Χαχα, καλά ούτε και η Nico έχει καμιά προφορά της προκοπής. Είναι όμως ...@.Με αγάπη και καλοσύνη στα λέω, αλήθεια είμαι γλυκούλης στην πραγματικότητα![]()
![]()
![]()
Χαχα, καλά ούτε και η Nico έχει καμιά προφορά της προκοπής. Είναι όμως ...@.
Εμενα μου αρεσε. Κι η προφορα. Ουτε η Νικο ειχε.
Δυο ενστασεις.
Καπου λιγο το κουρδισμα.
Και το ολο καθαρο του βιντεο και της παρουσιασης. Στο κομματι θα πηγαινε ενα πιο σκοταδι, μια θολουρα και σιγουρα οχι το daw απο πίσω.
Εμενα μου αρεσε. Κι η προφορα. Ουτε η Νικο ειχε.
Δυο ενστασεις.
Καπου λιγο το κουρδισμα.
Και το ολο καθαρο του βιντεο και της παρουσιασης. Στο κομματι θα πηγαινε ενα πιο σκοταδι, μια θολουρα και σιγουρα οχι το daw απο πίσω.
Δεν έχω ιδέα πως μου πήγε στραβά το κούρδισμα. Και κούρδισα και με το καποτάστο.
spare him...Σαμη Παραγκα είπε:Είδα κανά δυο οβινδεάκια σου, επειδή με αρέσει το είδος που παίζεις.
Έχω μάλλον τα τριπλά σου χρόνια και ξέρεις καντάρια καλύτερη μουσική από μένα, επίσης έχεις και καλή φωνή..............είσαι όλμος και σιγανοπαπαδιά, οι ηχογραφήσεις και τα οβίνδεο δεν είναι τυχαία, δεν λέω πως είναι το Σκούμπρικ χαχαχαχαχα..........Μη χαλαλίζεσαι σε διασκευές, φτιάξε μπάντα και φτιάξε ΔΙΚΗ σου μουσική, ειδάλλως, έλα στους Παράγκας χαχαχαχαχαχα
Σαμη Παραγκα είπε:χαχαχαχαχαχα
spare him...
too many unknown words....
Σαμη Παραγκα είπε:Έχω μάλλον τα τριπλά σου χρόνια και ξέρεις καντάρια καλύτερη μουσική από μένα
Σαμη Παραγκα είπε:Μη χαλαλίζεσαι σε διασκευές, φτιάξε μπάντα και φτιάξε ΔΙΚΗ σου μουσική, ειδάλλως, έλα στους Παράγκας χαχαχαχαχαχα
Ωραιος! Την ακουστικη με τι μικροφωνο την ηχογραφησες? Μου φαινεται λιγο περιεργο το placement, εγινε συγκεκριμενα? Ισως απλα με ξεγελαει και η γεωμετρια του βιντεο.
δεν τα καταλαβαίνω όλα, αλλα μ'αρέσετε
αμφιβάλω, αλλά πέρα από τα masterpieces (rock, alternative, post-punk...) που μου έμαθε ο πατέρας μου, προσπάθησα να εξερευνήσω πολλά είδη μουσικής (hip hop, indie, ρεμπέτικα, techno, κτλπ..), όλα υπό τις κατάλληλες παρέες/φάσεις/φεστιβάλ. Έχω παρατηρήσει τα τελαιυταία χρόνια πόσο δυσκολεύεται ο πατέρας μου να ακούσει νέα άλμπουμ που του στέλνω. Αυτά δεν θα αφήσουν ιστορία μου λέει... Προσπάθησα να είμαι ανοιχτός σε νέα είδη μουσικής όσο πιο πολύ γίνεται. Γιατί για πολλά χρόνια άκουγα την φιλοσοφία του πατέρα μου. Αααα αυτό ειναι mainstream δεν το ακούμε...
να σε πω κατι?
εσύ παίζε τα κομμάτια σου αλλά κάνε τιποτα πιό χρήσιμο γιατί με κιθάρες φράγκα δεν θα βγάλεις
φέρε τον πατέρα σου από δω μεριά να τα λέμε...