- Πόντοι
- 1,058
Το παρόν video ΔΕΝ είναι για jazz/blues/rock 'n' roll players οι οποίοι παίζουν καρφί σε έναν μονοκάναλο clean ενισχυτή. ;D ;D ;D ;D ;D
Γενικά το vid είναι 100% spot on κατά τη γνώμη μου!degdekis είπε:05.13
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!
θα μας βοηθουσες περισσοτερο αν μας ελεγες για ποιους ΕΙΝΑΙ τοτε...Το παρόν video ΔΕΝ είναι για jazz/blues/rock 'n' roll players οι οποίοι παίζουν καρφί σε έναν μονοκάναλο clean ενισχυτή
Για όποιον έχει τη θέληση κυρίως να ακούσει και κάτι διαφορετικό,πέρα από τα κλασικά.Superfunk είπε:θα μας βοηθουσες περισσοτερο αν μας ελεγες για ποιους ΕΙΝΑΙ τοτε...![]()
Μα δεν αρπαχτηκα απλα...ρωτησα ο....καψερος... ;D..ουτε ειπα οτι ο Fender Reverb κάνει σκόνη όλους τους ενισχυτές ..Και κυρίως μην αρπάζεσαι.
Είσαι αδιόρθωτος!!Superfunk είπε:Μα δεν αρπαχτηκα απλα...ρωτησα ο....καψερος... ;D..ουτε ειπα οτι ο Fender Reverb κάνει σκόνη όλους τους ενισχυτές ..
οι Fender TWEED κάνουν σκόνη όλους τους ενισχυτές ....
;D ;D
μα νομιζω οτι υπαρχουν δεκαδες εταιρειες που βγαζουν "διαφορετικους" ενισχυτες και κιθαρες αυτη τη στιγμη...απλα η πλειοψηφια των κιθαριστων ονειρευονται τα κλασσικα holly grails...Για όποιον έχει τη θέληση κυρίως να ακούσει και κάτι διαφορετικό,πέρα από τα κλασικά.
Δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ που να ΒΑΡΙΕΜΑΙ περισσοτερο απο το tradition ρουόκ και τους ...players του,μαλλον you have mistaken me for someone else...Πέρα του χαβαλέ όμως,η γνώμη σου,ως tradition ρουόκ player,ποια είναι;
Όντως δυστυχώς γιατί πλέον η τεχνολογία δίνει πάρα πολλές δυνατότητες ευκολίας αλλά και ποιότητας και εμείς τις αγνοούμε γιατί είμαστε στενόμυαλοι!Superfunk είπε:μα νομιζω οτι υπαρχουν δεκαδες εταιρειες που βγαζουν "διαφορετικους" ενισχυτες και κιθαρες αυτη τη στιγμη...απλα η πλειοψηφια των κιθαριστων ονειρευονται τα κλασσικα holly grails...
δυστυχως ο μεσος οδηγος θα προτιμουσε μια ωραια ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ 600...αν τα εβαζες πλαϊ ,πλαϊ και του ελεγες να διαλεξει ;D
Έλα τώρα...απλώς εσύ είσαι εμπορικός!!! ;D ;D ;DΔεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ που να ΒΑΡΙΕΜΑΙ περισσοτερο απο το tradition ρουόκ και τους ...players του,μαλλον you have mistaken me for someone else...![]()
Όπως ακριβώς τα είπες!Γι'αυτό εντός της επόμενης εβδομάδας θα έχω στα χέρια μου ένα Axe Fx,αφού πούλησα όλο μου το rig,βάρους 60 κιλών!Παρα πολυ καλο βιντεο,σε πολλα εχει δικιο ο τυπος.αλλα δεν νομιζω οτι λειπουν οι καινουριες ιδεες απ την εποχη μας.Βγαίνουν καινουρια πραγματα στην εποχη μας,κ αυτα που αξίζουν κ έχουν κατι να πουν πετυχαίνουν.πχ,engl k diesel ενισχυτες....σχετικα νεες εταιρειες,εδωσαν το δικο τους ηχητικο στιγμα,κ πετυχαν εμπορικα.το axe fx σε αφηνει να κανεις σχεδον τα παντα,ειναι στο χερι του μουσικου πωσ θα το αξιοποιησει.ας μην εχουμε παραπονο,με 2000 ευρω παιρνεις απιστευτο εξοπλισμο πλεον,κ με μερικα λεφτα παραπανω,αν εισαι γνωστης γραφεις κ δισκο στο δωματιο σου,οπως ο Bulb.νομιζω ι καλυτερη εποχη ειναι τωρα,κ ειμαστε τυχεροι που τη ζουμε
Έχεις δίκιο Βασίλη!BillTrantos είπε:Έχεις δίκιο Δημήτρη! Εν τέλει σκέφτεσαι με γνώμονα τις ανάγκες σου και το style σου και έτσι αποφασίζεις!
Δεν υπάρχει Holy Grail για μένα,ο καθένας θα έπρεπε να αποφασίζει με βάσει τα δικά του χαρακτηριστικά και όχι με αυτά της κοινής γνώμης.
Έχοντας ακούσει μια πληθώρα metal ενισχυτών από κοντά,πιστεύω (αν και είναι καθαρά προσωπική άποψη) ότι οι ενισχυτές αυτοί που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια,μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.Jasemeister είπε:Δε συμφωνάω, ΙΜΟ μπερδεύει την καινοτομία με την επίδραση του marketing στους κιθαρίστες και της εξάπλωσης του gear modelling στον εξοπλισμό μας.
Είναι τόσο γενικός και αόριστος όρος η καινοτομία...
Θεωρώ πάντως ότι ειδικά στις μέρες μας υπάρχει τέτοια πληθώρα επιλογών και συνδυασμών όπως δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε...
Σίγουρα η σχέση είναι αμφίδρομη,η σκέψη σου είναι απόλυτα σωστή.Δεν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε το νέο/διαφορετικό,όχι επειδή το παλιό είναι 100% καλύτερο,αλλά επειδή εμείς δε θέλουμε να μπούμε σε χωράφια που δεν κατέχουμε.pipityri είπε:Bill,αναρωτιέμαι αν οι ενισχυτές που αναφέρεις μοιάζουν τόσο μεταξύ επειδή ακριβώς προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τις συγκεκριμένης αγοράς.
Σίγουρα υπάρχει ''ποθητός ήχος''.Απλά μερικοί όπως εγώ,έχουμε αρκετούς κατά νου! ;Dgeodimitri είπε:Να θέσω κι εγώ ένα φιλοσοφικό ερώτημα χωρίς να έχω δοκιμάσει ενισχυτές.
Μήπως ο ήχος μεταξύ των ενισχυτών μοιάζει επειδή έχουμε εμείς έναν συγκεκριμένο ήχο στο μυαλό μας, τον οποίο προσπαθούμε να επιτύχουμε με όποια μέσα διαθέτουμε;
Υπάρχει βέβαια διαφορετική χροιά ανάμεσα σε διαφορετικής μάρκας ενισχυτές. Αλλά και πάλι θεωρώ ότι θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε τον ποθητό μας ήχο.![]()