Πω, παραγουμε περισσοτερη μακακια απ οση μπορουμε να καταναλωσουμε.
Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος ανήκει σε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν το γνώθι σαυτόν, επομένως ούτε επίγνωση της εικόνας τους προς τα έξω.Η απόδειξη ότι κάποιοι άνθρωποι δεν κάνουν διαχωρισμό μεταξύ καλής και κακής δημοσιότητας. Τους αρκεί που είναι δημοσιότητα.
Και μάλλον έχουν δίκιο εδώ που τα λέμε.
Δεν έχω τόσο χρόνο. ?Εδιτ: Περα απο την πλακα τωρα που το ξανακουω θες πανω απο μια μερα, οχι παρα πολυ ομως
Μπα, δε θεωρώ ότι είναι τόσο αφελής. Απλά αγαπάει τόσο τρομακτικά άρρωστα την εικόνα του που τον ικανοποιεί απλά που εκτίθεται. Θεωρώ ότι δεν τον ενδιαφέρει καν αν το 99% των σχολίων από κάτω μπορεί να τον βρίζουν χυδαία. Του αρκεί που ασχολούνται μαζί του.Είμαι σίγουρος ότι στα αυτιά του ο ήχος/παίξιμό του είναι τέλειο και πως πιστεύει ότι έκανε την πιο πατριωτική διασκευή των τελευταίων 200 ετών, η οποία και θα αποτελέσει τον νέο εθνικό μας ύμνο.
Κοιτα αν θες καλο απροξιμεησο κ πιστοτητα πρεπει να στρωσεις πωπο.Δεν έχω τόσο χρόνο. ?
Κόλλησε το μυαλό μου και δεν μπορώ να θυμηθώ τον όρο της ψυχιατρικής γι αυτό...Μπα, δε θεωρώ ότι είναι τόσο αφελής. Απλά αγαπάει τόσο τρομακτικά άρρωστα την εικόνα του που τον ικανοποιεί απλά που εκτίθεται. Θεωρώ ότι δεν τον ενδιαφέρει καν αν το 99% των σχολίων από κάτω μπορεί να τον βρίζουν χυδαία. Του αρκεί που ασχολούνται μαζί του.
Το Ρίτσι Μπλάκμορ σύνδρομ λες ?Κόλλησε το μυαλό μου και δεν μπορώ να θυμηθώ τον όρο της ψυχιατρικής γι αυτό...
Ναρκισσισμος?Κόλλησε το μυαλό μου και δεν μπορώ να θυμηθώ τον όρο της ψυχιατρικής γι αυτό...