- Πόντοι
- 2,148
Μια και το συζητάμε παραδίπλα, ας κάνουμε κι ένα πολλ
Δηλαδη εγω ρωτωντας εγινα νταβας?Για το ερώτημα 3, μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο, δεν ανήκω σε αυτό το demographic ως ακροατής και δε βρίσκω κανένα λόγο να με απασχολήσει τι ακούει ο διπλανός μου. Ό,τι ευχαριστεί τον καθένα, δε θα γίνω νταβάς κανενός.
Πως γινοταν ομως και στα 70ς ακουγε ο κοσμος και ανεβαζε στα τσαρτς prog και jazz ?Σίγουρα δε μπορεί όλος ο κόσμος να ακούει prog και jazz, και γιατί το αυτί δεν είναι εκπαιδευμένο, αλλά και γιατί δε θέλουν, ούτε έχουν ανάγκη να είναι. Στον κόσμο αρέσει το απλό, το γρήγορο και αποδοτικό. 3 λεπτά, κούνα το, σπάσ'το, κλάψε που σε χώρισε, πιες και χώρεψε μέχρι το πρωί, γίνε λιώμα, ταυτίσου, και πάμε παρακάτω. Το δέχομαι, αλλά δεν είναι για μένα προσωπικά.
Δηλαδη εγω ρωτωντας εγινα νταβας?
Ή σας λεω να γίνετε εσεις?
Τι ναχαμε να λεγαμε?Θεωρείς ότι όλα όσα έχεις γράψει κατά καιρούς για πλατφόρμες, λίστες, μουσικά ακούσματα post 70s, κλπ είναι στο πνεύμα ερώτησης; Αν ναι, σου ζητώ δημόσια συγγνώμη που σε παρεξήγησα. Τα υπόλοιπα είναι λίγο να 'χαμε να λέγαμε.
Και το γενικο συμπερασμα βγαινει οτι δεν μου αρεσει το σποτιφαι που το πληρώνω απο πριν το ακουσει κανείς εδω μεσα.
Πως γινοταν ομως και στα 70ς ακουγε ο κοσμος και ανεβαζε στα τσαρτς prog και jazz ?
Ηταν τοτε τα αυτια εκπαιδευμενα?
Πως μπαινανε στα τσαρτς δισκοι με 10λεπτα και 17λεπτα κομματια?
Το γενικότερο συμπέρασμα που βγάζω εγώ είναι ότι οι απόψεις σου και ο τρόπος τις εκφράζεις διέπονται από έναν δογματισμό που δεν κάνει καλό σε περιβάλλον που υποτίθεται συζητάμε.
Για το ερώτημα 2, πιστεύω ότι τα ίδια θα ακούγονταν και χωρίς τις πλατφόρμες, γιατί τέτοια έπαιζε από το 2005-06 και μετά το MAD, το MTV, κλπ.
Και ένα ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος. Όχι να τα λαίμαι κι αφτά?μπορεί να ταυτιστεί μ' ένα φοιτητή ή δίκαια θυμωμένο άνεργο που τώρα ανακαλύπτει σιγά σιγά πως λειτουργεί ο κόσμος και μόνο φαντάζεται τι μπορεί να του ξημερώσει αύριο.
Πως γινοταν ομως και στα 70ς ακουγε ο κοσμος και ανεβαζε στα τσαρτς prog και jazz ?
Ηταν τοτε τα αυτια εκπαιδευμενα?
Πως μπαινανε στα τσαρτς δισκοι με 10λεπτα και 17λεπτα κομματια?
Το ερώτημα είναι πόσοι από αυτοί θα ανέβαιναν ψηλά χωρίς το εμφανισιακό και μόνο με το μουσικό τους ταλέντο...