- Πόντοι
- 1,788
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όλα έτοιμα τα έχω...αρκει να βρω 7-8 τραγούδια ?
Άκου το Whenever We Wanted του Mellencamp. Έτσι το φαντάζομαι ?Εγώ δηλαδής που δεν έχω ούτε τραγούδια, ούτε εξώφυλλο?
Λάκη όταν είδα τον τίτλο του θέματος, νόμιζα ότι βγάζεις άλμπουμ, και μπήκα σφαιράτος να ακούσω.
Γιάννη το σκεφτηκα πολλές φορες.Ειναι ψυχολογικό. Πιστεύω πως εχω μουσικη μεσα μου.Αν θες με πιστεύεις.. . θελω ανανέωση χώρου. Μετα απο 22 χρονια....αν δεν κανω το στούντιο οπου/όπως το θέλω. ...δύσκολα θα στρωθώ.Lakis Album To do
Βάλε ένα μεσοπρόθεσμο στόχο, ανακοίνωσε τον και ακολούθησε τον.
- Τέχνη ΟΚ
- Εργαλεία ΟΚ
- Έμπνευση ???
- Χρόνος ???
Ραντεβού εδω, τότε με τη μουσική. Στη βράση κολλάει το σίδερο.
Ωχχχ... κατάλαβα. Πρόσεξε γιατί, φίλος το ξεκίνησε πριν 20 χρόνια με προδιαγραφές κι ακόμα δεν έχει παίξει μέσα. Είναι μεγάλο το ταξίδι στην Ιθάκη.....αν δεν κανω το στούντιο οπου/όπως το θέλω. ...δύσκολα θα στρωθώ.
Έτσι είναι. Όπως τα λες.....και όπως τσ κανε ο φίλος σου.Ωχχχ... κατάλαβα. Πρόσεξε γιατί, φίλος το ξεκίνησε πριν 20 χρόνια με προδιαγραφές κι ακόμα δεν έχει παίξει μέσα. Είναι μεγάλο το ταξίδι στην Ιθάκη.
Άλφον, μην μας τάζεις άλμπουμ και μετά μας αφήνεις με μία φωτογραφία, όσο καλή κι αν είναι (είναι παρεμπιπτόντως).Γιάννη το σκεφτηκα πολλές φορες.Ειναι ψυχολογικό. Πιστεύω πως εχω μουσικη μεσα μου.Αν θες με πιστεύεις.. . θελω ανανέωση χώρου. Μετα απο 22 χρονια....αν δεν κανω το στούντιο οπου/όπως το θέλω. ...δύσκολα θα στρωθώ.
Όταν έχεις πολλά ενδιαφέροντα, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια.Έτσι είναι. Όπως τα λες.....και όπως τσ κανε ο φίλος σου.
Κάποιος θα μπορούσε να πει "αν το ηθελες πολυ θα το έκανες ".Θα είχε δικιο εν μέρει. Διότι το θελω μεν πολύ, σλλα μσζι με αυτό θελω και αλλα δέκα. ..στον ιδιο βαθμό. Και πιο πολύ απ"ολα θελω να μην πιεζομαι : ? .Vicious cycle.
Γιάννη. ...με το που πιάνω την κιθαρα,λεω μμμμ δενν παιζω ντραμς....και με το που κάθομαι λεω ....δεν βγαζω καλλίτερα μια φωτο με το μπάσο. Και με το που πιανω την φωτογραφικη μηχανη λεω ....δεν βγαζω καλλιτερα καμια φωτο με κανα vintage car..με κανα σταυρωτο κοστουμακι...και εκει που δοδοκιμαζα γραβατες περαεσε η μερα και δεν εκανα τίποτα. ?Όταν έχεις πολλά ενδιαφέροντα, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια.
Και το χειρότερο... ζηλεύεις τα κορυφαία εργαλεία που έχει αυτός που ασχολείται μόνο με ένα θέμα, ενω εσυ αναγκάζεσαι στην σχέση τιμής / απόδοσης και είσαι πάντα... τυρί.? Στον μέσο όρο δηλαδή.
Προσωπικό παράδειγμα : Μοτοσυκλέτες (street και πίστα), φωτογραφία, κιθάρες, recording, Hi-Fi, Windsurf, αυτοκίνητο.
Τρέχα βρες χρόνο και χρήμα.
Θα παω εγώ στο Λάκη με το καινούργιο μου μαγνητόφωνο και θα τον ηχογραφήσω με vintage ατμόσφαιρα
Να πω την αλήθεια, δεν είχα κανένα σκοπό να ηχογραφήσω νέο album.?
Η φώτο .αρκεί να μοιάζει με John Cougar Mellencamp ??