προβλημα με αγγελιες

johnps

Ενεργό μέλος
Πόντοι
398
παω να μπω στις αγγελιες και μου εμφανιζει '' η συνδεση σας δεν ειναι ιδιωτικη''... ξερει καποιος τι παιζει ?

ΟΚ παίδες μην πανικοβάλεστε, δεν συμβαίνει κάτι περίεργο. Η σελίδα κρυπτογραφείται κανονικά και είναι https.

Το Chrome σας ενημερώνει πως το http δεν είναι ασφαλές για να βάλετε στοιχεία πιστωτικών καρτών, κάτι που δεν συμβαίνει έτσι κι αλλιώς.

Απλά έληξε ένα certificate διαπίστευσης και θα ανανεωθεί άμεσα.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως τα περισσότερα ελληνικά σάιτ έχουν παραμείνει στο http

ΟΚ διορθώθηκε.

Σόρι για την ταλαιπωρία και ευχαριστώ για την ειδοποίηση.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα...

Απο χτες δε μπορω να στειλω μεηλ στις αγγελιες...βγαζει το κυκλακι που φορτωνει,αλλα δε στελνεται ποτε...ειναι γενικο προβλημα ή το χω μονο εγω?

Το αντιμετωπισα και εγω.

Εν τελει, το εστειλα με τον παραδοσιακο τροπο, παρακαμπτοντας το φορουμ.

Το πρόβλημα λύθηκε. Ήταν προσωρινό.

Ευχαριστώ για την ειδοποίηση.

Ωραια κ μιας κ επιασα τα προβληματα...εδω κ καιρο οταν παω απο κινητο μονο,να βαλω μια αγγελια στη hotlist,μου βγαζει το παρακατω

Screenshot_2019-02-08-16-39-07-910_com.android.chrome.png

Ένα άλλο θέμα που έχουν οι αγγελίες είναι το εξής:

Αφού πουληθεί κάτι και ενεργοποιήσεις το [sold], όταν λήξει χρονικά η αγγελία εμφανίζει την αγγελία ως ληγμένη αλλά έχει απενεργοποιηθεί το [sold].

Να τολμήσω να αναφέρω και εγω ξανα το κλασικο "Remember me" που δε λειτουργει ή θα μου πειτε οτι ειναι φυσιολογικο? 

Καλημέρα παιδιά.

Όταν ενεργοποιήσεις το sold σε κάποια αγγελία σου, στην συνέχεια δεν μπορεί κανένας να δει τις καρτέλες με στοιχεία επικοινωνίας, άλλες αγγελίες κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο όμως πως μπορεί ο αγοραστής του αντικειμένου να αφήσει feedback;

Αυτό που κάνω μέχρι πρότινος είναι να ανοίγω ξανά την αγγελία με την υποσημείωση ότι είναι για feedback.

Έχετε ανάλογη εμπειρία;

Ωραια κ μιας κ επιασα τα προβληματα...εδω κ καιρο οταν παω απο κινητο μονο,να βαλω μια αγγελια στη hotlist,μου βγαζει το παρακατω

Το πρόβλημα δημιουργείται ότα χρησιμοποιείς την desktop εμφάνιση σε κινητό, καθως αυτη η λειτουργία δεν υπάρχει σε μικρές οθόνες.

Ένα άλλο θέμα που έχουν οι αγγελίες είναι το εξής:

Αφού πουληθεί κάτι και ενεργοποιήσεις το [sold], όταν λήξει χρονικά η αγγελία εμφανίζει την αγγελία ως ληγμένη αλλά έχει απενεργοποιηθεί το [sold].

Δεν έχω τρόπο να το διασταυρώσω αυτό.

Να τολμήσω να αναφέρω και εγω ξανα το κλασικο "Remember me" που δε λειτουργει ή θα μου πειτε οτι ειναι φυσιολογικο? 

"Φυσιολογικό" δεν υπάρχει σαν όρος όταν μιλάμε για software. Ο κώδικας γράφεται για να εξυπηρετεί μια κατάσταση που δυστυχώς δεν ισχύει πλέον και έχει πάρει άλλη τροπή. Ξέρω πως θυμώνεις αλλά θα χρειαστεί να το υποστείς λίγο ακόμα μέχρι να αναβαθμιστεί η σελίδα.

Καλημέρα παιδιά.

Όταν ενεργοποιήσεις το sold σε κάποια αγγελία σου, στην συνέχεια δεν μπορεί κανένας να δει τις καρτέλες με στοιχεία επικοινωνίας, άλλες αγγελίες κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο όμως πως μπορεί ο αγοραστής του αντικειμένου να αφήσει feedback;

Αυτό που κάνω μέχρι πρότινος είναι να ανοίγω ξανά την αγγελία με την υποσημείωση ότι είναι για feedback.

Έχετε ανάλογη εμπειρία;

Εχεις δίκιο δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρα να αφήσεις ανοιχτή την αγγελία μια μέρα για να αξιολογήσει ο συναλλασσόμενος.  Ισως αν δημιουργηθεί ένα πεδίο σχετικό στην καρτέλα με τα προσωπικά στοιχεία. Η αξιολόγηση κανονικά αφορούσε επαγγελματίες που έτσι κι αλλιώς θα είχαν μόνιμη σελίδα του καταστήματος και εγω το άνοιξα "προσωρινά" για όλους με αυτό το αποτέλεσμα.

Παρ όλα αυτά υπάρχει τρόπος στις Οδηγίες: 

Αν δεν εμφανίζονται τα στοιχεία του επειδή τα έχει αποκρύψει με την επιλογή Sold, ζητήστε απο αυτόν που θα δεχθεί τον σχολιασμό να ακολουθήσει τις εξής ενέργειες: Μέσα απο το προφίλ σας επιλέξετε να εμφανίσετε όποια αγγελία σας (ενεργή ή μη) υπάρχει. Επιλέξτε "Επικοινωνία" και στη συνέχεια "Αλλες καταχωρίσεις απο το ίδιο μέλος" και αντιγράψτε απο το σημείο που φαίνονται οι διευθύνσεις στο Browser, το link που θα είναι κάπως έτσι: http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=99234. Στείλτε το link στον ενδιαφερόμενο για σχολιασμό.

Απο αυτή την εβδομάδα όμως θα μπω στην διαδικασία της σοβαρής αναβάθμισης των αγγελιών που θα λύνει όλα τα μικρά αυτά  προβλήματα και θα προσθέτει νέες εύχρηστες λειτουργίες. Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας.

Δεν έχω τρόπο να το διασταυρώσω αυτό.
Βάλε μία αγγελία, κατόπιν επέλεξε το 'sold' και περίμενε 12 ημέρες να λήξει.

Όταν λήξει θα σου εμφανιστεί μεν ως ληγμένη αλλά θα έχει απενεργοποιηθεί δε και το 'sold'.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back