Τι σας άρεσε το 2022?

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
Αντε να βρούμε κάτι να συζητήσουμε....

και ενδεχομένως να βρούμε κάτι που δεν ξέρουμε...

Εγώ φέτος απόλαυσα αυτά (κάποια είναι περσινά)

θα επανέλθω με άλλα μέχρι να βγει η χρονιά. Αρκεί να τα θυμηθώ

Η μουσική των @roberto30, @gkourmoul1, @PAL, @Ali Barout, @Superfunk@cos_dr, @Alex Raptakis, @gmoukou και άλλων παιδιών εδώ μέσα. Όχι όλα τους βέβαια αλλά κάμποσα από αυτά που έχουν ανεβάσει...

Από διεθνή απέχω... όπως και από τα εγχώρια charts..

Πάντως από όλα όσα ανέβασες, κανένα δεν μου έκανε κλικ....

Η μουσική των @roberto30, @gkourmoul1, @PAL, @Ali Barout, @Superfunk@cos_dr, @Alex Raptakis, @gmoukou και άλλων παιδιών εδώ μέσα. Όχι όλα τους βέβαια αλλά κάμποσα από αυτά που έχουν ανεβάσει...

Από διεθνή απέχω... όπως και από τα εγχώρια charts..

Πάντως από όλα όσα ανέβασες, κανένα δεν μου έκανε κλικ....
βασικά ....καλημέρες, ρεβανιά και τα πολλά πολλά, κομμένα.

Διότι δεν σου άρεσαν τα δικά μου, δεν σου άρεσαν αυτά που μου άρεσαν και το πιό σημαντικό δείχνεις αδιαφορία και διάθεση sharing...

Είμαι ο καλύτερος. ?Χαχαχαχαχα ?

βασικά ....καλημέρες, ρεβανιά και τα πολλά πολλά, κομμένα.

Διότι δεν σου άρεσαν τα δικά μου, δεν σου άρεσαν αυτά που μου άρεσαν και το πιό σημαντικό δείχνεις αδιαφορία και διάθεση sharing...
 Μα δεν δείχνω αδιαφορία.., απάντησα. Όσο για το σέριγκ, σιγά μην κάτσω και αναρτώ συνδέσμους εδώ με τα άσματα των συμφορουμιτών...  Όποιος θέλει να τα ακούσει πάει στο..  https://www.noiz.gr/community/mix/

Μόνο δύο συμφωνούν. Και αυτοί μάλλον γιατί με συμπαθούν, όχι επειδή είμαι καλός στη μουσική.  ?Fail??

Τέλος πάντων το 2022 δεν άκουσα νέα μουσική οπότε δεν μπορώ να πω αν μου άρεσε κάτι.  

Εξακολουθώ να ακούω τα παλιά καλα που ακούω του 80-90 και κάποια από του 2000 και μετά στο αμάξι από τα ίδια folder και στο δρόμο με ακουστικά όταν περπατάω 

Και λόγω του μικρού άκουσα μερικά καινούργια ελληνικά και ξένα trap. Επίσης άκουσα την Αναστάσια επειδή το ξερω προσωπικά από πολύ μικρό το κοριτσάκι και πάντα το θαύμαζα γιστι είχε πάθος για τη μουσική και προσπαθούσε πολύ. 

Άρα δεν εχω νσ προσφέρω στο thread. Είναι όμως ευκαιρία να δω τι σας άρεσε και νσ ακούσω τίποτις καινούργιο ΚΣΕΝΟ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άκουσα πολλά πράγματα μέσα στο 2022 και τώρα παρατηρώ δυστυχώς ότι επικρατεί recency bias στο μυαλό, γιατί μόνο τα πιο πρόσφατα θα ποστάρω. Από είδη θα έλεγα αχταρμάς, αλλά έτσι είμαι τα τελευταία χρόνια.

Από κυκλοφορίες του '22, επικεντρώθηκα κυρίως σε ηλεκτρονική μουσική με αρκετά ambient και glitch στοιχεία.

Αγαπημενος δισκους του ΄22 για μενα (οχι οτι και ακουσα και παρα πολλους φετινους να πω την αληθεια) ηταν ο τελευταιος του Jake Xerxes Fussell. Φετος τον ανακαλυψα τον φιλο και εχει γινει απιστευτα αγαπημενος μου,  πανεμορφη προσεγγιση στο αμερικανικο φολκλορικο songwriting. Καταφερα να τον δω και live τον Οκτωβριο και ηταν αψογος. To Τiny Desk ειναι φετινο αλλα μερικα κομματια ειναι απο προηγουμενους δισκους.

A και επισης μιας και το θυμηθηκα - ο σολο μπασιστικος delta-bluesish δισκος του Rick Rosaato που ανεφερα και εδω 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ξεχασα και εναν αλλο σημαντικο φετινο - το Can I Take My Hounds to Heaven? του Tyler Childers. Τριπλος δισκος που συντομα θα θεωρειται οροσημο στη μοντερνα country, με τραγουδια απο την Gospel παραδοση ηχογραφημενα (ή μαλλον produced) εις τριπλουν. Ο "Halleluah" περιεχει live εκτελεσεις με την touring μπαντα του Childers, ο "Jubillee" πλουτιζει τις ενορχηστρωσεις με strings & brass α λα βαρυ gospel / Nashville sound, και στο "Joyful Noise" τα κομματια περνανε απο remix, sampling και της παναγιας το treatment. Πολυ ενδιαφερον αποτελεσμα.

πωπωπω εξελίσσεται παρά παρά πολύ ωραία αυτό το νήμα.

Ο,τι έχει αναρτηθεί μέχρι στιγμής σούπερ ενδιαφέρον!

@cigaret13είσαι ένας εσύ....!  :classic_biggrin:

22 ώρες πριν, odis13 είπε

πω πω ωραία πράγματα Στράτε.

Το νήμα άρχισε λίγο να κινείται όπως θα ήθελα.

Δηλαδή να βρούμε κομμάτια που κάτω από κανονικές συνθήκες και με τον τρόπο που ψάχνουμε ή μας καθοδηγούν οι πλατφόρμες δεν πρόκειται να ανακαλύψουμε ποτέ

Μερικα ακομα - ενα νεο single του Shakey Graves με την πολυ πολυ αγαπημενη μου Sierra Ferrell 

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως, για σπονδυλωτό και με τόσα στυλ έργο, είχε τόσο καλή ροή.

υγ: λίγο πριν τη λήξη του 22 εμφανίζεται ένα πολύ δυνατό νήμα.

Στις 27/12/2022 στις 9:37 ΜΜ, fusiongtr είπε

Ωρε Στράτε τι ζημιά έπαθα με δαυτο δε μπορώ να σου περιγράψω......!

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back