Προτάσεις για ακουστικά

dish-jockey

Νέο μέλος
Μηνύματα
27
Πόντοι
3
Καλησπέρα στην αγαπητή ομάδα του Noiz. Ποια είναι τα πιο καλαίσθητα και ποιοτικά ακουστικά που θα προτείνατε για dj σκοπούς; 

 
Καλησπέρα. Καλό θα ήταν να μας πεις και το εύρος τιμών που ψάχνεις, μιας και μπορείς να βρεις από 50 μέχρι δε φαντάζεσαι πόσα μηδενικά παραπάνω!

 
Καλησπέρα. Καλό θα ήταν να μας πεις και το εύρος τιμών που ψάχνεις, μιας και μπορείς να βρεις από 50 μέχρι δε φαντάζεσαι πόσα μηδενικά παραπάνω!
Γεια σου φίλε Alex. Πολύ σωστά. Από 50 έως 150€! 

Thanks!

 
Σε αυτές τις τιμές προτείνω τα εξείς:

AKG K-240 Studio - γύρω στα 70

AKG K-271 MKII - γύρω στα 110

beyerdynamic DT-770 Pro - γύρω στα 140

Audio-Technica ATH-M50X - γύρω στα 150

 
Σε αυτές τις τιμές προτείνω τα εξείς:

AKG K-240 Studio - γύρω στα 70

AKG K-271 MKII - γύρω στα 110

beyerdynamic DT-770 Pro - γύρω στα 140

Audio-Technica ATH-M50X - γύρω στα 150
Tα 2 πρώτα έχουν δυστυχώς πολύ περίεργο σχεδιασμό. 

Καταλήγω στα τελευταία. Τα Audio Technica. 

Φαίνονται τα πιο όμορφα από όλα!

 
Tα 2 πρώτα έχουν δυστυχώς πολύ περίεργο σχεδιασμό. 

Καταλήγω στα τελευταία. Τα Audio Technica. 

Φαίνονται τα πιο όμορφα από όλα!
Τα δυο πρωτα εχουν αυτο που λεγεται κλασικο σχεδιασμο.

Πιο κλασικος δε γινεται.

Τα πρωτα τα εχω απο το 77 και τα δευτερα απο το 89.

Παρε εσυ αλλα που να κρατήσουν τοσο. Τα ΑΤΗ50 ειναι υποδεεστερα ιδιως απο τα δευτερα

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το μόνο που θα έλεγα για τα M50X, επειδή τα έχω, είναι ότι τα earpads φθήρονται με τον καιρό επειδή είναι μια λεπτή επίστρωση δερματίνης. Τα έχω περίπου 5 χρόνια, και στα 3 θα μπορούσα να τα έχω αλλάξει (με σχετικά χαλαρή χρήση). Υπάρχουν επίσημα και after-market ανταλλακτικά όμως οπότε δεν θα έχεις θέμα.

Το ίδιο ισχύει και για το headband, αλλά αυτό μάλλον έγινε επειδή είμαι καράφλας και ίσως τριβόταν στο κεφάλι. Αν έχεις μαλλιά δε νομίζω να έχεις θέμα.

 
Σωστά λέει ο Dim, καλό θα ήταν να μην πάρεις Over-ear ή Open-back. Θέλεις "κανονικά" ακουστικά που να αγκαλιάζουν όλο το αυτί, και να είναι "κλειστά", ειδικά στο DJ'ing που έχεις πολύ εξωτερικό θόρυβο.

 
Δεν μπορώ να βρω κάποια καλαίσθητα ακουστικά δυστυχώς. Βέβαια από το internet τι να καταλάβει κάποιος...

Ωστόσο εκεί που καταλήγω είναι στα Audio technica ή τα Sony. Όλα τα άλλα έχουν πολύ περίεργο σχεδιασμό.

 
Δεν μπορώ να βρω κάποια καλαίσθητα ακουστικά δυστυχώς.
Για ακουστικά ψάχνεις ή για έπιπλα?? Η καλαισθησία είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί στην αγορά ακουστικών ή ηχείων/studio monitors.

 
Για ακουστικά ψάχνεις ή για έπιπλα?? Η καλαισθησία είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί στην αγορά ακουστικών ή ηχείων/studio monitors.
Σίγουρα, αλλά πχ τα Krk σαν monitors και κάποια άλλα adam πώς λέγονται είναι φουλ άσχημα. Όσο να ναι σε απωθεί να κάνεις την δουλειά σου αν είναι τελείως αντι-αισθητικά τα μηχανήματά.

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σίγουρα, αλλά πχ τα Krk σαν monitors και κάποια άλλα adam πώς λέγονται είναι φουλ άσχημα. Όσο να ναι σε απωθεί να κάνεις την δουλειά σου.
Αυτό που θα σε απωθήσει είναι όταν ακούγονται σαν τενεκέδες. Στην τελική, προτιμότερο να φαίνονται "'άσχημα" παρά να ακούγονται άσχημα.

 
για dj σκοπούς
Εκτος τα audio technica,που δέν τα ξέρω ουτε θέλω,τα άλλα δέν είναι dj ακουστικά και θα σε μπερδευουν με τον deadmau5,αφού είναι τεράστια.

Sennheiser HD 25,ελαφριά,μικρά,αντέχουν,αλλάζει το καλώδιο,θα σου βγάλουν αρκετό καιρό οταν τα ξεχνάς ανοικτά σε φουλ ένταση.Βρες τα σε καλή τιμή και παρε αυτά.

 
Δεν μπορώ να βρω κάποια καλαίσθητα ακουστικά δυστυχώς. Βέβαια από το internet τι να καταλάβει κάποιος...

Ωστόσο εκεί που καταλήγω είναι στα Audio technica ή τα Sony. Όλα τα άλλα έχουν πολύ περίεργο σχεδιασμό.
Φωτογραφία θα βγάλεις?

 
Όλα τα άλλα έχουν πολύ περίεργο σχεδιασμό.


Αρχηγέ, το πρόβλημα είναι συνήθως στο κεφάλι, όχι στα ακουστικά.

Πάνω στην Αννιέττα των ΑΒΒΑ, όλα τα ακουστικά δείχνουν τέλεια.

Πάνω στο δικό μου, πρέπει να βάλω καπέλο ΚΑΙ περούκα ΚΑΙ ψεύτικες κεραίες για να είναι υποφερτό το θέαμα.

 
Εκτος τα audio technica,που δέν τα ξέρω ουτε θέλω...


Τα Μ50Χ είναι - αν όχι τα #1 - ένα από τα πιο διάσημα ακουστικά για χρόνια, σίγουρα στο top 3 με μεγάλη ευκολία. Μπορεί να μη γνωρίζεις την εταιρία γιατί δε βγάζει προϊόντα σε πολλές κατηγορίες ή τιμές όπως η Sony, αλλά αυτό δεν την κάνει κατώτερη.

Καταλαβαίνω όλα αυτά που λένε περί αισθητικής οι υπόλοιποι και συμφωνώ πως ο ήχος είναι αυτός που μετράει, ειδικά όταν μιλάμε για επαγγελματισμό. Από την άλλη και σε εμένα μου αρέσει η αισθητική ενός προϊόντος, και ανάμεσα σε 2-3 που έχουν παρόμοιες προδιαγραφές, θα προτιμήσω το πιο όμορφο. Τα M50X είναι σίγουρα όμορφα πάντως, και αν προσέξεις θα τα δεις ΠΑΝΤΟΥ - αυτά και τα beyerdynamic DT770 Pro.

 
ο op (το λέω ξεκάθαρα) δεν έχει ιεραρχήσει τα θέλω του. Ή μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει τι θέλει και γιατί.

Ως dj θέλει θεωρητικά ακουστικά κλειστού τύπου, αν και πολλοί ακούνε με το ένα μόνο στο αυτί τους απο ο,τιδήποτε κι αν είναι αυτό.

Βασικά το ακουστικό δεν θα σε κάνει καλύτερο dj αν δεν είσαι. Ασε για το ομορφότερο.

Με βάση τα ανωτέρω.

Τα σκυλιά είναι τα akg. Είναι μοντέλα που θα ζούν αφού φύγει ο κάτοχος από τον μάταιο κόσμο. Εχω 5 ζευγάρια αγορασμένα το 76, το 89, το 2000, το 2004 και το 2016. Δεν παθαίνουν τίποτα.

Ποιοτικά τα 240 θα κάνουν τη δουλειά like a charm, τα 271 θα έχουν καλύτερη απομόνωση.

Κατα τα άλλα τα Μ50Χ είναι επίσης καλά, αν και λιγότερο αντοχής, τα DT770 πολύ καλά επίσης αν και πιό για το σπίτι, τα sony επίσης καλά αν και είναι πως λέμε Philips, eskimo, izola, bosch. 

Εγώ θα έπαιρνα απο τα ανωτέρο μονο akg ή τα DT770 μόνο επειδή δεν έχω κανένα beyer.

 
Αν και γενικα ειμαι μεγαλος φαν των AKG, εδω εχουν ενα μικρο μειονεκτημα σε σχεση με αλλα (ειδικα με τα ΑΤ)- εχουν συγκριτικα περιορισμενο μηχανικο articulation.

Τα AKG K-series ειναι στουντιακα/hi-fi ακουστικα, τα βαζεις και καθεσαι. Τα αμιγως DJ ακουστικα συνηθως ειναι φτιαγμενα με περισσοτερο articulation, μπορεις να περιστρεψεις το earpiece σε 1 ή και 2 αξονες σχετικα με το headband, και ειναι βολικο αυτο το πραγμα οταν βαζεις/βγαζεις συνεχως ακουστικα εν μεσω χαμου, εχεις ενα αυτι μεσα ενα εξω κλπ.

Απο αυτα που σου προταθηκαν τα Beyer και ειδικα τα AT ειναι πιο κοντα στην 2η αυτη φιλοσοφια.

 


Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top