- Πόντοι
- 3
Καλησπέρα στην αγαπητή ομάδα του Noiz. Ποια είναι τα πιο καλαίσθητα και ποιοτικά ακουστικά που θα προτείνατε για dj σκοπούς;
Γεια σου φίλε Alex. Πολύ σωστά. Από 50 έως 150€!Καλησπέρα. Καλό θα ήταν να μας πεις και το εύρος τιμών που ψάχνεις, μιας και μπορείς να βρεις από 50 μέχρι δε φαντάζεσαι πόσα μηδενικά παραπάνω!
Tα 2 πρώτα έχουν δυστυχώς πολύ περίεργο σχεδιασμό.Σε αυτές τις τιμές προτείνω τα εξείς:
AKG K-240 Studio - γύρω στα 70
AKG K-271 MKII - γύρω στα 110
beyerdynamic DT-770 Pro - γύρω στα 140
Audio-Technica ATH-M50X - γύρω στα 150
Τα δυο πρωτα εχουν αυτο που λεγεται κλασικο σχεδιασμο.Tα 2 πρώτα έχουν δυστυχώς πολύ περίεργο σχεδιασμό.
Καταλήγω στα τελευταία. Τα Audio Technica.
Φαίνονται τα πιο όμορφα από όλα!
Για ακουστικά ψάχνεις ή για έπιπλα?? Η καλαισθησία είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί στην αγορά ακουστικών ή ηχείων/studio monitors.Δεν μπορώ να βρω κάποια καλαίσθητα ακουστικά δυστυχώς.
Σίγουρα, αλλά πχ τα Krk σαν monitors και κάποια άλλα adam πώς λέγονται είναι φουλ άσχημα. Όσο να ναι σε απωθεί να κάνεις την δουλειά σου αν είναι τελείως αντι-αισθητικά τα μηχανήματά.Για ακουστικά ψάχνεις ή για έπιπλα?? Η καλαισθησία είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί στην αγορά ακουστικών ή ηχείων/studio monitors.
Αυτό που θα σε απωθήσει είναι όταν ακούγονται σαν τενεκέδες. Στην τελική, προτιμότερο να φαίνονται "'άσχημα" παρά να ακούγονται άσχημα.Σίγουρα, αλλά πχ τα Krk σαν monitors και κάποια άλλα adam πώς λέγονται είναι φουλ άσχημα. Όσο να ναι σε απωθεί να κάνεις την δουλειά σου.
Εκτος τα audio technica,που δέν τα ξέρω ουτε θέλω,τα άλλα δέν είναι dj ακουστικά και θα σε μπερδευουν με τον deadmau5,αφού είναι τεράστια.για dj σκοπούς
Φωτογραφία θα βγάλεις?Δεν μπορώ να βρω κάποια καλαίσθητα ακουστικά δυστυχώς. Βέβαια από το internet τι να καταλάβει κάποιος...
Ωστόσο εκεί που καταλήγω είναι στα Audio technica ή τα Sony. Όλα τα άλλα έχουν πολύ περίεργο σχεδιασμό.
Όλα τα άλλα έχουν πολύ περίεργο σχεδιασμό.
Εκτος τα audio technica,που δέν τα ξέρω ουτε θέλω...