Ευγενικό jamming

PAL

Ενεργό μέλος
Πόντοι
178
Για τραγούδι το πήγαινα αλλά δεν...βγήκε με τίποτα.

Έτσι είπα να ξεχαρμανιάσω λίγο. Τις πρασινάδες στην κιθάρα τις άφησα για άποψη ? (δεν μπορούσα να παίξω καλύτερα ?).

NoTitle.mp3

Attachments

Με prog "οσμή" το τεμάχιο- καθόλου κακό. Βλέπω ότι οι συννεφιασμένες Παρασκευές φέρνουν έμπνευση- κρίνοντας και από τον Μάνο. ?

Καταπληκτικό Πάνο!!  Λίγο παραπάνω φαντασία θέλει σε κάποια κουπλε (ελάχιστα πράγματα), και οχι απλα είναι καλό, αλλά σκίζει. Είσαι καταπληκτικός κιθαρίστας, πέρα από τα υπόλοιπα.

@Terry RoscoeBeck5 @gkourmoul1

Σας ευχαριστώ γκάιζ. Ναι έχει μια prog εσανς ? γι αυτό μάλλον δεν μπόρεσα να κολλήσω τα φωνητικά μου... δεν ταίριαξαν καθόλου.

Σε αυτό το κομμάτι έβαλα μπασάκι το MONDO free version το οποίο το βρήκα σχετικά καλό... πως σας ακούγεται; 

Γιώργο θέλω πολλά ψωμιά ακόμα για να σταθώ σαν κιθαρίστας. Για ένα άγνωστο λόγο την είχα παρατήσει για πολλά χρόνια και τώρα που με ξαναέπιασε... η ηλικία και ο χρόνος δεν βοηθούν για μελέτη. Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια. 

Δεν είναι όλα τα κομμάτια για φωνητικά. Αυτό στέκεται υπεροχα μονο του. Λίγο θέλει και το τελειώνεις. Είναι το αγαπημενο μου είδος για να ακούω, να ξέρεις.

Πολυ ωραιο. Και το μπασακι μια χαρα μου ακουγεται, και τσαμπα κιολας, σουπερ.

Μια χαρά είναι βρε Πάνο, και ως προς την κιθάρα, παίζεις καλύτερα απ'όσο νομίζεις. Είναι λίγο πίσω στη μείξη βέβαια, μου χτυπάει πολύ περισσότερο το μπάσο από την κιθάρα.

Ζωγραφιά ζωγραφιστή είναι.

Μπράβο Πάνο, πολύ ωραίο.

Και πολύ "μουσικό".

Εγώ εντυπωσιάστηκα αγριως, τόσο από τη σύνθεση, όσο και από το παίξιμο. 

Τελείωσε το, Πάνο! Λίγο θέλει ακόμα στις λεπτομέρειες. Θα είναι το αγαπημένο μου κομμάτι σου.

Ζωγραφιά ζωγραφιστή είναι.

Μπράβο Πάνο, πολύ ωραίο.

Και πολύ "μουσικό".
Σε ευχαριστώ πολύ Στράτο

Εγώ εντυπωσιάστηκα αγριως, τόσο από τη σύνθεση, όσο και από το παίξιμο. 

Τελείωσε το, Πάνο! Λίγο θέλει ακόμα στις λεπτομέρειες. Θα είναι το αγαπημένο μου κομμάτι σου.
Να σου στείλω το το back track να μου γράψεις καμία ιδέα να ξεπατικώσω; 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν έχεις ανάγκη ρε!!

Απο την άλλη, έχω αδυναμία στα backing... Στειλε να τζαμάρω και εάν πετύχω κανα ωραίο θέμα, θα σου στείλω.

Πολυ ωραιο. Σε πολλα σημεια μου φερνει σε μουσικη για vintage video game της χρυσης εποχης που ειχαν θεματαρες. Εγω θα το δουλευα προς αυτη την κατευθυνση. 

Ναι, αλλά για ξεχαρμάνιασμα είναι όλα τακτικά και μουσικότατα! Είναι πράγματι ευγενικό jamming!

Δεν έχεις ανάγκη ρε!!

Απο την άλλη, έχω αδυναμία στα backing... Στειλε να τζαμάρω και εάν πετύχω κανα ωραίο θέμα, θα σου στείλω.
Τις διπλοσολιές σε intro και outro να τις αφήσω ή να τις βγάλω και αυτές από το back track;

Στειλε το αδειο για να το ευχαριστηθώ....

Έτσι και αλλιώς, δικές σου κιθάρες θα είναι παντού...

Πολυ ωραιο. Σε πολλα σημεια μου φερνει σε μουσικη για vintage video game της χρυσης εποχης που ειχαν θεματαρες. Εγω θα το δουλευα προς αυτη την κατευθυνση. 
Σε ευχαριστώ πολύ Bill. Ναι αμε θα βάλω να ακούσω… να κλέψω καμία ιδέα.

Ναι, αλλά για ξεχαρμάνιασμα είναι όλα τακτικά και μουσικότατα! Είναι πράγματι ευγενικό jamming!
Σε ευχαριστώ πολύ Ali.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μου αρέσει που ζητάς από τρίτους να παίξουν κιθάρα στα κομμάτια σου...... αφού το έχεις ρε αφεντικό!!

Πολύ καλό, ανέβασε όμως λίγο την lead να σε χαρούμε....

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back