Εχω δωσει κ παρει απειρα πραγματα. Στη συντριπτικη πλειοψηφία όλα πήγαν ρολόι. Τα πολύ "καλά" που αγόρασα τα πιο ακριβά ήταν τσ περισδότερα σα καινούρια. Μου χει τυχει να παρω σχεδόν καινούριο ένα spring reverb pedal στα 180 απο 290 ευρώ και νομίζω επίσης εναdelay στα 180 από 300 και.....Ανταλλαγές πολύ δύσκολα. Έκανα μία κ ίσως βγει τλωρα αλλη μία
Έχω μάθει τα εξής:
1) μία σεβαστή και τίμια αρχή είναι στο 70% επί της αρχικής τουλάχιστον. Για προιόντα που δεν είnai dιscοntinued , εχει ανέβει η αξία τους κλπ. Εγω κ καινουριο να δωσω κτ εκει το παω.
2) τα αστερια ειναι ελκυστικα και τα μη αστερια απωθητικα. Ομως ειναι fake μαλλον. Εγω θα μπορουσα ν χω πολλα αστερια και εχω λιγα γτ δεν ασχολιεμαι. Φιλος εχει καμια 25αρια γτ ζηταει ευγενικα μνμ και καλα κανει. Επίσης όταν υπαρχει αρνητική ξριτική καλό είναι να διαβαζουμε γτ κάποιις μπορεί ν αδικηθεί.
Οι αγγελίες δουλευουν πολυ καλά, βρίσκεις τα παντα. Πρισωπικά έχω πειστεί ότι πλαρα πολύς κόσμος λεχει καλές προθέσεις κ θέλει να βοηθήσει κ να βοηθηθεί.
Μου χει τυχει 2 φορες τουλάχιστον να με πάρουν ν μου αγορασουν κτ και τελικά ήταν πελάτες απ το μαγαζί.
Εχω την αισθηση οτι μπαινουν παρα πολλοι στις αγγελιες, ελάχιστοι στο φορουμ. Απ τα φιλαρακια ειβαι ολοι στις αγγελιες κ κανενας στο φορουμ.
Επίσης, χωρίς καμία κακία αλλά με απόλυτη ειλικρίνια πολλές φορές αισθάνομαι ότι οι αγγελίες είναι πιο χρήσιμες κι έχουν μεγαλύτερο λόγο ύπαρξης για μένα απ ότι το ίδιο forum πλέον.
Κατά περιόδους νοιώθω το ίδιο. Πια θλελω ν.μπαίνω στοχευμένα κ να μη χάνομαι γτ εχω πετιορισμένο χρόνο. Δλδ τόσο όσο για νσ βοηθησω όπου μπορώ και με παιρνει και επθδης να βοηθηθώ κ να μαθω.
Και για ν ακουσω τραγουδια συμφορουμιτών