Anastasia - Νέο τραγούδι

Konstantinos Dritsas

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
Λύσεις
1
Πόντοι
1,843

Αγαπητοί φίλοι.

Παρουσιάζω αυτό διότι την καλλιτέχνιδα  την ξέρω ως οικογενειακή φίλη που αγαπάει τη μουσική και το τραγούδι και κάνει την προσπάθειά της

στη δισκογραφία.

Και ζητώ (αν σας αρέσει φυσικά αλλά και να μην σας αρέσει το ζητάω σαν ρουσφέτι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα) να δώσετε τα like σας και τα σχόλιά σας.

Γιατί πέραν του ότι είναι για εμένα πολύ καλή και προσπαθεί πολύ, είναι και ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ,

Της εύχομαι καλή επιτυχία στο λαϊκό τραγούδι που τόσο αγαπά και θέλει να υπηρετήσει και όχι μόνο. Και σε άλλα στυλ.

Enjoy!!!!!!

Και like θέλω!!! Θέλω like χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα???

Ωραία φωνή έχει η κοπέλα,  μια χαρά το τραγουδάκι λαϊκopop  καλή επιτυχία!  

Gia sena kai mono gia sena! Πέντε likes (3 κινητά και 2 pc's)

Ωραία φωνή έχει η κοπέλα,  μια χαρά το τραγουδάκι λαϊκopop  καλή επιτυχία!  
Αντικειμενικά δεν είναι καλή? ε?

Το τραγούδι θα ήθελα παραγωγικά να "βαράει" πιο πολύ. Για χιτάκι θα το δυσκολέψει,  ο ρυθμός και τα μπασοτύμπανα "δεν βαράνε για καλοκαίρι" if you know what I mean.?

Για να δούμε.

Για να δούμε.
Δύσκολο να ξεχωρίσει... Το έβαλα να το ακούσει η γυναίκα μου που ακούει τέτοια....και δεν!

Βέβαια από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις!

Πάντως πολύ autotune ρε παιδί μου!!!!!

Καλή επιτυχία στην κοπέλα!

Αφού την έχει αναλάβει ο cos_dr η επιτυχία είναι σίγουρη.

Σε λίγο καιρό θα κάνει παρέα με την Λόλα Αστάνοβα.

Ρε Cos, τώρα που σου πέρασε και ο covid, θα με αναλάβεις και μενα, μαζί με τον cigaret, να μας προωθησεις? 

Ειμαστε νέοι, είμαστε ωραίοι, έχουμε όλο το πακέτο, αλλά χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω...

Μήπως θες να σου γράψω αναλογίες? ?

Ένα θα σου πω. Τόσα κιλά μουσικής, δύσκολα θα βρεις....

Μήπως θες να σου γράψω αναλογίες? ?

Πώς θα σε περάσει ο cos οντισιόν χωρίς φωτό?

Να έχει κάτι να ξεχαρμανιάζει στον καναπέ δηλαδή.

Όπως το κάνουν στο voice. Με την πλάτη γυρισμένη. Και μετά θα είναι αργά για να μετανιώσει που πάτησε το κουμπί...

Ρε Cos, τώρα που σου πέρασε και ο covid, θα με αναλάβεις και μενα, μαζί με τον cigaret, να μας προωθησεις? 

Ειμαστε νέοι, είμαστε ωραίοι, έχουμε όλο το πακέτο, αλλά χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω...
γεράσαμε.

Η ελληνική σκηνή δεν μας θέλει, ο covid ούτε σε λαϊβάδικο δεν μας αφήνει να πάμε για να τραγουδήσουμε για την παρέα μας?

Και άντε πες να σκιστούμε να φτιάξουμε μια καλή παραγωγή.

Τι videoclip θα κάνουμε ρε παππούδια? ε? ?

Να αγωνιστούμε για μια καλύτερη ΣΥΝΤΑΞΗ και ΕΦΑΠΑΞ.

Να φροντίσουμε να έχουμε και κανα εισόδημα απο τίποτε άλλο.

Και να κάτσουμε εδώ στο καφενείο του forum να βαράμε καμιά πενιά για τα κλίπς, καμια ψιλοσυνεργασία εκεί και πάλι καλά να λέμε.

Τα νέα παιδιά να προωθήσουμε και να τα προσέχουμε μην τα παρασύρουν οι γόνοι των ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΨΕΥΤΟΚΑΠΙΤΑΛΩΝ στα κορωνοπάρτι για να βγάλουν αρρωστημένα γούστα ή να τα βάλουν στις φερράρι και να τα καρφώσουν σε κανά δέντρο, επειδή νομίζουν πως τα supercars τα πας όπως οδηγείς το gran turismo στο playstation?. Αντε μην πολιτικολογήσω τώρα.

Τόπο στα νιάτα ρε. ?

Πολυ καλη φωνη η κοπελα και ωραια παρουσια! 

και το κομάτι πιασάρικο, αλλα αυτο το drum beat το αδικεί πολύ, εκτος αν το γυρισει σε trap οποτε παμε σε αλλου τυπου ενορχηστρωση...

αυτα τα κοματια για να σταθουν ραδιοφωνικα θελουν περα απο το drum loop και live band ωστε να τα απογειωσει (τυπου ζευγαρα, ρουμπινη κτλ) δηλ ο ντραμμερ να σφαζει και να μαχαιρωνει! (δηλ κ αλλα λεφτα???)

κατι τετοιο πχ....

Προβολή συνημμένου Amarties_mix1.mp3

Πολυ καλη φωνη η κοπελα και ωραια παρουσια! 

και το κομάτι πιασάρικο, αλλα αυτο το drum beat το αδικεί πολύ, εκτος αν το γυρισει σε trap οποτε παμε σε αλλου τυπου ενορχηστρωση...

αυτα τα κοματια για να σταθουν ραδιοφωνικα θελουν περα απο το drum loop και live band ωστε να τα απογειωσει (τυπου ζευγαρα, ρουμπινη κτλ) δηλ ο ντραμμερ να σφαζει και να μαχαιρωνει! (δηλ κ αλλα λεφτα???)

κατι τετοιο πχ....

Προβολή συνημμένου 30803
Ακριβώς αυτό ήθελα να εκφράσω και το εξέφρασες εσύ με το καλύτερο τρόπο Σταύρο.

Εντάξει, είναι μικρή, έχει φωνή και χαίρομαι που το βλέπεις και εσύ ως σαφώς πιο έμπειρος στο είδος και τις απαιτήσεις του,  οπότε ίσως στα επόμενα να το προσέξει καλύτερα ο παραγωγός της.

Συνθετης, στιχουργος;
Δεν τα λέει στο youtube στο description, δεν θυμάμαι.

Καλή χρονιά με υγεία brother!!!!!!

Δικαιο εχεις, δεν ειχα μπει στο youtube να τα δω.

Καλη χρονια και σε σενα .?

Τελικά μια χαρά τα πάει η Αναστασία απ' ότι βλέπω..
Πήρα τηλ. στο γραφείο του Πρωθυπουργού και τους εξήγησα. τους είπα είναι δική μας.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back