Νέος, παλιός mod

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Θα ήθελα να καλωσορίσω τον @Terry RoscoeBeck5 στην ομάδα του moderation.

Γνωστός και μη εξαιρετέος στην παρέα, μετά απο ένα διάλειμμα γονικής αδείας ένεκα διδύμων (γνωστών και ως ι&ι), επιστρέφει στην ενεργό δράση και δίνει τον τόνο και τον ρυθμό ως τετράχορδος με πεντάχορδο username.

Είναι ορθολογιστής και ψύχραιμος (; ) (αφου τα βγάζει πέρα σαν υπομονετικός μπαμπάς) και με την απέραντη μπασο-ορολογία του μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη και σωστή κατεύθυνση των συζητήσεων.

Welcome to the crew, Terry.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΟΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, δεν ήταν ανάγκη... Τιμή μου και δηλώνω ότι θα προσπαθήσω αόκνως να υπηρετήσω το forum, τις υψηλές αξίες του και τα ιδανικά του. ?

Να σου ζήσουν τα παιδιά Terry! Μεγάλη μας χαρά που επιστρέφεις, είσαι πολύ δυνατός παίκτης και ωραίος τύπος.

καλώστονε!

αν και το νοιζ εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει ανάγκη από μοντς. Τουλάχιστον αυτό εισπράττω

αν και το νοιζ εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει ανάγκη από μοντς. Τουλάχιστον αυτό εισπράττω
Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με το (ταραχώδες) παρελθόν, το forum είναι "παιδική χαρά"- με την καλή έννοια και όχι σε σχέση με την αλήστου μνήμης ομώνυμη κατηγορία. Εξάλλου μεγάλα παιδιά είμαστε, φίλοι, συνεργάτες, γνωστοί κλπ, γιατί τα πράγματα να είναι διαφορετικά άλλωστε. 

Ε, ας πούμε ότι το moderation είναι "τυπικότητα" που μας έχει μείνει. 

Πάντως, muchas gracias κυρίες και κύριοι.

το νοιζ εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει ανάγκη από μοντς.

Είναι πολύς κόσμος που κάνει και την βρώμικη δουλειά πια, είναι μαζικό το moderation.

Μια παραίνεση ο ένας, λίγη αυστηρότητα ο άλλος, λίγο λογική ο τρίτος ... βγαίνει η δουλειά εύκολα (μην το ματιάσουμε κιόλας βέβαια).

Κι άμα ασούμε δεν πιάσει τίποτα από τα παραπάνω, πέφτει και κανένα μπαν που και που.

Κυριλίκια.

Εγώ ήμουν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ MODERATOR όπως εξάλλου ήμουν ο καλύτερος σε ΟΛΑ, έτσι πίστευα, αλλά μετά από λίγο μου είπαν πως δεν ΚΑΜΩ και με έβγαλαν ?? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Καλή θητεία στον θρυλικό και αξιαγάπητο, εξαιρετικό συμφορουμίτη και από εμένα και ΖΗΤΩ ΤΟ ΧΙΛΙΑΧΡΟΝΟ NOIZ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!❤️

Εγώ είμαι νέοπας και δε τον γνωρίζω τον κύριο αλλά καλωσήλθε και πάλι!

Είναι πολύς κόσμος που κάνει και την βρώμικη δουλειά πια, είναι μαζικό το moderation.

είναι πολύς καιρός, υπολογίζω 3-4 χρόνια, που οι μοντς για τα ..λουριά και γκέμια είναι περιττοί.

Πάντως αν υπάρχει μια α ανάγκη είναι η τακτοποίηση των νημάτων, που πολλές φορές ξεκινάνε (και μένουν) σε λάθος κατηγορία.

Μπασίστας mod!!! 

Τη βάψαμε

Κάθε θέμα για χορδές με τη σολ λεπτότερη από 040 θα κλειδώνεται πάραυτα - (άσε που αυτοί αλλάζουν χορδές κάθε δυο χρόνια) 

Θα το ρίξω στα πλήκτρα για να μην ενοχλώ 

άσε που αυτοί αλλάζουν χορδές κάθε δυο χρόνια

Τι εννοείς?

Εδώ εμείς στις κιθάρες αν δεν κλείσουν 10ετία δεν τις αλλάζουμε.

Να προσέχουμε λίγο τι λέμε έτσι?

Κάθε θέμα για χορδές με τη σολ λεπτότερη από 040 θα κλειδώνεται πάραυτα

Μπα δεν έχει θέμα με το gauge, με τις flat έχει.

Αν του γράψεις για flat χορδές θα σε μπανάρει να ξέρεις.

Τι εννοείς?

Εδώ εμείς στις κιθάρες αν δεν κλείσουν 10ετία δεν τις αλλάζουμε.

Να προσέχουμε λίγο τι λέμε έτσι?

Μπα δεν έχει θέμα με το gauge, με τις flat έχει.

Αν του γράψεις για flat χορδές θα σε μπανάρει να ξέρεις.
Δεν σε καταλαβαίνω φίλε 

Εγώ πληκτράς είμαι 

Βρείτε τα μεταξύ σας 

Welcome back Terry! Έλα να βάλεις τάξη γιατί κάτι τύποι το ΄χουν κάνει το μαγαζί καφενείο.

Θέλουμε σοβαρότητα και 200σέλιδα θρεντς με συζητήσεις για κούτσουρα.

Και εμένα μου έχει λείψει ένας καλός τσακωμός που να θέλει moderation αλύπητο?. Ας κάνουμε μια φορά έστω και εικονικό με μπόλικες προσβολές όμως και να βάλουμε μέσα και δημόσιο και συνταξιούχους χαχαχαχαχαχαχαχα. ?

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back