Οι πνευστοί του νοιζ πού είναι?

Δεν έχουμε.

Τα πνευστά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά η φλογέρα γιατί έχεις να προσέχεις και τα πρόβατα.

τις ενορχηστρώσεις λέω

(και τις βόλτες)
Ναι, δεν το συζητάμε. Και φαίνεται ότι όποιος έγραφε, ήξερε τι έγραφε. Είναι μεγάλη συζήτηση αυτό, αλλά γενικά φαίνεται όταν κάτι είναι γραμμένο πάνω στο όργανο, ακούγεται νεράκι.

Αυτοι εδω κανουν φοβερα γουστοζικη δουλεια στο να διασκευάζουν λαηβ στο στουντιο τους Σικαγους

Ωριαοτατοι παιχται/μουσικοι, φοβερα φωνητικα (δεν ηξερα οτι η Μαριετα χρουσαλα εχει τετοια φωνη?) κ σουπερ παραγωγες

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σαμη Παραγκα είπε:
Ειδικότης μου η φλογέρα του τσοπάνη, μια φορά την ακούμπησα στη ζωή μου και μαζεύτηκαν όλα τα μηρυκαστικά δίπλα μου....

Run.mp4

Attachments

• Run.mp4
    31.6 MB
Eγώ παίζω πνευστά με το ΣΥΝΘΕΣΑΪΖΕΡ. ?

χαχχαχαχαχαχχαχαχ?

cos_dr brass.mp3

Attachments

εγο μαθενο τορα λιγω φλωγερα κε λιγω συνθεσαηζερ πεζο και λιγο ντραμς και εχω και μηα στρατοκαστερ εχω καε πεζο και εχω

τεστ 1.MP3

Attachments

εγο μαθενο τορα λιγω φλωγερα κε λιγω συνθεσαηζερ πεζο και λιγο ντραμς και εχω και μηα στρατοκαστερ εχω καε πεζο και εχω

τεστ 1.MP3
με κανονική φλογέρα το παίζεις?

Καλά το πας, δεν είναι άσχημα

Ρε μπας και το παίζεις με patch φλογέρας αλλά και πάλι δεν μπορεί να κάνεις τόσο ρεαλιστικά τα φάλτσα.

Είσαι κορυφαίος βέβαια, όλα μπορείς να τα κάνεις, αλλά μάλλον με φλογέρα κανονική παίζεις.

Τι γίνεται. Είναι συγκλονιστικά πράγματα αυτά που γίνονται. Πραγματικά δηλαδή απίστευτο.

τι γίνεται?

Δεν καταλαβαίνω.

Με εκνευρίσατε. ?

Πάω για ύπνο?

Όχι ρε συ, κάτσε κάνε λίγο παρέα στον Samy. Θα περάσετε καλά, θα ποστάρει πολλά Αστραλιανά πανκς λέει...
δεν έχω διάθεση για πάνκ ιδιαίτερα αυστραλιανά.

Πάω για ύπνο, αφού δεν κατάλαβα τι γίνεται με την φλογέρα.

Κλείνουν τα μάτια μου. ?

Πάω για ύπνο, αφού δεν κατάλαβα τι γίνεται με την φλογέρα.

Να σου πω εγώ.

Ο βοσκός ήταν πολύ προχώ, και έβαλε στα πρόβατα να βλέπουν τον Τιτανικό (την ταινία) όταν βοσκούσαν.

Πήρε λοιπόν την φλογέρα, έκατσε κάτω από ένα δέντρο, έφαγε ψωμί με κρεμμύδι, ντομάτα, ελιές και τυρί, και πίνοντας το κρασάκι του, επηρεασμένος από την ταινία που έβλεπαν τα πρόβατα, έπαιξε αυτό.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back