- Πόντοι
- 438
Σου δείχνει όλα τα ακόρντα των τραγουδιών σε ματζόρε....dimsonic είπε:τι ακριβώς φτιάχνει αυτό?
Εχθές το δοκίμασα λιγο.cigaret13 είπε:Σου δείχνει όλα τα ακόρντα των τραγουδιών σε ματζόρε....![]()
υπάρχει ένα site (κάπου το έχω τώρα...δεν το θυμάμαι) που είναι κατι σαν το spotify, αλλά του βάζεις κομμάτι και σου βγάζει κανονικό notation...cos_dr είπε:Εχθές το δοκίμασα λιγο.
Πράγματι συμβαίνει αυτό με τα ακόρντα από ότι παρατήρησα, οι άλλες λειτουργίες όμως είναι πολύ καλές, ανταποκρίνονται με ............ καπιταλιστική ποιότητα θα έλεγα. μιαχαχαχαχα
Ευχαριστούμε φίλε μας που μοιράστηκες την πληροφορία μαζί μας.
Σούπερ και είναι και τσάμπα.
Δεν το χρειάζομαι.dimsonic είπε:υπάρχει ένα site (κάπου το έχω τώρα...δεν το θυμάμαι) που είναι κατι σαν το spotify, αλλά του βάζεις κομμάτι και σου βγάζει κανονικό notation...
Έχεις απόλυτο αυτί δηλαδή, ρε θηρίο;cos_dr είπε:Δεν το χρειάζομαι.
Μετά από 40 σχεδόν χρόνια πιάνω οποιαδήποτε συγχορδία όσες φωνές και να έχει σε οποιονδήποτε τόνο με το αυτί.
μιαχαχαχαχαχαχαχα![]()
όχι τοσο απόλυτο, αλλά αρκετά καλό, ισως περισσοτερο για αυτό που χρειάζομαι.John Tzinieris είπε:Έχεις απόλυτο αυτί δηλαδή, ρε θηρίο;
Σε έχει βοηθήσει στη σύνθεση το απόλυτο αυτί;
Εννοείς ότι με την εξάσκηση μπορείς να αντιληφθείς εύκολα και να επεξεργαστείς περίπλοκες αρμονικές σχέσεις...cos_dr είπε:όχι τοσο απόλυτο, αλλά αρκετά καλό, ισως περισσοτερο για αυτό που χρειάζομαι.
Έχω γνωρίσει έναν στη ζωή μου που έχει απόλυτο αυτί και εξελίσσεται σε απόλυτο μουσικό και τράβηξα ενα βίντεο και τον δοκίμασα.
Ήταν πιο .... .απόλυτος από εμένα.
Νομίζω με βοηθάει στη σύνθεση και την εκτέλεση το αυτί που έχω.
Καμιά φορά με βοηθάει και στη μίξη, αν και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Βέβαια το αυτί είναι το μέσο.
Ο εγκέφαλος μου και τα ανάλογα κέντρα μάλλον βοηθούν.
Πρέπει να έχω πολύ καλό λειτουργικό εγκέφαλο και υψηλό δείκτη αντίληψης και νοημοσύνης όπως είχα ανέκαθεν και εξαιρετικά αντανακλαστικά. Γι αυτό και αποφεύγω γροθιές πολύ γρήγορα και πιάνω αντικείμενα πριν πεσουν κάτω. Οσο μεγαλώνω το μόνο κακό είναι πως χάνω την ευελιξία μου, δηλαδη τα βλέπω να γίνονται πριν γίνουν αλλά το σώμα δεν ανταποκρίνεται.
Τέλος πάντων, ο εγκέφαλος βοηθά και στη σύνθεση γιατί οι ιδέες αναπτύσσονται μέσα μου, μπορώ να τις αναπαράγω με τη σκέψη ολοκληρωμένες και επειδή ακούω μέσα μου την τονικότητα, τις συγχορδίες, το ηχόχρωμα κλπ, μπορώ και να τις παιξω αντίστοιχα και να τις καταγράψω.
Βοηθάει ο εγκέφαλος λοιπόν κατά τη γνώμη μου, απλά το λέμε λαϊκα, αυτί.
όλα είναι εγκεφαλικα, γι αυτό προσέξτε τον εγκέφαλο σας, να τον προστατεύετε γενικώς από χτυπήματα γιατί απο αυτόν ξεκινάνε όλα ε? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σαμπως ξέρω τι εννοώ........................................John Tzinieris είπε:Εννοείς ότι με την εξάσκηση μπορείς να αντιληφθείς εύκολα και να επεξεργαστείς περίπλοκες αρμονικές σχέσεις...
Αυτό εννοείς;dimsonic είπε:υπάρχει ένα site (κάπου το έχω τώρα...δεν το θυμάμαι) που είναι κατι σαν το spotify, αλλά του βάζεις κομμάτι και σου βγάζει κανονικό notation...
καλούτσικο..όχι, πάντα, ακριβές, αλλά σου δίνει μια καλή εικόνα του κομματιού που θέλεις να μελετήσειςdimsonic είπε:ναι αυτό
ωραίο δεν είναι?