχνομαι τοσο καιρο...Μακαρι να εβρισκα αυτο που ψαχνω ηχητικα και θα το ειχα παρει... Μην νομιζεις οτι κι εμενα μου αρεσει που ψαχνω -ψαχνω και δεν μπορω να βρω αυτο που θελω...

Και είπες να το πας με τη νοοτροπία ποιον θα αγόραζαν οι πιο πολλοί;  ???

Evilnye είπε:
Και είπες να το πας με τη νοοτροπία ποιον θα αγόραζαν οι πιο πολλοί;  ???

Ναι !!! :P :P :P :P

Οχι !!! Απο αυτους που παρεθεσα υπαρχουν καπιοι που δεν εχω δοκιμασει οποτε θελω την γνωμη των πολλων σχετικα , ωστε να δω αν αυτοι που εχω δοκιμασει υπερτερουν η οχι αυτων που εχω δοκιμασει για να δω ποιους θα συνεχισω να δοκιμαζω... Δεν ειναι οτι βρισκεις παντου ενυσχητες να δοκιμασεις... Οποτε αν καποιος ειναι πατατα για τους πολλους , πιθανοτατα θα ειναι τελικα πατατα , οποτε ας μην ψαχνω σε μαγαζια φιλους και γνωστους να τον βρω...

peavey 6505+

blackstar ht-20
τον μπλακσταρ το εχω βαλει στην ψηφοφορια... Ο 6505 δεν εχει προσιτη τιμη... Εκτος αν λες τον κομπο , που στη προκειμενη καλυτερα για κεφαλια ας μιλαμε...

α οκ,δεν προσεξα οτι μιλαμε μονο για κεφαλια και δεν προσεξα και τον blackstar

Ως ευτυχής κάτοχος, Blackstar και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

aris 17561 είπε:
sorry ρε Σπυρο αλλα σε αυτο το κομματι δεν μπορω να αποφασισω... Δεν μου αρεσει κανενας απο αυτους που εχω ακουσει γι αυτο ψαχνομαι τοσο καιρο...Μακαρι να εβρισκα αυτο που ψαχνω ηχητικα και θα το ειχα παρει... Μην νομιζεις οτι κι εμενα μου αρεσει που ψαχνω -ψαχνω και δεν μπορω να βρω αυτο που θελω...

but I stiiiiiiiiiill haven't fouuuuuuuuuuuund what I'm looking foooooooooooor....

έλα πάμε όλοι μαζί με τον αναπτήρα ψηλά για τον Άρη...

Άρη, αν δεν κάνω λάθος, είσαι περήφανος κάτοχος μιας Digitech RP-κάτι πεταλιέρας και της Line6 HD300. Πρόκειται να τις χρησιμοποιήσεις με τον εν λόγω ενισχυτή? Αν ναι, η χρήση που θα τους κάνεις θα καθορίσει και τα κριτήρια για τον ενισχυτή.

gdevelek είπε:
but I stiiiiiiiiiill haven't fouuuuuuuuuuuund what I'm looking foooooooooooor....

έλα πάμε όλοι μαζί με τον αναπτήρα ψηλά για τον Άρη...
Καλο καλο καλο... μολις ειδα οτι απαντησες λεω ωχ... θα τα ακουσω τωρα... Αλλα εχεις χιουμορ βρε ατιμε...

Άρη, αν δεν κάνω λάθος, είσαι περήφανος κάτοχος μιας Digitech RP-κάτι πεταλιέρας και της Line6 HD300. Πρόκειται να τις χρησιμοποιήσεις με τον εν λόγω ενισχυτή? Αν ναι, η χρήση που θα τους κάνεις θα καθορίσει και τα κριτήρια για τον ενισχυτή.
οχι οχι καθολου... Θελω να παρω ενυσχητη και μετα να τις πεταξω... ή να της χαρισω σε κανεναν φιλο που θα δειξει καλη διαγωγη και δεν θα με  αποπερνει τοσο καιρο στην αναζητηση μου  ;D ;D ;D

aris 17561 είπε:
και μετα να τις πεταξω...
Και μετά σου λένε κρίση.

Καλά την Digitech, την HD πότε πρόλαβες και την έβγαλες άχρηστη?

Για καμπίνα τι σκέφτεσαι?

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back