Don't Say Forever - Blue Side Band

Αργύριος Βασιλείου

Shelter

Δυνατό μέλος
Πόντοι
938
Αν και τον τελευταίο καιρό έχουν ανέβει στο forum πολλά καλά μουσικά δείγματα, απο διασκευές μέχρι προτότυπες συνθέσεις, δράττομαι της ευκαιρίας και βάζω κάτι που δουλεύουμε απο πιο παλιά, αλλα είχε μείνει και αυτό στη μέση λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Έχει λίγη δουλίτσα ακόμα, και μπορεί να ξεφεύγει και τίποτα, αλλα νομίζω ότι είναι λίγο διαφορετικό απο τα παλιότερα.

http://soundcloud.com/bluesideband/dont-say-forever-dry

Ωραιότατο... Όταν ο Tom Waits συνάντησε τον John Barry (και κάποιους άλλους  :D).

Μου έβγαλε ένα πολύ χαριτωμένο «μπεκρό»-lounge συναίσθημα  ;D και ατμόσφαιρα.

Άξιος.  ;)

Όταν ο Leonard Cohen συνάντησε τον Tom Waits θα έλεγα εγώ. Πολύ ωραίο βαλς Αργύρη. Ιδιαιτέρως η ενορχήστρωση και οι ήχοι που χρησιμοποιήσατε. Εξαιρετικά στοιχειωμένο δε το ορχηστρικό μέρος.

Αργυρη, πολυ πολυ καλη δουλεια και κατι παραπανω.

Συγχαρητηρια φιλε!! 

Many Thanks σε όλους.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν στιγμές που η υπερβολή με έβαζε σε σκέψεις, αλλα τη σήκωνε το κλίμα, και στην τελική μια ζωή την έχουμε ;D

Επαναλαμβάνω ότι είναι μάλλον ότι καλύτερο έχω ακούσει από εσάς ως ώρας :)

Ίσως είναι και ότι μου αρέσει ιδιαίτερα το στυλ που παίζετε, αλλά προσωπικά σας θεωρώ μία από τις καλύτερες μπάντες με original συνθέσεις και αγγλικό στίχο που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο, εκπληκτικό και "εξαιρετικά στοιχειωμένο", όπως είπε και ο Σπύρος.

Βροχή οι εικόνες από ταινίες του Jarmusch ή του Lynch...  

Να περιμένουμε κανένα CD;    

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@Σουηδός: Κατα βάθος είσαι pop ;D

@Blue & Haris: merci beaucoup

@Haris #2:  σιγά σιγα... :-\

Άργησα λίγο: εξαιρετική σύνθεση και παραγωγή, αρτιότατη εκτέλεση και όμορφοι στίχοι. Έχει όντως μια στοιχειωμένη ατμόσφαιρα, την οποία βρήκα ιδιαίτερα 'γοητευτική'. Θα ήθελα πολύ να σας δω να παίζετε ζωντανά, ελπίζω να ενημερώσετε το ημερολόγιο όταν το κάνετε.Αλήθεια, με τι ενισχυτή παίζεις εδώ?

τελικά πούλησες τον alden, no?

το saloonάτο toy piano... και τα ghostlike φωνητικά δημιουργούν ένα "στοιχειωμένο", ήδη άρτιο κομμάτι παιδιά... μπράβο!!

Και επειδή έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβληματάκι (και σαφώς χειρότερη φωνή)... το accent θέλει λίιιγο δουλίτσα!! το λέω μπας και το δουλέψω και εγώ  ;D

@ndnikola: Όταν τελειώσουμε με όλα αυτά και ξαναμπούμε σε ρυθμό για live θα ενημερώσω. Αλλα αν αρχίσουμε να παιζουμε παλι θα πανε κιάλλο πισω αυτά και δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Τα ρυθμικά είναι παιγμένα σε έναν Bassman 1968 ενώ το solo σε έναν blues junior σε meltdown mode (όπου ακουγεται overdriven). Toν alden τον έχει ένας φίλος, γιατι βιαζόμουν να πάρω τον bassman. Τώρα τον βλέπω όποτε πίνουμε καφέ. Κάποια στιγμή είχε περάσει και ένας άλλος απο τις αγγελίες και σε καλή τιμή, αλλα δεν είχα φραγκο... Πολύ ωραίος ενισχυτής και φοβερό reverb.

@constantinos9: Μας τιμάς. Το θέμα του ελληνικού-αγγλικού στίχου με απασχολεί συχνά, αλλα στην παρούσα περίπτωση ο στιχουργός εκφράζεται καλύτερα στα αγγλικά και δεν έχω το δικαίωμα να τον περιορίσω. Όσο για το θέμα της προφοράς, δεν ξέρω. Η δική μου είναι μακράν χειρότερη, ενω ο ίδιος μεγάλωσε στον Καναδά.

Σας ευχαριστώ αμφότερους εκ μέρους όλης της μπάντας.

Ανασταίνω το θέμα με την αφορμή της δημιουργίας ενός βίντεο για το συγκεκριμένο κομμάτι.

[flash=200,200]

πολύ ωραίο και το βίντεο παιδιά. Μπράβο!

Γιατί δε λέει πουθενά ποιός το έκανε; ή μήπως δεν το βλέπω εγώ;

Ωραιο το βιντ και εγινε αφορμη να ξανακουσουμε το κομματι που ναι πολυ ωραιο.

Εξαιρετικό και το βίδεον όπως και το κομμάτι

Καλημέρα,

Ευχαριστούμε πολύ. Ηταν παράλειψη μου και ευχαριστώ που το επισήμανες Μίλτο. Το βίντεο έχει επιμεληθεί o Μάνος (κιθαρίστας των universe217), και ειναι γυρισμένο στο studio τους.

Εξαιρετικό παιδία και το βίντεο και το τραγούδι. Εχεί φοβερή ατμόσφαιρα και μουσικά το βρίσκω αρτιότατο. Μπράβο σας!!!  :)

Γράψε απάντηση...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
10
Εμφανίσεις
3K
Απαντήσεις
33
Εμφανίσεις
6K
Απαντήσεις
18