- Πόντοι
- 1,688
Θα εχετε ακουσει οι επαγγελματιες μουσικοι για το "κινημα" Support Art Workers.
Τα ζητηματα που θιγονται ειναι
Ολο αυτο το πραγμα λοιπον γινεται για το επιδομα των 800 ευρω και να γινουν συναυλιες το καλοκαιρι.
Ειμαστε ΟΚ δλδ κατα τα αλλα.
Καλα ελεγε ο παππους μου. Μουσικος ναι, αλλα τι δουλεια θα κανεις?
Ειμαι στο επαγγελμα απο το 1987 και δεν εχω δει να γινεται τιποτα.
Και οπως φαινεται ουτε τωρα θα γινει, που θα ηταν ευκαιρια για συσπείρωση και οργανωση.
Θα παρουν μερικοι το χαρτζηλικι τους και ολα καλα.
Τα σωματεια θα επιστρεψουν στο ... ξυσιμο και οι καλλιτεχνες θα επιστρεψουν στο σπορ πως να βγαλεις το ματι του συναδελφου και να του κλεψεις τη δουλεια με μικροτερο μεροκαματο.
Καλο καλοκαιρι.
ΥΓ @yameth ειχες παραπονο. Καλα δεν σου ειπα? αστο καλυτερα. Nα περναμε τουλαχιστον καλα εδω περα.
.
Τα ζητηματα που θιγονται ειναι
https://www.facebook.com/notes/support-art-workers/εμείς/115608540134173/Δηλώνουμε ότι το υπουργείο Πολιτισμού οφείλει:
α) να ανακοινώσει άμεσα ένα σχέδιο υποστήριξης για το επόμενο εξάμηνο. Δεν θα επιτρέψουμε να μας μετατρέψει σε αδύναμο κρίκο οδηγώντας μας στην απόλυτη φτώχεια και δυστυχία.
β) να αντιμετωπίσει άμεσα το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων, που παίρνει ιδιαίτερα μεγάλες διαστάσεις κάτω από τις νέες συνθήκες.
γ) να ανακοινώσει σαφή και σταδιακό χάρτη επιστροφής για όλους εμάς, όπως συμβαίνει με όλους τους επαγγελματίες.Η συνεπής συλλογική στάση μας να προσφέρουμε στην κοινωνία φάνηκε από τις πρώτες ημέρες του lockdown.
Ολο αυτο το πραγμα λοιπον γινεται για το επιδομα των 800 ευρω και να γινουν συναυλιες το καλοκαιρι.
Ειμαστε ΟΚ δλδ κατα τα αλλα.
Καλα ελεγε ο παππους μου. Μουσικος ναι, αλλα τι δουλεια θα κανεις?
Ειμαι στο επαγγελμα απο το 1987 και δεν εχω δει να γινεται τιποτα.
Και οπως φαινεται ουτε τωρα θα γινει, που θα ηταν ευκαιρια για συσπείρωση και οργανωση.
Θα παρουν μερικοι το χαρτζηλικι τους και ολα καλα.
Τα σωματεια θα επιστρεψουν στο ... ξυσιμο και οι καλλιτεχνες θα επιστρεψουν στο σπορ πως να βγαλεις το ματι του συναδελφου και να του κλεψεις τη δουλεια με μικροτερο μεροκαματο.
Καλο καλοκαιρι.
ΥΓ @yameth ειχες παραπονο. Καλα δεν σου ειπα? αστο καλυτερα. Nα περναμε τουλαχιστον καλα εδω περα.
.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: