Η Δημιουργια Του Κοσμου-PROTOCOL

g.avram

Μέλος
Πόντοι
28
Για πρωτη φορα στην δημοσιοτητα το ομωνυμο κομματι του πρωτου μου προσωπικου αλμπουμ PROTOCOL.

Πολύ μου άρεσε το κομμάτι, πολύ groovάτο, με εξαιρετικά παιξίματα!

Η φωνή μόνο δε με ενθουσίασε.  :)

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Η φωνη εχει κατι το αφυσικο, ειναι κατεβασμενη? Παρε τον Low Deep T, τετοιο υφος ειναι βουτυρο στο ψωμι του.
Οντως η φωνη εχει κατει το αφυσικο...την πειραξαμε...ο Low Deep T ειναι φοβερος!

geodimitri είπε:
Πολύ μου άρεσε το κομμάτι, πολύ groovάτο, με εξαιρετικά παιξίματα!

Η φωνή μόνο δε με ενθουσίασε.  :)
Ευχαριστουμε πολυ!Θελαμε μια φωνη ιερεα (gospel φαση) αλα μαλλον ξενιζει αυτο το στυλακι...

Για τα παιδιά που είπαν πως τους ξένισε η φωνή, εκτός από θέμα γούστου, είναι και θέμα ακουσμάτων.

Εμένα με άρεσε, μη σε πω πως με αυτά που έχω ακούσει με ξενίζει η τρομπέτα  ;D ;D ;D που λέει ο λόγος.

Όσοι έχουν ακούσματα 10ετίας 80 από αγγλική indy pop σκηνή θα ευχαριστηθούν, οι υπόλοιποι ας προσθέσουν ένα άκουσμα .

Από μένα μπράβο

samy paraga είπε:
Όσοι έχουν ακούσματα 10ετίας 80 από αγγλική indy pop σκηνή θα ευχαριστηθούν
Σωστός!

Εμένα με άρεσε, μη σε πω πως με αυτά που έχω ακούσει με ξενίζει η τρομπέτα  ;D ;D ;D που λέει ο λόγος.
Και πάλι σωστός, λαίμαι....

samy paraga είπε:
Για τα παιδιά που είπαν πως τους ξένισε η φωνή, εκτός από θέμα γούστου, είναι και θέμα ακουσμάτων.

Όσοι έχουν ακούσματα 10ετίας 80 από αγγλική indy pop σκηνή θα ευχαριστηθούν, οι υπόλοιποι ας προσθέσουν ένα άκουσμα .

Από μένα μπράβο
Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια και δεν σου κρυβω οτι  η τρομπετα ξενιζει και μενα ουκ ολιγες φορες...

Πολύ καλή δουλειά συγχαρητήρια , εξαιρετική η τρομπέτα αλλά θα ήθελα λίγο πιο "δουλεμένα" φωνητικά, όπως και να χει είναι μια πάρα πολύ καλή σύνθεση.

mustafank είπε:
Σωστός!

Και πάλι σωστός, λαίμαι....
Σωστοι!Παντως επικρατει μια προκαταληψη με την τρομπετα... ;D

g.avram είπε:
Σωστοι!Παντως επικρατει μια προκαταληψη με την τρομπετα... ;D
Λάθος κάνεις...έχουμε ποστάρει πολλές φορές για τον Chris Botti ;)

gmw είπε:
Πολύ καλή δουλειά συγχαρητήρια , εξαιρετική η τρομπέτα αλλά θα ήθελα λίγο πιο "δουλεμένα" φωνητικά, όπως και να χει είναι μια πάρα πολύ καλή σύνθεση.
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!Παιδευτηκαμε παρα πολυ με τις φωνες ειδικα με αυτην του θεου!Δεν ξεραμε πως να βγαλουμε τον θεο.Δεν θελαμε να γινει κατι γραφικο ετσι επιλεξαμε μια απλη φωνη...

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back