Feeling Good (Cover)

Κατι δεν παει καλα με τον ηχο στο βιντεο.

Σα να τραγουδα ο R2D2 και να παιζει κιθαρα ο ΕΤ.

Σίγουρα;

τι εννοείς;

έχει λάθος ηχογράφηση;

ή η εκτέλεση;

Το βιντεο εχει θεμα. Οταν το ανοιγω, αντι να ακουω εσενα και την κιθαρα σου, ακουω αλλους θορυβους. Το ανοιγει κανονικα εσενα?

Μονο white noise ακουω. Και δυσκολα να φταιει το κινητο. Εκτος και εαν φτανεις τη φωνη σου σε τοσο ψηλες συχνοτητες που δεν τις πιανουν τα ηχεια του κινητου ?

Βρε Γιώργο δεν είναι και τόσο χάλια ο ήχος. Εντάξει υπάρχει ο white noise, αλλά η φωνή και η κιθάρα ακούγονται σχετικά καθαρά.  Ερασιτεχνική εγγραφή έκανε ο Κώστας... !

Κώστα το επόμενο κάτι του Neil Young, η φωνή σου είναι για εκεί!

Μια πρώτη πρόχειρη πρωινή βερσιον με τζιτζίκια αφιερωμένο cigaret13 

θα το δουλέψω κι άλλο γενικώς

Προβολή συνημμένου 21664

Παρα πολυ μου αρεσε. Ψαρωτικη η ερμηνεια σου. Εαν δεν ακουγα καποιες λιγες λεπτομερειες που θελουν βελτιωση (καταληξεις και γρηγορες αλλαγες νοτας), θα νομιζα οτι ερμηνευει καποιος γνωστος παλιος τραγουδιαρης.

Πρώτα πρώτα ευχαριστώ για την αφιέρωση Κώστα....

Λοιπόν έχουμε και λέμε τώρα...  

1ον  η ηχογράφηση είναι πολύ χαμηλά 

2ον  φεύγεις απ'τον χρόνο πολλές φορές, ίσως να έγραφες πρώτα την κιθάρα (με μετρονόμο) στο pc και μετά την φωνή 

3ον  σε αυτό τραγουδάς και παίζεις "ξεψυχισμένα"...., σαν να κάνεις αγγαρεία, με το συμπάθειο αυτό... 

4ον στο έχω ξαναπεί και παλαιότερα, πρόσεχε τις καταλήξεις σου στην φωνή! 

Εν κατακλείδι, δεν έχεις άσχημη φωνή, θέλει βέβαια δουλειά, αλλά έχει προοπτικές.  Συμβουλή μου (όσο μπορώ να στην δώσω) κάνε μερικά μαθήματα σε δάσκαλο!  Εφόσον βέβαια σε ενδιαφέρει το άθλημα.  

Φιλικά, Φώτης 

Edit: Και βέβαια στα λέει όλα αυτά ένας τελείως φάλτσος στο τραγούδι....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Edit: Και βέβαια στα λέει όλα αυτά ένας τελείως φάλτσος στο τραγούδι....

Φαλτσος οταν τραγουδας, αλλα οταν αρχισεις να μιλας νομιζει κανεις πως αντι φωνητικες χορδες, εχεις εκει μεσα  προενισχυτριες λαμπες...

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back