Οι Νικητές του Noiz Lockdown

fusiongtr

Φάσιον ο Παλαιοχορδίτης
Πόντοι
4,208
Συγχαρητήρια στους νικητές.

Μπράβο παιδιά.

Σε πρώτη φάση απο τις 126 συμμετοχές καταλήξαμε σε 48 υποψήφιες που είχαν τις προδιαγραφές του νικητή και ξεχώρισαν!

Οι περισσότερες απο αυτές είναι έτοιμες παραγωγές για κυκλοφορία, με εμπορική και μη κατεύθυνση. Γενικά το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. ΄Ολοι εκμεταλλεύθηκαν δημιουργικά στο απόλυτο τα samples που τους δόθηκαν και τα έκαναν ακόμα και μέρος της μελωδίας σε διάφορες εκφάνσεις.

Ο διαχωρισμός μεταξύ Home και Studio recording ήταν ως επι το πλείστον ανύπαρκτος και οι συμμετοχές κρίθηκαν για την συνολική προσπάθεια σύνθεσης - εκτέλεσης - παραγωγής χωρίς περιορισμό σε μουσικό ύφος. Φυσικά στο τέλος έπαιξε ρόλο και το προσωπικό κριτήριο το καθενός μέλους της επιτροπής.

1. Early In The Mornin' - estampida99

2. King of the fifth Ward - Funkoholic

3. Balkan Road - DEK

Αυτοί είναι οι 3 νικητές που θα πάρουν τα δώρα Arturia και Sontronics με την παραπάνω σειρά απο την ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ.

Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες και τα μέλη της επιτροπής.

Τον Σάμι Αμίρη (Phos Duo, NUKeLEUS, piano and current M.D. of Athens Big Band), Γιάννη Πετρογιάννη (ηχολήπτη/μουσικό και ιδιοκτήτη του Matrix studio), Σπύρο Λευκοφρύδη (ιδιοκτήτη και άνθρωπο πίσω απο τον ήχο του The Zoo).

Είναι μεγάλη τιμή να φιλοξενεί το Noiz.gr τέτοια ταλέντα.

Εγώ άνοιξα το θέμα για τους νικητές?

Τι είπες τώρα!

Τα ήξερα όλα δηλαδή?
Έγραψες μουσικάρα.

Υ.γ....πέθανε πια το πεντάγραμμο. Ολότελα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα 3 που κέρδισαν ήταν όντως άψογες παραγωγές. Δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι απ' αυτά που ακούγονται στα (σημερινά) μέσα.

Βέβαια, μεγάλη μελωδική γραμμή δεν άκουσα από κανένα όπως και πρωτοτυπία.

Δεν το ξέρουν οι νικητές, αλλά τώρα αρχίζει ο γολγοθάς.

Φωτογραφήσεις, παρουσιάσεις, περιοδικά, οίκοι μόδας, τηλεοράσεις, κλπ. :classic_tongue:

Δεν ξέρω τι λένε τα αποτελέσματα, εγω είμαι ο καλύτερος. Χαχαχαχαχαχα 

Πάραυτα συγχαρητήρια στους νικητές, άξιοι!!! άξιοι!!! άξιοι!!!!! 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τις υπέροχες συμμετοχές τους. 

Συγχαρητήρια στους κριτές και τους συντελεστές , στους δωρητές που στήριξαν το διαγωνισμό με τα υπεροχα δώρα τους. 

Περάσαμε καταπληκτικά νομίζω για άλλη μια φορά και να είμαστε καλά να διοργανωνονται events και να συμμετέχουμε σε αυτή την υπέροχη  μουσική κοινότητα και να τη στηρίζουμε με πάθος και αγάπη.!!!!!!

Μπράβο στους νικητές, τα 2 από τα 3 ήταν και από τα δικά μου αγαπημένα. Επίσης είχαμε και μερικές φορουμικές συμμετοχές που ήταν εξαιρετικές. Δεν έχω προλάβει να ακούσω όλα τα κομμάτια του διαγωνισμού αλλά θα το κάνω τις προσεχείς ημέρες.

Συγχαρητήρια σε όλους!! Πολλά μπράβο και στους νικητές!!

συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στους άξιους νικητές και στους κριτές που πραγματικά είχαν δύσκολη δουλειά λόγω του υψηλού επιπέδου των συμμετοχών... και του χρόνου (ή και νωρίτερα γιατί όχι... οι διαγωνισμοί αυτοί είναι πάντα εύφορες δημιουργικές προκλήσεις)...?

Τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός και μάθαμε τα τρία καλύτερα, μπορούμε να μάθουμε και τα τρία χειρότερα μπας και είμαστε κι εμείς μέσα? :classic_tongue:

Τα 3 πρώτα πήραν τα δώρα, αν και είμαι σχεδόν σίγουρος πως οι περισσότεροι συμμετείχαν για την διαδικασία περισσότερο.

Τα καλύτερα ήταν κατα την προσωπική μου άποψη περίπου... 48 για την ακρίβεια!

Γι αυτό προστέθηκε η στήλη στο πλάι των συμμετοχών με τα Top Entries που έχουν κι ένα αστεράκι στην συμμετοχή ως προτεινόμενα για τον ακροατή.

Πραγματικά ήταν πολύ δύσκολη δουλειά για την επιτροπή, που φυσικά ο καθένας έχει τα δικά του ακούσματα αλλά έπρεπε να προτείνει μια δεκάδα και απο αυτή, να συμπίπτουν κάποια κομμάτια στις δεκάδες των άλλων. Και έτσι στο τέλος προστέθηκαν οι πόντοι όλων, που έβγαλαν αυτόματα το αποτέλεσμα στα τυφλά, με απόλυτα διαφανή τρόπο και χωρίς να γίνει καμία συζήτηση. Η επικοινωνία ήταν μόνο γραπτή.

H γκάμα στο ύφος των ταλέντων είναι πολύ πλατιά, με σοβαρότατη εκπροσώπηση fusion, metal, punk, hip-hop, EDM, world, classical, soundtrack και όλα με world class περγαμηνές. Σας ευχαριστώ όλους.

Τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός και μάθαμε τα τρία καλύτερα, μπορούμε να μάθουμε και τα τρία χειρότερα μπας και είμαστε κι εμείς μέσα? :classic_tongue:

Δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο μια και η κριση ηταν καθαρα υποκειμενικη ετσι κι αλλιως ?

Παντως προσωπικα επεσα ΕΝΤΕΛΩΣ εξω μιας και μονο το τριτο κομματι ειχα "προβλεψει" ως σιγουρακι ενω απο τα αλλα 12 που ειχα ....σταμπαρει για την πρωτια  μονο τα 4 μπηκαν στα .....48....?

Θα παω να παικΣω ΤΖΟΚΕΡ ?

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back